Nyårslöften hit och dit

Det jag verkligen vill bli bättre på och ska ha som löften, nytt åt nya tag med förändringar:

Jag ska bli "lugnare".
(Med det menar jag att jag inte ska bli lika lätt irriterad och upprörd).

Jag ska ta för mig mer.
(Våga prata när jag har en idé oavsätt vem det är som lyssnar, jag tror på mig sjäv).

Bli mer seriös i skolan och dansen.
(Man kan vara duktig på båda och jag ska bli bättre).

Bli mer tränad.
(No more donken time for me, healt is the new shit).

Göra beslut jag är nöjd med.
(Följa hjärtat mer än hjärnan, det funkar tydligen inte alltid).

Bli kär.
(okej det kan man inte bli bättre på, haha).

Ha så kul som det bara går!




Nedräkning kanske

God morgon folket! Hoppas ni har sovit gott, för det har jag till klockan ringde. Tänkte att jag skulle tidigt upp för att gå och träna... Men när jag 20 minuter senare hade kommit upp och skule titta på lappen när gymmet öppnade såg jag att den gjorde det klockan 12. Jag som hade tänkt vara där senast 11 och gott upp vid kvart över 9! Inte för jag är bitter över det, bara att jag blev lite smått rastlös haha.

Ska sedan ta en nyårsfika med bästa Jossan! Behöver inte göra det med dåligt samvete heller, fast det har jag nog sällan haha.

Men vi hörs när jag kommit hem! Ciao/ L


Jag lovar och svär

Nytt år med massor av löften som man tänkte hålla. Löften om att bli en ny människa. Men ju längre tiden går kommer de vanliga rutinerna in i vardagen igen. Samma ekorrspår, inget har förändrats. Alla löften man försökt hålla bryts ett för ett, tillslut är de som bortblåsta. Varje år är det samma visa. Vad är det som egentligen är så magiskt med nyår. Är det verkligen nya förväntningar? Jag vet inte.

Jag är nog en av de alla som vill förändra något varje nyår. I alla fall försöka. Ett av alla löftena är nästan alltid detsamma (kan ni gissa?). Men de flesta brukar vara nya, i alla fall att jag har bytt ut orden och satt in nya. SÅ det är typ samma men endå inte.

I år ska jag försöka hålla mina löften. Kanske bra om man skriver ner dem och sätter upp dem så att man kommer ihåg...  Har man lite sämre minne är det kanske bra.

Jag tror på nyår och jag tror på mig själv. Vill man tillräckligt mycket och har ett mål klarar man det!

 


Take a catch up

Det är konstigt att vara medveten om att man inte egentligen inte gjort så mycket, men endå glömt vad man gjort denhär veckan. I stort sätt.

Dock kan jag inte glömma min och Ia's "farliga" åktur på snowboard. Eller för henne var det ju trots allt lätt. Hon kunde ju reda... Men jag var en "fara" för "trafiken" haha. Eller nu ljög ju jag, jag var faktiskt duktig. Under 4 timmar hade jag lärt mig att stå på den utan att ramla (!!!!!), svänga åt båda håll OCH stanna (kan vara viktigt)! I stort lärde jag mig allt man skulle för att kunna åka (hoppa och trixa jills inte). Däremot när det blev brantare backar gick det utför! (Haha)! Jag ramlade både på knän och bak! Jag kunde inte gå från i måndags till nu igår (onsdag!) säger ju en del.

Jag flirtade lite oskyldigt med en barnknapplift vakt också. Inte mitt fel när jag är söt och ramlar med ett leende på läpparna hehe. Helt omedvetet... eller?!

Måste även tillägga att Ia var en bra lärare.

Andra stora saker i veckan (som går att minnas)!
 
Jag träffade min fina Lovisa (som åkt till Thailand, nej jag är inte avundsjuk!)
Jag har sett massor av Desperate Housewives
Jag har sett bio med Ia (Due Date, snuskigt bra)
Jag har fikat med Amanda
Pratat i telefonen en hel del med frida
och bytt julklappar med Jossan
Dessutom har jag tränat för första gången sen typ den 12 december, starkt jobbat av mig! Jag kommer få värsta mucklerarmar (ångest)
Jag har inte bakat den jävla snickersen jag säger att jag ska göra
och slutligen, jag har städat och är nästan klar med mina nyårslöften!

Lovet går för fort, slow down please!








Mormor bjöd på kalkon, något som alltid sker på juldagen

 


Hej igen

Vet att uppdateringen har varit hemsk. Men jag har inte haft orken att ta tag i mig själv och skrivit något. Har tyckt att hela bloggen behövt en uppfräshning (vilket förhoppningsvis kommer), även jag har behövt det. Nu är jag på hugget igen. Ska iväg på "we will rock you" på cirkus. Hinner därför inte skriva mer nu, men det blir mer när jag kommit hem!


Några blåmärken och en skadad svanskota kan väntas

Nu var allt över då... typ några 300 dagar kvar, men jag är inte bitter över det, snarare glad. För innan hinner sköna våren och sommaren komma!

Igår kväll var en bra kväll. Vi fick massor av mat. Jag var med alla mina kusiner. Jag fick en julklapp (datafodral). Jag blev trött. Jag skrattade. Jag fotade även massor. Haha dock kände jag mig lite småtaskig när jag blixtrade folk i ansiktet hela tiden. men så kan det gå!

Idag ska Linnéa lära sig att åka snowboard. Hon har aldrig gjort det förut och är därför lite nervös. Förutom att hon är nervös och så, så är hon även en perfektionist. Det innebär att hon inte riktigt tycker att det är kul förens hon är riktigt duktig på något. Innan känner hon sig bara klumpig och dålig vilket inte är en bra känsla. Ia ska i alla fall lära henne och hoppas att hon har tillräckligt med tålamod. Vi håller tummarna!

