Sweet home Alabama... eller London var det ju

Sista natten nu, vilken ångest känner för att gråta en skvätt... men det tänker jag inte göra! Det här var första gången av ett helt liv med resor till London! För det känns som att jag hittat ett typ hem här. Denna stad har allt, och jag vill ha allt därför funkar det så bra. Man känner sig fri här. Jag tänker därför le för den första fina stund jag har haft de här 4 (5) dagarna, för de kunde inte varit bättre! Hunnit med att både sett hela London och älskat det. Just nu låter jag som en typisk resebyrå som ska rekomendera ett land, men belive me det är fantastiskt.

Innan jag åkte hit förstod jag inte riktigt varför alla blev så avundsjuka. Jag tänkte bara "jaja" och log och ryckte på axlarna. Men nu förstår jag, så nu ska jag också bli sådan som utbrister åhhhh och är supermega avis! Det är tur att vi ska vara här hela dagen imorgon också för då hinner man med att supa in lite extra av allt härligt.

En sak saknar jag dock jättemycket och det är alla vännerna hemma, utan att höra ifrån dem (er) har verkligen inte varit kul. Man känner sig faktiskt lite ensam när man ser alla på starbucks när de skrattar och skvallrar med sina vänner. Sådant vill jag också göra, särskilt här! 

Men nu ska jag packa ihop lite så att jag kan sova ut mera imorgon, blir en lång dag trots allt! Shoppa (superjobbigt ju... eller?? ..) sen ta sig kommunalt till flygplatsen och vänta där i 2 timmar på att flyget går (det är bra med extra tid...tydligen) Sen hela färden hem ... ja ni fattar nog fullt upp asså, så sova låter härligt. Dessutom har jag huvudvärk om det intresserar haha 

Hemma bra men London bäst! Hörs när jag befinner mig på Svensk mark igen 


Magisk kväll

Londons uteliv på kvällarna är fantastiskt. Tänk nästan 9 miljoner människor som befinner sig ute, riktigt kul och lite problemlöst säger jag "vad kan gå fel"?

Vi valde igår att gå till centrala London istället för att äta på något nätliggande. Detta var jag väldigt glad över. Finns nämligen inte så många roliga restauranger här. Så vi drog som sgat in mot staden.

När vi kommit fram dit vi skulle var det bara att stå i kö. Lördag kväll och en massor av människor som också är hungriga gör att man får stå i 20 minuters kö. Vi fick då höra att de fanns en likadan resaturang på ett stälel nära, så det var bara att knata dit. När vi kom fram var det tydligen värre där. 30 minuters kö var vi inte roade för. Mentur att det finns flera ställen att gå till, vi gick därför till ytterligare ett där vi kom in på direkten. Underbar typisk Engelsk mat hade det!

Hela familjen blev så mätta så vi bestämde oss för att gå till en station längre bort så att vi kunde smälta maten. När vi går på gatan ser vi att det står en klunga av människor som tittar på en kille som "trollar". Han försöker nämligen på att styra en cigarett som låg på marken. Vi tittade klart på det innan mamma tyckte att vi skulle gå. Det ville inte jag eller min syrra så vi stod kvar. Han fatt ortsatte med att röka en ny cigarett och försökte fånga röken och stoppa i ett glas på marken som var täckt med papper och en servett. Självklart så lyckades han. Det blev då slutligen dags för honom att få hjälp från någon i publiken. Han började leta och gå mot oss där vi stod. Jag ser hur han kommer närmre och jag tänker "shiit". Jag känner hur han tar tag i min arm och vips står jag i mitten med allas ögon på lilla mig haha. Om min familj skratta. Han gjorde några trix och han var riktigt duktig. Sedan när jag hade fått hjälpa honom med 2-3 grejer och han hadefärdigtrollat fick jag en ros som tack för hjälpen. Jag tror jag blev kär, för han var dessutom fin. Eller man såg i stort sätt bara ansiktet för han hade luva och en jacka. Men jag tyckte han var magisk haha.

