Att finna Kärleken?

Skor i alla olika nivåer hjälper en att ta sig fram när man trippar mot nya destinationer. Skorna vet inte vart vi för dem och vi vet inte vad vi möter på vägen med dem. Lika som alla olika modeller och färger vi ser på skorna är människorna  detsamma när vi ser dem på gatan. Kanske att vi aldrig kommer att se de nya ansiktena igen. Men kanske, bara kanske ger någon oss ett nytt skavsår eller låter oss klara av ett förhållande smärtfritt.

 Att gå en tidig morgon när man sakta ser hur himlen går från rosa till klar blå. När man känner hur de första av dagens solstrålar värmer ens kinder, då är det en ny dag. En dag som kanske upprepar sig på nytt när man snabbt går förbi alla skyltfönster. Eller en dag då man i stället för att gå i sin egen värld väljer att ta sig en snabb blick in mot skyltfönstret för att se vad som kan finnas.

 Blicken möter de mest perfekta skor man på länge har spanat in.  De skor som det bara säger klick om, för man är fast. Även om man inte kan ta med dem hem forstätter man att tänka på dem, man blir beroende. Man går förbi dem dagligen och tänker på hur vacker man skulle vara med dem, hur speciell man skulle vara. Det är inte förens man fått dem som man lugnar ner sig igen och kanske, bara kanske, att vardagen fortsätter som den en gång varit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0