När jag kommer hem helt trött och trasig ska jag lägga in alla bilder jag tagit, ha en bra söndag!
 


Tur att man får två julaftonar

Det är något speciellt med julen. Jag är kär i den. Inte bara för att man har det mysigt och får och ger paket och självklart maten. Det är något i luften bara, något obeskrivligt bra!

Först var det en tradion att vara hemma hos mormor. DÄr äter man skinka och dricker glögg! Man pratar även med kusinerna och alla gamlingar, mor/farbröder och alal andra som är där. Både bekanta och familj till mormor och min extra morfar. Tro mig en stor blandning är det. Dessutom blir det bara mer och ännu mera småbarn där. Jag kan knappt lixom komma ihåg alla mina halv och helkusiner längre. När det då kommer ytterligare barn blir man tokig haha.

När vi gick ifrån mormors hus besökte vi mina föräldrars (framför allt) vänner. Vi ville säga god jul! Därifrån fick vi skjuts till kusinerna. Vi skulle nämligen landa där en sväng för att byta julklappar, se kalle och bara umgås typ.

Slutligen blev vi hungriga och då var det dags att åka hem. Julbord serverade självklart. Öppna packet gjorde vi också.

En utav mina 2 favisar blev MJ dans spel till wii!! Hur kul var inte det?? Från 11 till halv 1 nu ikväll stod jag och min syster och spelade! Galet!! Pappa körde också en gång, och han var så underbart rolig haha. Jag körde dessutom helt slut på mig själv och fick duscha efteråt! Julen ahr varit bra!

Tur att vi ska till mormor igen för en extra julafton! Då ä det bara min kusiner med deras familj, vi och självklart mormor och min extra morfar. En samling på 21 personer (hoppasn jag inte missat någon haha)! Tur att de två har ett gigantiskt hus!


Dagen med stort D kom tillbaks i år igen

Borde nog ligga och sova som alla förväntans fulla barn. Men jag tycker inte riktigt att det är som förr. Börjar man bli för stor för julafton? Rinner tiden bara iväg så att man inte hinner längta? Kanske att det är så. Men imorgon kommer det bli en mysig dag oavsett om man längtat eller inte! Det är trots allt julafton!

Hoppas ni får en fin julafton, jag vet att jag kommer få det! Söt om er! / L

Kanske för att jag vill säga emot en aning


Vi har utforskat världen, eller sthlm iaf

Vilken härlig dag. Jag har känt hur lyckatn varit i varenda del i kroppen!

Det blev så att jag och Ia åkte in mot stan istället för att jag åkte själv. Egentligen hade nog hon hoppats på att få lära mig att åka snwboard idag, men vi tar det på söndag istället. Vi kom i alla fall in och skulle leta efter en upplevelsepresentshop. Vi gick därför igenom gamla stan. Så mysigt det var, det kändes verkligen som att julen var här! Ia köpte även ett par solbrillor ifall att, alltid bra att ha lixom.

Vi gick vidare och hittade vår destination till slut. Vi gick däreftet och åt, fick typ ont i magen. Vi utforskade sedan söder och det blev att besöka cocoo.se egna butik. Vi typ dog lite där inne haha. Så mycket fint de hade. Jag köpte även ett halsband med en nikon kamera på (ni får se sen)!

Efter det drog Ia sig hemmåt och jag fortsatte min jackt på nya kläder haha. Blev inte alls som jag tänkt mig. Skulle köpt lite kläder från american apparel och H&M. Men slutade med att jag kom ut pank från Urban outfiters istället. Väldigt nöjd måste jag tillägga.

Ia hade färgat håret och utsikten var finare i verkligheten! Det är december dagen innan julafton


Dagen före dopparedagen

Jag mår mycket bättre idag än igår! Känns nästan som att jag var uppe med tuppen när jag gick upp kvat i 10 haha. Lite skillnad från igår!

Idag blir det nog så att jag ska tvinga mig in till stora jobbiga staden. Sådär dagen innan julafton kan det inte vara särskildt roligt, men a man got to do what a man got to do, right? Allt för att pappa ska få sin julklapp (hehe) och att jag ska få shoppa lite haha. Känner att jag kommer go nuts om jag inte får shoppa, vilket är illa.

Har lovat mamma att städa vardagsrummet idag, topp! (även mitt rum ska dammsugas)
Jag ska hem oh fia mina 2 kusiner (18 och 24 december fyller de, så vi kör en sammanslagning idag)
Tänkte lägga över bilder till datorn, då kan jag göra ett " What happened in Deecember" maybe...
Ska även hinna se julfritt filmen (tradition) slå in, lacka och skriva rim på julklapparna

Låter som en riktig dagen före dopparedagen dag, fullt ös i sista stunt! Hoppas ni får en topp dag! /L


En beskrivning på hur illa man kan må

Just nu känns det lite snurrigt och magen känner något jag inte kan beskriva... Började redan i morse när jag skulle krama min fina Lovisa och byta lite julklapp i farten. Kände hur magen högg till och jag fick sätta mig ner. Dock sa jag att det var för att jag inte ätit frukost (sant) men det var nog något annat jag egentligen kände! När hon gått gick jag och la mig i soffan. Hade då även sprängande huvudvärk. Lyckades lite senare stoppa i mig en ipren, men magen blev inte bätte... Det slutade inte jättbra...

Jag har alltså legat och sovit till kl 2 idag och sedan bara tittat på tv och film. Mer har jag inte orkat göra förens nu vid typ 8 tiden ikväll. DÅ började jag gå runt och var ganska pigg. Men jag känner nu hur det går upp och ner...

Jag förstår inte hur det kunnat gå från ena dagen till den andra. Hoppas det försvinner lika fort som det kom!