Roliga saker händer i här borta och jag tycker denhär resan är fantastisk. Det är en underbar stad och jag vill inte åka hem. Kanske att jag inte kommer hem på imorgon kväll?



Bild från igår kväll. Håller dessutom stolt i min fina ros!

Fotmassage skulle vara något

Äntligen en lugn stund man slipper använda fötterna. Hela dagen har jag antingen gått eller bara stått. Fötterna blir ganska slitna! Dagen började med en tripp ner mot en skoaffär som låg nära hotellet. Vi trodde det bara skulle vara en affär och massa lägenheter, men de var ju en hel gata med massor av fina butiker. Jag skulle nämligen kolla Ugg's men det slutde med att jag prövade Hunters istället. Men det var i slutändan min syster som fick ett par nya stövlar....

Sedan var det dags för att reklamera min ring på Topshop. En sak säger jag bara, gör aldrig något sådant i London! Jag stod i kö för en ring i 30 minuter, fy i helvete! Dessutom tog det max 2 minuter för mig när jag var framme och skulle byte... kul!

Men jag släppte det sen för det var då dags för att bli turist på riktigt. Vi besökte London Eye, Big ben och slotet. Fint alltihop. Så nu kan man komma tillbaka och faktiskt säga att man gjort det man förväntades göra. Vi tog även en låång promenad mellan Big Ben och slotet. Mysigt det är att kunna gå i sådana riiktiga paker med dammar, nästan tama ekorrar och fina träd! Varför har vi inte sånt i Stockholm???

Nu ska jag och syrran försöka få med resten av familjen så att vi kan åka och käka. Hungriga magar som kurrar hörs över hela London! Ha de bra goingar!


I am in love, just so you know

Andra dagen check! Kom ju hit tidigt igår så det får väl gillas som en dag också!

Igår när vi kom hit familjen och jag hade vi inte direkt någon destination planerad, men bestämde att vi skulle till piccadilly cirkus. Vi kom dit, vi såg det och fortsatte gå. Ärligt talat tyckte jag inte att det var sådär värst märkvärdigt. Vi gick även till trefalga scuare. Vi gjorde även det största måstet av alla, vi gick till starbucks och fikade!! Åh vad jag var glad efter, en grej att checka av på min "innan jag dör"- lista!

Vi gick även till fina Harrods, kändes som ett NK fast bättre. Jag var hemma! Dock var alla riktigt trötta. Vi gick ut väldigt fort (men ska såklart göra en nogrannare titt senare). Det blev i alla fall så att jag köpte en svart blus som jag ungefär tittat på hemma på Bukhara. Ni får se det jag köpt senare.
Blev tidig kväll igår!

Idag vaknade vi tidigt för att ta tunnelbanan mot madame tussauds. Måste säga att vi verkligen är duktiga på deras system i tunnlarna! Det gick väldigt smidigt dit trots alla konstiga byten! När vi var framme fick vi stå i kö, men det var värt det! Dock var jag lite besviken på att de inte hade flera vaxdockor än så. Men kul var det. De hade även ett spökspår typ. Om jag var rädd innan. Höll krampaktigt tag i min lillasyster. Skulle inte gå själv! personalen skrämde dessutom upp oss innan när de berättade " It's going to be people like us in there and they are going very close to you, but you can't touche them and they can't touche you eader." Blev ju livrädd när de sa att de skulle gå nära!! Men jag klarade mig ju finfint, jag slog dem inte!

Vi försökte oss även på ett försök att hitta Victoria secret men vi hittade det inte... nytt försök senare. Vet ni något roligt vi gick till också? The scandinavian kitchen! Kände mig som hemma där! Det fanns tyspika svenska saker där jag redan hade hunnit sakna. Till exempel riktiga chips, ostbågar och knäckebröd, fast det hade jag inte saknat dock! Dessutom var en i personalen en gla göteborgare och den andra var också svensk och trevlig. Det är som det låter ett typiskt skandinaviskt fik typ.