Jag skulle egentligen träffat Isabel idag. Men fick i all snurrighet sms och säga att jag inte kunde. Var in te så glad över det!! Jag som hoppats få shoppa!! Nåja flera dagar kommer väll antar jag...

Imorgon lär bli en bättre dag!


Viiilken härlig dag!

Idag vaknade jag lite tidigare. Däremot kunde jag aldrig somna... Tror däremot att jag gjorde det vid 4 tiden. Idag ska jag i alla fall träffa min kusinis Karla. Julklappsshopping är väll ganska tvunget efetrsom vi båda har några kvar.

Solen skinker idag också, det kommer nog bli en bra dag måste jag säga. Kanske att jag köper en "julklapp" till mig själv också. Det är nog den roligaste julklappen att köpa haha. Nej jag gillar att ge bort julklappar till andra! Fast det är framförallt lättare att ge till sig själv också haha!

ps. Jag misstänker att "Efter 10" visas i repris fast det skulle vara live, not ok!


If you got the money

Trots att jag vaknade så sent fick jag lite småsaker gjorda. Skönt att få de undan vägen, men samtidigt har jag resten kvar att göra tills imorgon. Men jag ska vara superwomen imorgon så det fixar jag. Jag ska också träffa min gosiga kusin! Vi ska gå runt i stora staden och hitta julklappar. Jag måste fixa något bra till min syster och till mormor! Har en dyr idé till mormor... men jag vet inte, kanske att jag hittar något perfekt Min Kusin Karla ska ju emd och det är hennes mormor också, så hon fårhjälpa mig!

Gjorde klart Jossans julklapp, fast den får hon på osndag för då ska vi byta julklappar, mysigt!

Funderar på om jag ska rita lite nu innan jag ska sova... Gick inte jättebra sist. Kanske att man ska ge det ett nytt försök. Något jag skulle vilja lära mig att rita skulle vara en drake. Ni vet en sådan cool som de brukar tatuera på "Miami Ink"?! Hur coolt skulle inte de vara att kunna? Man måse nog börja på något avancerat för att det slutligen ska bli lätt. Kämpa är en del av livet.

Juste såg ni på Sandhamnsserien som gick på tv ikväll? Jag gjorde, spännane var den! Tycker att det är kul att man faktiskt känner igen sig. Har varit där några gånger, emn blev jättesugen på att åka dit i somamr igen, får se hur det blir!

Äsch nu ska jag vara kreativ, höres /L


Vaknade upp i verkligheten

Vaknade 12:53 och blev arg på mig själv. Tycker inte om att sova bort dagarna. Nåväl nu ska jag ta bussen och uträtta ärenden.


Att få ont när snöflingor krashar i ögat

Snöflingorna bara väller utanför fönstret. Om det inte var vinterland förut på dagen är det definitivt det nu! Magiskt vackert. Påminner om när man vänder en sådan där kula med "snö" och skakar den. Det är verkligen vackert att titta på snön. Men nej det är inte vackert när man får den i ansiktet och knappt kan se.

Jag var idag med Jossan i centrum. Hon skulle shoppa julkpapapr (jag borde)! Vi försökte hitta Nemo! Jag tyckte det blev jättekul och satt och letade som en galning. Men vi hittade dock inte honom. Nåja det blev två andra filmer till hennes ena bror. Sedan skulle vi köpa en annan julklapp till hennes äldre lillebror. Gissa vem vi såg då, bara sådär inne på H&M????? Jo våran allas Fredrik Reinfeldt med sin fru. Helt cevilt bara sådär. Jaa blev typ lite lycklig bara sådär. Måste även nämna att jag nästan ville gå fram och fråga om jag kunde få ta kort med honom, men tror dock inte att hans två livvakter (som för i övrigt inte var något bra på att se "vanliga" ut) skulle tillåta det. Filippa kanske inte heller skulle bli så glad mitt uppe i julhandlandet. Kände att smygfoton även var fjantigt. Så neee jag fick observera honom och bli glad istället haha.

Jossan sa: Har inte Reinfeldt råd med dyrare kläder än H&M?
Vad tänkte Freddan och Filippa på egentligen?

Senare åkte mi familia till min mammas kompis. Där bakade vi pepparkakor. Typ en tradition. Vi var där väldigt länge och när jag kom hem var jag urtrött.

Nu tittar jag ut genom fönstret igen bara sådär. Vill gå ut men vet att det är ruskigt kallt. I övrigt är vackert mitt favoritord om ni undrar!

 




Barnvakt passar mig bättre än städerska

Nu ska man väll snart åka bort mot barnen, gaaah nervös ju! Haha att man kan bli nervös för en sådan grej! Jag är en duktig barnvakt så det borde inte bli några problem. Det enda som kan hända är att den äldsta killen vill spela chack. Men det kommer inte gå för sig ikväll inte hehe. Äsch kul ska vi ha! Önska mig lycka till

5ive

Städar lite grann och lyssnar på gruppen Five. Kommer ni ihåg dem? Ett av alla pojkband. Jag var ca 5-6 år och kunde inte så mycket om grupper och band. Men jag visste att dessa fanns och självklart tyckte jag att de var ganska snygga haha. Kommer ihåg att min granne som var lite äldre än mig hade posters på dem i sitt rum. Någon gång frågade hon mig vilken som var snyggast haha vad generad jag blev.

Känner nu att de är perfekt att städa till! Pojkband är inte egentligen inte så bra förutom att man alltid blir glad när man städar haha.



 

 


Time goes by so slowly

Städa var det ja... mitt rum ser för äckligt ut. Om jag inte visste bätter skulle det inte se ut som att jag sädat på två månader. Eller vänta... det är nog så länge sen jag faktiskt gjorde det....Det blir väll dagens mission, and it's possible! Massor av musik!!