Vi försökte oss även på en shopping runda, jag tappade bort min familj. Eller vilka var det som egentligen tappade bort varandra? Köpte en jäääättefin ring. H&M gick "vi" även till, självklart kom man även ut med en påse därifrån! Insåg att man sett en hel de av sortementet hemma, inte jättestor skillnad.

imorgon ska vi i familjen vara riktiga tursiter, London eye & Big ben bland annat! Mysigt, sådant är riktigt kul att få vara även om man ser ut som en tönt! Men tönt med magväska tänket jag inte vara, pinsamt ju haha! Nej, jag tänker vara en sådan cool typ med systemkameran runt halsen höhö!

Shiit pomfritt vad långt detta blev, men nu vet ni lite av vad som hänt. Nu ska jag se lite film, är grymmans trött! Ha det gott så länge, i'll be back / L

Igår kväll efter middagen ute





Ikväll på väg hem från restaurangen. Står på samma gata som vi bor på, fint va? Och yees mina boobies ville vara i the spothligt


Obs! är snart tillbaka

Såhär tidigt har jag aldrig lagt mig på en onsdag den här terminen, haha undrar varför förändringen sker nu?! Jag ska upp om 4 h och 30 min. Planet går halv 8! Vi kommer ta med en dator men dock kanske det inte blir att jag skriver här, beror mycket på! Men annars kommer jag berätta allt när jag är tillbaka hemma i Sverige igen på måndag! Jag lovar!! Hoppas jag kommer sova de fjuttiga timmarna jag får så att jag inte ligger uppe som ett litet barn dagen innan julafton haha.

Detta ska bli riktigt skönt, att bara få åka till något nytt, kommer inte tänka på er ett dugg haha skämt å sido men ärligt kommer jag bara leva där och inte lägga tankarna för mycket på vardagskit. De grejerna kommer när jag är hemma igen! Nej nu måste jag sova! Allt är i stort sätt packat (bara badrumsväskan kvar) så det känns riktigt bra! Känns även rätt att lämna skitvädret!!

Hej då alla goa och jag hoppas ni inte saknar mig allt för mycket hehe! / Er L


Madde, om jag kunde skulle jag stoppat dig i min resväska!


Jag tror min lillasyster har klosterofobi

Nu är jag hemma, gick hem tidigare för jag har ju inte packat. men packar jag njaa inte direkt... ska slänga in lite grejer i tvättmaskinen när jag skriva klart och göra ett ryck. Men just nu ser min väska ut såhär:


bild tagen med proffskamera! Man kan ju typ höra hur det ekar i den!

Kom på att man kankse kunde lämna tillbaka en biljett i sista stunden för min syrra var villig att åka sistaklass. Kankse att detta skulle kallas för människosmuglig förresten?
 
Vi provade och hon fick plats helt och hållet. Dock blev hon ledsen och fick panik så hon kunde inte vara där i en längre stund! Tänker därför lotta ut en lycklig vinnare som kan få chansen att åka till London, vi har ju trots allt en extra plats. Men däremot är det ingen retur biljett som ingår i vinsten.... Där ska mina nya saker få plats

Jag försökte också komma i så om man är i samma kroppsstorlek som jag bör man inte anmäla sig!





Dan' före dopparedagen

Nu har jag sovit och det jag försökte få in igår har satt sig någorlunda bra, får se hur det går!

Idag är dagen innan de med stooort D. Idag ska jag packa massor, kommer ha lite småångest över vad jag faktiskt ta med mig... inte okej. Men jag har någorlunda koll. Ska dela min väska med syrran, hur ska det gå? Vet ni förresten att det är 15+ grader i London nu och jag ska få uppleva "värme" igen! Känns skönt att lämna denna kyla för ett tag.

Något jag måste komma ihåg att packa ner:
*Alla laddningssladdar (ipod, mobil och kamera)
*Kläder (kan inte bestämma exakt vilka än)
*skor (viktigt)
*packa ner min handbagageväska med det jag vill ha med mig på planet

Vilken onödig lista gentligen, men dte kaaan hända att jag missar något vilket inte blir så bra! 

Nu ska jag fortsätta plugga de sista inför provet idag! Vi hörs i all klädpanik senare!


Jag är en vilsen själ som hellre vill vara virrig

Men det går inte för jag förstår inte!!! Jag hatar ryggen!!! Eller nej det gör jag inte egentligen men jag sitter och pluggar och försöker förstå, men gissa vad? Det går ju fan i mig inte!! Ångest över att jag inte började plugga i tid. Mirakel krävs för jag ska få mitt jävla VG jag vill ha!

Vill göra som mamma gör just nu, packa! Hon springer runt och fixar med kläder, väljer väska... ni vet sådant man (eller en oplanerad Linnéa) gör sista dagen. Det kommer även bli så imorgon. Kommer springa runt som en vilsen själ hemma och försöka tänka klart. Men egentligen är jag virrig och glömmer bort allt det viktiga! Jag vill vara sådan nu och inte en tönt som läser om Ergonomi. Vad innebär ens det?? Jag är vilsen!

när allt skiter sig

Det är inte kul att gå till tandläkaren! Det är äckligt och man plågar bara sin stackars patient. Hon hade en vass rafsare och "grävde" så jag började blöda... stackars mig. Sen polerade hon upp mina tänder med något som stacks, men resultatet blev bra. Kan informera er om att trots att det var blodig och gjorde ont var jag snygg i munnen efter! Eller efter jag är det fortfarande!!

Har snart balett, som alla andra tisdagar! det är på något konstigt sätt faktiskt lite mysigt att komma till dansen på tisdagarna. Kan inte riktigt förklara känslan, men glad är man innan man kommer dit och trött är man efter haha! Låter som vanlig träning, men tro mig det är roligare när man väl kan!

Kommer med stor säkerhet att inte blogga mer ikväll. Måste packa och plugga till mitt pov imrogon! Jag är vädligt dålig på att planera så därför har jag lyckats skita till allt just nu.. panik!!!

Ha det så gott så länge!

Fan det var ju något viktigt jag skulle säga!

När jag satte mig på bussen och åkte kom Amanda på efter några stationer. Riktigt härligt att träffas lite kort sådär, gör morgonen lite extra härlig!

Idag har vi haft FN dag i skolan. Visst låter det kul? Kan ju inte direkt säga att de var det... kändes lite värdelöst att gå dit om jag ska vara ärlig.... Men jag gjorde det duktig som jag är!

Vet nu, jag ska till tandläkaren idag. Egentligen har jag inte tandläkarskräck men jag tycker det är obehagligt! De stoppar konstiga metall saker och ber en bita i en hård plastbit som gör ont, inte så kul! Dessutom brukar de alltid klaga på att jag inte är så bra på att borsta de stora tandsingarna...!!! Jag vill faktiskt inte åka, kanske att pappa får tvinga mig in i bilen som en liten skitunge. Men de tar endast en kvart, jag kaaan stå ut.





jag kommer bli stark som Pippi!

Nu har jag fått ett par till riktigt sexiga blåmärken! Tänker inte vara bitter över det, visar ju bara på att man gjort något... eller kanske att man varit klumpig. Jag har då gjort det förstnämnda haha! Det var kul idag som vanligt, men nu är min kropp riktigt trött. Dock kommer det inte vara något förens om 2 veckor igen. Är lov nästa vecka...blö!

Btw gick det väldigt bra idag på utvecklingssamtalet. Jag förklarade vad mina mål var. Fick även veta vad som blivit bättre (föbättringar i stort) sen även vad jag behöver bli bätter på. Utmaningar blir det, men om man ska komma någon vart måste man ta sig igenom sådant. Bara bita ihop och köra, men utan några sådana skulle inte det bli kul. Om man inte får lära sig att experimentera och få försöka göra ännu bättre skulle det inte vara kul!