Senare, typ ikväll, ska jag vara barnvakt. Det är dock inte åt Johanna och oakim utan åt dem som Jossan egentligen brukar vara hos. Jag ska vara vikarie för henne, hon är nämligen i Finland i helgen. Är faktiskt lite nervös haha. Men det kommer gå bra, jag är ju van vid kidzz.

En (inte längre) liten hemlig dröm

Sitter och ritar... avslappnaned nu såhär på nattetid. Jag är väldigt sugen på att gadda mig, vilket jag har bestämt mig för att göra den 20 eller 21 juli. Då bir jag 18 år och ingen kan bestämma över mig haha. Sitter därför och ritar två händer som håller i varandra som att de skulle be. Armarna kommer också med en liten bit och på dem tänkte jag skriva en text som jag själv vill ha. Har nämligen två ideér nu. En med text och ett motiv. Gaah va jag längtar. Har faktiskt alltid varit intresserad av sådan konst och i smyg drömmer jag nog om att bli en tatuerare.

Dagen alla länktat efter!

Började med skolavslutning. Älskar vårans skola music award! Eftersom det bl.a. är en mediaskola gör de egena musikvideor. Därför har de annordnat ett award vilket måste vara höjdpunkten på hela avslutningen. Rektor sjöng även lite och pratade mycket. Ja ni vet som det ska vara. Efter avslutningen åkte jag till centrum och åt lunch med min mamma. Dels skulle jag inte orkat göra lunch till mig själv (tycker det är så tråkigt+ att jag aldrig orkar fixa ihop något) Sen betalade mamma också, vilket var bra!

Gick även till tele2 och frågade om han( expediten) kunde hjälpa mig att få igång mitt internet. Det visade sig vara samma som varit där när jag var där i lördags för att skaffa surfpacket. (Kolla tele2, massa gratis smygreklam ni får av mig! Skulel inte skada om ni skickade hem någon ny supermobil till mig för det!) I alla fall back too the story. När jag hade varit där förra gången hade killen sagt att mitt örhänge jag hade var fint (ni vet den jag själv gjorde med fjädrar och korset). Jag blev glad och vi stod även och diskuterade att tydligen han också gjorde smycken... Wierd! Efter det tycket jag att det var kul att han som kille faktist påpeka det! Men idag när jag stod där igen med honom kollade han på mig och sa plötsligt "vilken fin ring du har, avd kallar man dem?" Det var alltså min tvåfinger ring. Använder han samma replik till alla tjejer??? För knappast att han mindes mig haha!! Jaja kul tycket jag att den pricken var!


Efter åkte jag hem och såg desperate housewives. Först nu, i 17 års ålder insåg jag hur bra den serien är! Alla andra i min ålder kom dock på det för typ 4 år sen.... men bättre sent än aldrig måste man väll säga?!


Slutligen blev det att åka in mot staden och köpa julklapp till mamma och gå på bio med min killkompis Poorya! Galet bra film såg vi!!! Nämligen "The Town"!! Satt och (jag erkänner) dreglade till Ben Affleck! Tänker inte nämna något mer om filmen mer än att ni måste se den!!! ursäkta för en lång roman blogg inlägg...



One of my all dream men(s), haha! Ni kan ju förstå att jag tycket han var en snygging


My brain has melt

Jag åkte till skolan vid runt 11 idag. Möte Katerina innan Isabel kom. Vi stod och pratad lite smått. När sedan Isabel kom hjälpte hon mig som modell så jag fick göra min siluettbild. Fintfint blev det.. eller Isabel är i stort sätt alltid fin (förutom när hon tuggar med öppen mun haha, men jag gillar henne endå) dock gjorde vi inte något mästerverka av bilden, men jag fick den godkänd  av min fotolärare och jag blev riktigt glad, tack Isabel!

Sedan besökte vi terrakotta armén. Vi fick ah på oss ocoola headsets så vi skulle höra vad guiden sa. Sedan gick vi runt och lyssnade. Jag måste säga att det inte var så kul som jag trott. Massor av namn var det och jag blev riktigt förvirrad.

Efteråt gick vi och jaa... åt! Sedan åkte vi hemmåt och jag satt på bussen och prata de med Frida. Ibland undrar jag vad jag skulle göra utan henne.... det är så skönt att prata av sig om allt med henne. Känns dock konstigt nu när man för tillfället inte kan säga "vi ses på dansen". Utan det blir mer "vi hörs och syns".

Nu ska jag i alla fall fortsätat plugga, jag börjar komma någon vart, good for me! Ska senast sluta plugga vid nio så jag har tre timmar på mig ungefär!

Nu måste jag fortsätta, se'ya


Mellan klockan 9 och 10 flög morgonen iväg

God Morgon!

Ska inte vara i skolan förens vid 12. Skulle egentligen varit ledig idag, men med historian ska vi till terracota armén. Sen är jag inte helt godkänd i min fotokurs helelr. Detta beror på att jag inte fotat två grejer. Jag var dum och radderade de bilderna. SÅ jag ska få hjälp av Isabel och fixa så jag kommer i fas i kusern.

Just nu försöker jag stoppa i migen en "vättig" frukost. Tror dock inte att honungsvatten och en bulle är det bästa. Men det är så det får blir om oväntade jobbiga saker händer på morgonen.

Förtom det så kommer det nog bli en bra dag. Lite smått annorlunda måste jag säga! Jag gillar verkligen när vardagen blir avbruen. Haha kanske inte värsta jättegrejen som händer men det gör ingenting. Bara det inte ahde varit en vanlig onsdag!


God morgon!

Never will still be my answer forever.. or...

Det var en gån en flicka med en dröm. En dröm att få resa till exotiska länder. Lära sig andra kulturer och leva för dagen. Inte skulle man stressa och läsa massor av matematik, ekonomi eller juridik på någon fin skola. Utan hennes plan var att bli street smart och verkligen se verkligheten med egna öppna ögon. Lära sig av sina händelser och livets två sidor. Hon hade även en dröm om att få flytta till N.Y och skapa sig ett nytt liv där. Där hennes svenska förflutna inte berörde henen så mycket. Visst gillade hon livet för tillfället, men dessa önskningar lockade henne ännu mer.

Just nu sitter hon vid sin dator och knäpper ihp något på tangenterna till sin blogg... Hon önskar just nu enbart att hon kan få bli klar med samhällstentan hon inte börjat på och få gå och sova.

Livet är väll fullt av önskningar och drömmar, men det som sker innan allt magikt händer var inte riktigt det jag räknat med.


Jag är fast och har fastnat

Juste min nya tröja, like it?





Lusse lelle

Det är väll inte bara jag som lever i ett ekorrhjul? Jag vaknar och åker till skolan, är i skolan, kommer hem, pluggar/försöker plugga, äter, sover. Samma visa dag ut och dag in. Men på fredag då jävlar. Lov i 3-4 veckor känns behövligt!

Jaja idag är det faktiskt lucia. Det innebär att det är 10 dagar kvar till julafton!! Åhh mysiga jul! Får däremot panik över att det alltid går så fort, ajg hinner lixom inte emd att njuta av juldagarna för de baar försvinner...

Vi hade i alla fall foto idag. Blev dock mest photoshop och jag blev typ tokig när jag missuppfattat en uppgift... så det kan gå. Sen hade vi en megalång spanskalektion. Spanskan är det värsta jag vet, emn en lektion och en hel termin kvar sen slipper jag det!

Måste även kommentera dagens lucia tåg. Kommenaren blir "Hahahah"! De gjorde bort sig och gjorde fel x antal gånger och jag var trött och tyckte det var riktigt underhållande. Lite småelakt kanske men det är väll alla då och då?



Sprid ljus i mörkret

Såg att det var I am leggend på 3:an. Kom ihåg att jag såg den på bio med Lovisa. Har faktiskt inte vågat se klart den andra gånger jag försökt se den efter det heller. Missade början nu så kan ju inte säga att jag sett hela ikväll heller. Men det gör inget, mindre att drömma mardrömmar om haha!

Minnen växer fram när man ser filmen. Finns bara en person som vet vad jag menar.


Nästa helg är jag fri i 3-4 veckor

Söndagar är inte till föratt stressas igenom utan att mysa igenom Insåg hur det stämde idag när jag kom till dansen 1 timme för tidigt utan att ha en aning om det! Trodde jag skulel börja 5 minuter senare men så var ju inte fallet.

Usch så trött jag är. Har försökt plugga lite men det gick verkligen inte. Ska äta middag strax sen ska jag kliva in i duschen. Slutligen bdda om i sängen och sätta på en bra film och äta glass. Man är trots allt inomus så då går det att äta glass!

Man blir nog trött när det är så mcyket kallare på intern. Man tänker nog omedveet på att man vill lägga sig under det varma täcket och somna om!

Juste ska nog ge er lite lördagsbilder också innan jag somnar!

Söndagsångest, vad F** är det?!

Vaknade upp för lite över en timme sen. Jag blev lite sur på mig själv för att jag inte gick upp, men ingen ångest!

Gårdagen var riktigt trevlig. Först var jag hemma hos Amanda där hon och Isabel hade fixat ihop massor av julbakelser och sådant julgodis! Mums! Isabel hade lyckats göra perfekta knäck och då blev jag lite avis! Mina knäck blev enbart brända och äckliga... haha! Tjejerna hade även fixat ihop som en frågesport. Vänskapen satte på prov typ haha. Men det gick riktigt bra.


Efter det drog jag hem till Nike. Hon fyllde som sagt år i förgår så vi firade det igår istället. God mat, tacos! Massor av singsat och en hel del skratt. Det är nog så jag skulle beskriva lördagen hos Nike!

Kom hem vid halv 1 och bstämde mig för att äta bakelse. Herregyy vad mycket jag åt igår! Det är nog kanske lite därför som jag ska dansa min sista klass idag! Uschh jag vill inte att dansen ska sluta. Ärligt är jag inte så hel utan den. Det är trots allt dansa som jag gör varje vardag. Kommer blir ritigt tråkig och jag kommer bli rastlös.

Who isn't afraide of the dark?

Sanningen är ett konstaterande av verkligheten. Så som det såg ut då är en påföljd av situationen som är nu. Där av mina tre hemskaste rädslor. Alla hör ihop tillsammans, de alla gör mig liten och rädd. De alla tre vill ta livet av mig om jag blir tillräckligt skräckslagen av dem.


Min orastlösa Lördag

Lördag!

Ser ut som en luffare, men tänker inte bry mig om det. Jag ska trotsa lagen om att sminka sig så fort man går utanför huset (och det händer ju inte fler gånger i veckan??!) och åka till centrum med min pappa. Han klagar lite grann på mobilräkningen... Jag hoppas också att jag får nya strumpbyxor!

Sen då?! Joo då ska jag visa er tröjan jag köpte igår, för den ska jag nämligen ha på mig när jag ska på julmys till Amanda! Det är Amanda och Isabel som ahr fixat detta och det kommer nog bli en superbra eftermiddag. Svårt att förvänta sig annat av dessa tjejer!

Sen bär det av hem till Nike! Hon ska ha middag! Vi ska nog sjunga singstar och bara äta massor av gott och ha roligt! Sen troligen att jag sover över där. Dagen kommer innebära att jag inte kommer ha tråkigt någon gång, eller bli rastlös! Rastlöshet r något jag inte gillar!

Nu ropar pappa, måste kila!