Har förresten fått mina tåspetsisar (yes det var ett jävla tjat om dem haha). Kolla vad fint jag står i dem! I'm in love with those

Jag tog bilden själv samtidigt som jag stod upp, vilken talang jag är!

 

Såhär bitter var jag när jag åkte hem från stora staden idag:



Tummen ner och en tveksamt fulform på minen!


kan pastavattnet aldrig bli klart??!!

Tiden flyger i väg! Kom på att det helt plötsligt blev brottom till dansen. Har ju pole dance först om en timme men jag ska ha utvecklingssamtal med en av mina danslärare innan det idag också. Lite nervös även om vi har det för att utvecklas och inte tryckas ner eller vad man ska säga, men man vill ju ha så bra kritik som möjligt. Ska ändå allt bli kul att höra vad alla olika lärare har att säga.

Sitter och väntar på att pastan ska bli klar så att jag kan slänga i mig den, har ju inte direkt ätit någon form av mellis och jag kommer komma hem vid tio. Då är det att dirket skutta ner i sängen och något litet att äta, ska verkligen somna tidigt!

Hej svejs
                                                                                                            
 

Linnéa goes pro like this??
 

Har man verkligen tid med sånt?

Kom hem för en halvtimme sen i stort sätt. Långa dagar är inte kul!

Jag hatar sl just nu! Stod och väntade några minuter innan bussen skulle komma och kankse 10 minuter efter, om den kom? Skulle inte tro det..!! Fick gå till skolan butter som jag var, trodde jag skulle halka ihjäl mig! Kom som tur var dit levande.

Vi såg en väldigt bra och faktiskt intressant/gripande teater. Var en enmansteater om Ukraina på 1932- 1933 talet när stalin satt i makten och tog över. Sådan historia är något som faktiskt faschinerar mig tro det eller ej.

Efter åkte jag in till stan och skulle köpa mina tåspets balettskor. Jag åkte in och var glad över att jag äntligen skulle få hem dem. Åkte hela vägen in till dans och gymshoppen och det tog något som kändes som 40 minuter. När jag kom dit och skulle betala såg jag att mitt bankomatkort inte befann sig i plånboken. Kom då på att jag slängt ner dem i en annan väska! Fan jag hade åkt dit i onödan, det var bara att vända tillbaka! Tur att man har en pappa som har hämtat upp dem på vägen hem, men fan vad jag var irriterad ett tag!

Nu har jag som sagt kommit hem och min fina syster föreslog att vi skulle se Prinsessan och grodan, så det är de vi gör nu! Borde egentligen fixa inför London och plugga Ergonomi men ärligt... film är något man inte ser så ofta längre... eller? Vardagsmys är i alla fall väldigt härligt!



25 oktober 2010

På torsdag smäller det! 3 dagar kvar sedan befinner jag mig inte i detta land längre! Wiiee!!! Började tänka på det innan jag skulle sova igår, shit jag måste tvätta kläder och fundera på vad jag ska ha med mig. Kan inte ha hur mycket som hellst, vill ju inte betala överlast när man åker hem sen, för det är typ så mycket jag tänkt shoppa. En ny garderob ska det bli!!

Annars idag då? Jag ska gå på teater i skolan... jag tror att den börjar 09.50 men hört andra bud också, hoppas därför att den börjar på den tiden som jag vet om. Annars får vi inte se och då var det helt onödigt att komma till skolan! Ska efter det åka till stan och köpa tåspes!! Som jag längtat efter dem! De ligger undangömda på dans och gymsshoppen och jag ska rädda dem idag!! Kommer tillbaka till skolan igen sen för att plugga, nästa lektion är trots allt klockan 3!

Även pole ikvällen, som jag längtat!! Men vi hörs senare tjao!!