En shopaholicas bekännelser

What a day! Dagen var rolig. Kanske inte händelserik men roligare än igår vilket är bra. Eftersom man inte har något kreativt jobb utan bara sitter i skolan hela dagen är det svårt att komma på något bra om vad som hänt. Kanske att jag iaf ska nämnda det bästa och sämsta med idag, hmm...

Tre saker som är viktiga för just denna dag:
- Nike fyller år (som jag nämnde)
- Det är nobeldagen (vilket innebär supergod middag hemma)
-Idolfinal = Katerina ska vinka till alla hon känner i tv)

Juste jag shoppade idag. En tvåfinger ring och en "spets"tröja som jag ska ha i morgon , nagelack och en... Nej visst fan det var ju Nikes present. Tyvärr ni får veta vad jag köpte till henne på söndag! Iband funtar jag på hur jag skulle klara mig utan att köpa saker. Jag älskar att spendera pengar på kläder! Besta känslan ever när man har köpt något.

Det bästa idag:
Att få köpa kläder och att det blev helg!

Det sämsta:
Att jag inte har så ruligt just nu, kunde vart bättre. Sen att jag inte hade hört från Lofisa idag heller, miss that girl!

Det mest konstiga:
Två barndomsvänner jag inte sett eller hört från på evigheter satt på samma buss som mig!

Nej nu ska jag fixa mina naglar så de blir lika fina som Katerinas, ciao!

spana inte in mig utan ringen på mina fingrar istället!


Någon viskade i mitt öra att någon fyller år idag!

Idag fyller fina Nike 17! Supermånga gratulationer till henne! Ska dessutom gratta henne i skolan, och imorgon på hennes tjejmiddag! Hon ska firas ordentligt den underbara tjejen!



Sur min @ linnéas ansikte haha! Äschdå inga sura miner på Nikes dag.

imorgon blir en bättre dag!

Tror ni på att inställningen gör hela dagen när man vaknar? Börjar fundera på om det inte är så. Vaknar man och är sur över att det kommer bli en jobbig dag, blir den nog jobbigare automatiskt, för man räknar med att allt ska gå fel?! I alla fall gick matten åt helvete... Orkar inte ta upp det heller för jag vet hur intresserade ni var av att höra det!

Det konstigaste var nu ikväll. Jag var på mitt rum och tittade på How I met your mother. Gillart! Vid halv 8 ropade min syster på mig och sa att hon var hungrig. Jag hade helt glömt bort att vi skulelg öra middagen + att jag inte var hungrig..Vi började i alla fall pyssla ihop någon form av middag. Funderar på om inte pappa ska få en ny stekpanna i julklapp...!

Portfolio: Check
Matteprov: Check men med ett IG (osooft, måste fixas)
SPanska"prov" Check

Effektiv dag!

Juste lovade några bilder från igår. Ni får de som blev minst suddiga höhö!

 Min kaka skål blev det också

Lite bilder från igår, vi var trots allt 11 stycken tror jag, så verkligen inte alla kom med på bild!


!

Torsdag = Låååååååååååååååååååång dag! När jag kommer hem ska jag rycka den ur kalendern. Vill inte ha den 9/12 2010! Matteprov+ SPanska prov+foto portfolio + samhällslektion med fritt arbete...... Hoppas det händer något dramatiskt roligt, need it! bajs bussen går om 10 jag hinner inte!

Nattarbete

Jag har hittat min bivande favorithörna i hemmet som jag kan sitta med datan vid. Min farmors gamla sekretär har blivit flyttad till ett mysigt hörn där jag brukade ha datorn förut. Perfekta stället har det blivit igen, love it. Dock ett problem. Tycker inte om att vara här nere på vintern när jag är ensam hemma! Jag är för mörkrädd! Jaja... ville bara påpeka!

Tror det blir nattarbete. Spanska prov, matteprov OCH en fotoportfolio som ska vara klart tills imorgon. Det jag tycker är kul har jag inga bilder till coh det ja har svårt för har jag inte pluggat så mycket till. Hur ska detta sluta?

Kanske roligare att berätta om min mysiga kväll jag hade ikväll. Underbara danstjejer måste jag först och främst säga! Alla är så härliga. MAten var dessutom jättego, var ju knytis och alla hade tagit med sig lite av varje. Mycket sallader blev det dock, emn hallå tränade tjejer tänker väll på vad de stoppar i sig?? Höhö eller? Min kladdkaka blev populär och jag gillart! Kanske det inte var en dum idé jag hade om att bli bagare när jag var liten...?! Tog lite bilder som ni får se imorgon, tycker jag var duktig som tog fram den ur väskan! Proud!

Nej matte och foton var det ja, godnatt till er som ska sova!

Svettisar kör uppklätt ikväll

Snabba uppdateringar haha.

Ikväll har vi i dansgruppe myskväll hemma hos Erika! Vi kör knyttis och jag bidrar med en typisk kladdkaka. Den känns nästan lite obligatorisk att ha med. Jag spacar upp den lite med marshmallows och glasyr dock. Åh vad jag längtar!!

Jag vet, dålig uppdatering, dåligt med bilder! Jag ska skärpa mig, snart lov livet blir lixom bättre då!

Vi hörs ikväll när jag är rund och go, hej hopp!

Det sociala nätverket

Jga är så fruktansvärt irriterad på en sak! Varför kretsar hela livet kring internet?? Igår såg jag att en bekant till mig taggit bort mig som vän på facebook (anledningen är inte relevant). Hon menade att vi inte var vänner längre eftersom hon tagit bort mig, och tyckte det var konstigt att jag inte märkt det förens nu.  Hon hade gjort det i augusti/september. Är det verkligen så? Tar man bort varandra eller får ett förhållande/ blir singel så är det så? Tar man verkligen fejjan så seriöst? Jag bara skrattar när jag ser att folk man knappt känner har gjort det och jag bryr mig inte så speciellt mycket. Jag tar det helt enkelt inte till 100%.

Sen såg jag på nyhetsmorgon eller om det var efter 10 i går på tv4. Där hade de en dejtingrådgivare (ur man nu kan vara det när man är singel?!) Hon nämnde om jag inte minns fel att det var 30% som var i ett förhållande efter att de hittat varandra på t.ex. match.com. Är det så svårt att leva i den "verkliga" världen så man måste söka via internet. De bor ju för fan 1 miljon människor i sthlm, någon borde man väll kunna fungera ihop med?

Mina kompisar och jag diskuterade det lite grann innan vi skulle äta och kom fram till att, hur gjorde de förr? Tydligen så fungerade det utmärkt. De flesta hittade nog en partner och gifte sig.

Nej jag tar inte internet seriöst, jag vill leva i nuet, verkligheten.... i alla fall lite mer!

Känner mig inte på toppenhumör

Studie daag wiiiie! Tappat aptiten och mensvärk....buuuuu! Ingen bra kombination måste jag väl säga!

Skulle åka till centrum och gjorde det utan problem, skulle lixom göra klart mitt örhänge.... När jag är där känner jag att jag inte alls mår bra, magen gör ONT! Jag köper berlocken och de grejer jag behöver för att göra knäck. Sen är det kört, helvetet har brutits lös, efter mycket om och men kom jag hem och nu ligger jag i soffan! Jag ska snart försöka glömma bort det och göra min efterlängtade knäck... Juligt värre! Vill göra lussebullar med massor av russin i också, men jag orkar inte riktigt!

.... Kan inte någon komma med en pizza??


Jag kom upp ur sängen

Heeej hopp! Snön ligger fortfarande kvar på marken ser jag.... bäst den gör det fram till julafton! Snön under jultider ska det vara! Jag sitter med min pyjamas och orkar inte göra något..... ganska vanligt måste jag säga. Foto idag, hoppas vi ska studiofotografera (blir så fina bilder med studioljus) eller kanske fota ute. Snön ger också fina bilder. Dock finns det ingen rolig miljö vid skolan. Resa någonstanns hinner man inte riktigt heller. Men någon bra bild MÅSTE det bli!

Sen då... hmm JUSTE POLE! Har alltså sista poel dance klassen idag, både tjooho och buuhu! Vill ju gå och ha roligt, men vill inte att det ska vara sista. Blir lixom HELT sista dans klassen innan jul troligen. Fan jag kommer rulla som en boll om jag bara stoppar i mig saker utan att röra mig som jag brukar. Gymkort kanske??! Blir kul att komma till ett gym igen. Har faktiskt saknat det lite. Har haft för fullt upp för att hinna med det också! Men jag ska bli snygg och vältränad under lovet, med ett försök att gymma 3-4 ggr i veckan. Ska inte synas att det varit jul haha.

Btw träningsvärk i armarna!!! Kanske att man kommer få Jennie W armar någon dag i alla fall??!

Nej nu ska jag fixa i ordning mig, smink and clothes ON, ha en bra måndag/ L

Lycka och arg på samma gång, tjooho

Men jadå! Förkylt och jag har tagit TVÅ dansklasser! Om jag lever och kommer upp ur sängen imorgon utan att vara värre än idag, kommer jag vara överlycklig! Dansade i alla fall för ingen annan än Jennie W!!!! Och sedan en vanlig fb klass! Två underbara klasser. Jennie är nog de mest positiva människorna jag vet, vilken energi hon sprider! Love it!!

 ÅHHHHH JAG ÄR SÅ ARG PÅ MIG SJÄLV!!!!!! Jag var sugen/tänkte på att söka jobb i en affär där två vänner till min familj jobbar. Jag har inte hunnit skriva CV än och tänkte göra/tvinga mig att göra det och lämna det i veckan. Nu fick jag veta att om jag gjort det tidigare skulle jag till största sannolikhet fått det!!!!  GAAAH!!!!!! Hoppas nu att jag har en chans till att få jobbet senare, för det finns stora chanser till .... men jag vill ha det nu!

Äsch, fuck it jag hoppar in i duschen och försöker slappna av lite i stället....

En pysslig Lördag

Lång dag på stan. Känner hur fökylningen gör att jag inte orka så mycket som jag egentligen gör. Imorse förrestne bev jag förbannad på mig själv över att jag fatiskt inte hade något bra linne att ha under min kofta. Så det blev en jakt på det. Till min stora lycka hittade jag ett på solo! Var dessutom det sista, så jag blev riktigt glad!
Jag och Isabel hade det riktigt kul! Båda var lite trötta, och jag kraxade ju dessutom, vilket slutade med en kosntig kombination av ett försök till att ha en vanlig diskution till mycket skratt, lovely!

Jag gick även och shoppade en del på panduro efter att vi sagt hej då.

Linnet som jag köpte idag på solo och panduro sakerna. Kan ni gissa vad det belv när jag pysslade ihop allt?



Mitt första örhänge jag gjorde! Stolt!


Och det andra, på den tomma kjedjan ska jag sätta dit en berlock


Och på såg de ut såhär! Like!!

En trött Linnéa ska nu fortsätta Lördagsmysa! Ciao


God lördagsmorgon

Nu var den här igen, den jag inte trodde skulle hälsa på mig i år. Förkylningen ofcourse! Jag lyckas bli det varje år, varför någon VARFÖR??? Men jag ska låtsas att jag inte är det idag för jag ska till stan med Isabel! SKa ta med kameran och frsöka fota någon fin vinterbild, men you know me. Jag glömmer lätt bort den eller orkar inte, även fast jag vet att det är kul!

Senare idag hoppas jag att jag kan göra knäck! Grymt sugen på det, men får se om jag hinner ikväll... Det tar väldigt lång tid har jag hört (det är ju lixom min första gång)! Men en skicklig backar är väll proffs på en gång? haha.