Fight for a life that you really want- from a posetiv girl's point of wiev

"Too much of everything can make you sick
Even the good can be a curse"

Jag tror verkligen att det är så. Man kan inte stå på toppen stabilt för evigt. Någon gång kommer man vingla till och kanske falla neråt! Hur läskigt det än kan låta bör man vara bered på det. Inget varar för evigt men kanske att man inte ska vara rädd för det heller? Det okända behöver inte vara farligt även fast man inte vet vad som kommer hända. Man får ta tag i det då istället för att grubbla på det i förväg.

Dessutom måste jag tillägga att too much inte är bra för någon, man tröttnar och vill hitta något nytt. Det kan vara då som man faktiskt faller.

Att falla behöver inte vara så dumt som det låter. Kanske att det blir något nytt och bättre av det!
 Att ge det en chans låter som en riktigt bra idé!



Liten och ovis igen skulle göra livet lite enklare, men varför den enkla vägen?!


En vinnarlysten tjej

Att ha skivkramp är inte diekt något man vill ha! Vill skriva något intressant, men det är lite klurigt...

Skulle gått upp 07.20 idag. Gissa om jag inte försov mig till tjugo i 8! Jag fick skynda mig allt vad jag kunde, hann inte ens äta frukost! Var "klar" en kvart senare och gick ner mot bushållplatsen. Måste nog ha sett ut som en zombie eftersom det var kyligt och jag bara varit uppe i 20 minuter kanske. Men jag gick och Frida plockade upp mg med hennes bil. Vi skulle till hennes jobb. Hon jobbare nämligen med barn då de får utövar olika sporter och aktiviteter. Idag var det då dags för att ha friskis och svettis blandat danskombo. Det gick väldigt bra måste jag säga förutom att de var fyra grupper och vi gjorde samma sak på alla. Det kändes som att allt i stort sätt upprepade sig sig. Jag var fast i tiden haha. När jag kom bort därifrån (haha) så kom jag hem och var väldigt trött och hungrig. La mig då på soffan och kollade Robinson.

Jag skulle faktiskt vilja vara med där. Prova att göra alla utmaningar, leva som de gör. Diskuterade det vid matbordet när vi senare åt lunch och mamma tror på mig. Hon tror att jag skulle kunna klara det! Jag blev faktiskt glad av att höra de, kanske att jag ska satsa på att komma med där till nästa säsong? Haha vem vet! Kan tänka mig stå och hacka kokosnötter eller göra hinderbanor. Dessutom om man är vinnarlysten som jag är skulle det bli ännu mera kul. Kanske nästan lite för seriöst. Skulle bli galen om jag inte vann!

Skulle vara väldigt kontsigt om man sökte in för att sedan åka ut, Vinna eller skit i det!

Håller koll på snygga killar i stora staden!

God morgon kanske inte är läge att säga längre, borde mera bli typ god kväll!

Vaknade vid tio då Jossan smsade mig. Hade ställt väckarklockan på halv 10 men icke sa nicke, skönt att sova! Blev snabba puckar på slutet med att göra i ordning sig och jag hann med 2 minuters marginal till tåget, grymmans ju! Mötte upp Jossan på tåget och vi åkte in mot den stora staden! Jag skulle proa tåspets till baletten, var faktiskt narvös. Så töntig egentligen att vara nervös för en sådan grej, men spännande var det. Till min förvåning gjorde det verkligen inte så ont som jag trott. Det var heller inte så stelt som jag också hade fått för mig. Dock kan jag inte säga att det var de mest bekväma "skor" jag provat men what ever, det är inte något man ska gå runt med som ett par tofflor.

Vi fortsatte att knata runt och hade dte ytterst mysigt! Var länge sedan jag var där så det gjorde mig lite extra glad. Synd bara att man inte hade lite extra pengar man kunde lagt på något fint! På vägen hem satt vi och diskuterade barn och att gifta sig. Jag kan säga att jag är väldigt mot strömmen när det kommer till dessa "frågor". Jag vill verkligen veta att det ska vara föralltid innan man gifter sig. Om man ändå tänker att man kan skilja sig om det blir fel är det nog inte rätt från första början. Man ska inte ens behöva tänka de tankarna, man ska veta att det kommer vara för alltid. För det är det som är meningen efter att man ståt vid altaret!