Vi hörs, och ha en bra Narnia-Lördag! /L


Öppet är väll bättre än stängt hus?

Nu så... hemma klockan kvart över 8 från skolan. Nej vi slutade faktiskt 2... MEN vi har haft öppet hus i skolan idag. Jag var ju lixom guid! Kul faktiskt även om jag kände mig lite sjuk. Nivet när man börjar bli förkyld och ngt sitter lixom i gommen...kankse inte ska gå in på detaljer, men äckligt är det! Kändes som att ajg bara spred baciller över alla små ungdomar som ville veta hur skolan var!

Idag ville vi även köra snöbollskrig men det blev det inte. Jag blev sur över det! Ville ju dränka klassisarna i snön!

Usch jag är trött... Det är sockret från godiset jag äter som håller mig uppe... jag vill krypa under täcket och se film!

Dagens bravader?

Blir ju mera dagens dagsinlägg tror jag... !

Kära dagbok! Vaknade vid 4 tiden av att jag trodde att jag försovit mig och kollade på klockan. Hade ju pluggat matte och lagt mig halv 1 på natten, redan då virrig och trött. Men i alla fall så somnade jag då om igen och kände mig fortfarande småstressad över provet. Fortsatte att drömma och drömmen handlade om matte och ekvationer, jag förstod exakt allt. Vaknade senare när min väckarklocka ringde halv 7. Jag somnade om igen för jag var definitivt inte redo att möta världen. Slumrade om och vaknade med ett ryck några minuter senare efter att ha trott att jag försovit mig med flera timmar. Gick upp och fixade mig i ordning och letade efter allt jag skulle ha på mig, vissa grejer saknades och jag fick småpanik. Dock hittade jag dem senare. När jag var klar och stod vid bussen och väntade var den försenad! Jag stod ute med nylån strumpbyxor och försökte vara cool och inte frysa, men det var fucking -13.

Skolan funkade som vanligt och vi fick se film. Hemskare film har jag inte sett på länge! Fattigdomen i Afrika är fruktansvärd. Vi hade sedan långrast och jag pluggade matte som en tok, jag blev även frustrerad! Stackars Madde som blev offer... Sedan var stunden inne... Började bra sedan sket sig allt! Jag blev även besviken på mig själv punkt

När dagen var slut, eller slut var den inte. Ja kära dagbok jag struntade i spanskan. Vad gör jag där ändå? Åkte istället och var barnvakt. Hade hopp om att få se snygga fritidsledare på barnens skola, men de snygga killarna var lixom inte där. Jag blev för andra gången i dag besviken! Jag och barnen hade mysigt med massor av pepparkakor när vi kom hem. Så nu börjar julmagen komma fram...

Så dagbok, det här var mina moments för dagen. Eller de stunder som jag kommer mest och bäst ihåg! Jag hoppas på att morgondagen blir en något varamare dag och att vi inte får köldskador i skolan som idag!




Jag dör lite innan jag ska sova

Nu sa jag ju att jag skulle sova men.... ehh måste först visa vad jag hittade som var typiskt tuft, typiskt GALET snyggt!! Istället för jag ska diskutera de får ni en bild på't isället så kan ni kan se själva


Hittade även ett med långa kjedjor som hängde ner, som typ nästan var coolare men bilden gick inte att ladda upp.... SKit också! SKa ha ett sådant ascoolt. Kom nu på att de likar headset grej man har runt örat ni vet, fast mycket finare!

Vet vad hatkärlek är

Nu har jag gråtit, slagit miniräknaren i boken och blivit allmänt frustrerad... över lite MATTE!!! Att man kan bli så arg på matte, helt jävla otroligt! Jag och pappa hade en lång diskution om hur man löste en uppgift. Vi kämpade säkert en halvtimme med resultatet, när det plötsligt föll på plats! Vilken jävla lättnat, blev så sjukt glad... över MATTE!! Kanske att jag blir det just för att jag aldrig tror att jag kommer att klara det. Borde egentligen gå och lägga mig, emn känenr att ajg måste repetera lite till... borde inte strätat emot så mycket vi 7 tiden ikväll... ånger ..men det går ju inte att ändra!

I alla fall ska jag fortsätta att fashinera mig över min hatkärlek till matte..... Haha jag vet jag snackar enbart om läxor men ärligt är det som kretsar kring min vardag för tillfället sorgligt men sant! Höres annars god natt/L

Där försa hon sig

Jag mår illa, har ätit för mycket marshmallows! Gott var det till det tog stopp. Det värsta är att påsen ligger bredvid och frestar, borde göra något åt det!

Idag har jag faktiskt varit riktigt bra!! Lyssnade intensivt under mattelektionens 100 minuter! Prov imorgon och det var behövligt! Matte är verkligen inte min starka sida men jag tycket att det faktiskt var intressant när jag satt där och förstod. Nu gäller dock egen träning. Hoppas att jag verkligen förstod allt, det visar sig lixom!

Hämtade Johanna som jag skulle passa. Den tjejen är riktigt rolig. Vi hade först en debatt om vem som skulle få bli dragen i pulka hem först. Jag drog henne 20 m tills jag sa att den skulle gå sönder om hon inte reste sig upp för det var grus där. Senare fick jag åka haha! Stark tjej måste jag säga. Jag fick åka längre måste jag tillägga, haha kändes som att det egentligen borde varit tvärt om.

Jag bör förretsen bli mamma:

Johanna: Jag vill ha en bebis i pulkan!
Jag: Jaha varför det och vems är den då?
Johanna: För de är så gulliga och lätta att dra! Det är din bebis!
Jag: Jaha så du tycker jag ska bli mamma, varför det då?
Johanna: För du drar mig i pulkan och ger oss choklad!

Det känns som att någon blir liiite utnyttjad

 


RSS 2.0