När jag kom hem var jag väldigt trött. Man blir trött av att vara borta flera timmar. Att bara vara på bortaplan över huvudtaget är kraftsgivande. Men mysigt och roligt är det!

Det känns att det är lördagskväll, maten lucktar godare än vanligt!

Kunna förklara det jag ser med ord




Tittar ut igenom mitt sovrumsfönster. Även om det varit ungefär samma utsikt i 17 år känns det alltid som det är något nytt jag tittar ut på. Särskilt när all snö ligger på buskarna och träden. Gatlamporna ger även ett speciellt sken som gör det i stort sätt magiskt på något vis. Det är en helt vanlig tråkig trädgård med en helt vanlig korsning bakom, men ändå är det så spännande! Jag vill ut dit och ta reda på vad som kan hända och vad man kan finna.




Om en vecka är jag i London!

Vaknade i morse när väckarklockan ringde. Jag skulle bara värma mig lite till... Gissa vem som vaknade 30 minuter senare på skitdåligt humör??!! Allt blev bara jobbigt och jag hade försovit mig! Det var snö ute (just då var det bland de värsta som  kunde hända) Syrran hade inte tagit hand om vissa saker som jag var tvungen att göra på 5 minuter. Jag hade nämligen bara 40 minuter att bli helt klar. Stressigt värre. Men kan medela att jag kom i tid till skolan och dessutom som en snögubbe! Jag var helt vit!

Skolan var nog möjligt ännu segare än vanligt. Jag blev helt rastlös. Blir det så fort jag inte förstår eller orka lyssna eller bara  har sprall i benen! Tre lektioner men det var tortyr!! Rastlöshet är inget som riktigt ligger i min natur nu för tiden!

Har efter skolan kom jag hem och han sätta mig i soffan, men flög direkt upp igen. Skulle gå ut med Ia då! Jag trodde dock att vi skulle ses vid spåret så när jag kom dit bort ställer jag mig vid ett av husen. Jag som är grymt kissnödig men tänker att om man går snabbt så glömmer jag det, börjar höra hur det droppar. Det visar sig att det inte bara droppar utan häller ner från stupröret! Gaah då fick jag lite panik och fick ringa henne för att fråga vart hon tagit vägen. Tydligen skulle jag gått hem till henne, fail. Men det gjorde jag och jag fick även kissa innan vi började gå! Tur det, annars hade jag inte klarat mig!

Vi pratade om allt möjligt och det var riktigt skönt att bara få gå och prata om vad som hänt och allt möjligt! Sådant behövs! Vet heller inte om de var snön och bra sällskap som gjorde dte, men jag blev full med energi och första gången på riiktigt länge jag var så glad! Känner att lite utav mig kanske kommit tillbaka.

Har varit skönt att inte skrivit här idag, jag har inte känt någon press utan nu blev allt lite mer naturligt. Lite mera jag!


You can't see my tears in the rain

Sliten brud här! Känner mig stel och bara seg och less! De senaste dagarna har tagit hårt på mina krafter. Vill verkligen berätta men vill samtidgt hålla allt för mig själv för det i mittsonen av någon form av beslut. Min värld är för tillfället väldigt grå, vilket gör att all min inspiration bara sugs ur mig! Vill vara den vanliga spralliga Linnéa men jag orkar inte riktigt. kanske snart!

( Här srev jag värsta långa inlägget men tog bort det)

Sitter förresten och lyssnar på Paradise city med Guns N' roses. Det var en mix med denna och love the way you lie idag. Grymt bra mixad var den. Jag och pappa diskutrade själva mixningen. Tänk att kunna skapa sådana bra ändringar (kan inte nämnet på sådant mixspråk)  mellan alla låtarna så att det fortfarande låter som samma. Att kunna låtarna, tackterna... jaa ni fattar. Man måste verkligen ha en bred musiksmak och granska allt så jävla noga för att få allt att stämma. Det är en hel vetenskap, speciellt om man ska bli en bra mixare. Men fan vad stolt man skulle vara när man skappade något så perfekt så allt låter flytande och helt rent i tonerna till den andra låtens text. Skulle vilja lära mig. Men haha med mitt tålamod kommer man inte så långt med ibland.

Imorgon är det fredag = skola (ångest) och sedan på eftermiddagen träffa Ia. Vi ska powerwalka troligast 5 km! Sedan på kvällen ska jag bara mysa för mera kommer jag inte orka! Hoppas att jag förresten ska kolla tåspets i helgen, kanske att jag frågar Jossan om hon vill följa med mig när jag provar och vinglar runt som bambi på hal is??!

Trötter ska nu gå och sova!

Har växtvärk i min mage!!

Nu är jag hemkommen från att arit med Michelle. Hon är en gammal klasskmpis till mig som jag känt sedan 5:an. Har inte sett henne på nästan ett år se det var typ dags. När jag träffade henne idag insåg jag också hur mycket allt har förändras. Ingen av oss var samma perosn för ett år sen. Om det är bra eller dåligt vet jag inte! Tycker om henne trots allt även fast vi är väldigt olika till personligheten.

Vet ni? Jag har fått träningsvärk efter min runda imorse! Haha! SKa ju dansa ikväll också, kommer bli kul att se hur mycket jag orkar då. Men efter att jag varit ute så tunnkläd som jag var (jämför med alla dagisbarn med dunjackor och täckisar som jag såg) så är det inte konstigt att jag frysit hela dagen! Usch på det!

Ska upp och hjälpa till och laga mat + plugga idrott! Har gjort ett fel idag som jag inte ska göra enligt häftet om ryggen jag fått i idrotten. Vi har prov om ryggen och det står  att man inte ska springa på asfalt, vilket jag gjort! Ryggen blir sliten av det. Det är för hårt underlag. Kolla vad jag kan höhö!

Nu är det dinnertime och time för att min maga att få växtvärk igen!

Klart

Nu har jag duschat efter springturen. Cirka 3 km  blev det! Känner mig riktigt hurtig vilket känns bra! Funderar på att sätta på en film eller något men borde plugga idrott och städa. Får se lite grann! Måste göra lunch också. Känns just nu som att tiden int riktigt räcker till men om man inte börjar någonstans så händer det inget! Hörs senare

Nu jävlar

nu ska jag ut och springa med mig!


Det är inte kul att få sina drömmar krossade, även fast det var en dröm

Vaknade av lite pussar i nacken, jättemysigt. Vi låg sedan bara och mös hela morgonen. Var sådana typiska töntar som säger hur fin den andra är lite då och då och flera pussar. Ville inte gå upp ur sängen eller slita mig från hans honungsfärgade ögon! Men tillslut efter att fått kämpa mig upp (bokstavligen) ur hans famn gick vi och åt frukost. Han stekte underbara pannkakor, kunde det bli en bättre start?

Njjaa kanske att jag berättade min dröm nu eller hur det skulle vart om jag fick betämma haha! Är ju ledig idag men vaknade av mig själv kvart över 7!! Min kropp har blivit van med skoltiderna, fyy! Gick på toa och försökte somna om till tio över 9. Väckarklockan skulle ringa då. Fick ligga och vrida och vända mig tills dess. Kände även vilken träningsvärk och hunger jag hade. Men är det en ledig dag ska man i så fall tvinga sig att gå upp senare!

Ligger fortfarande kvar i sänge men det är tänkt att jag ska gå upp och bara stoppa i mig något litet. Ska sedan göra det jag fasade för med bara tanken första gången jag vaknade, springa! Lockande låter det!  Men det tar en kvart sen är det över!!

Nu kurrar min mage ännu en gång, bäst att göra som den säger, hörs!

Kunde inte hålla mina spralliga fingrar

Hela dagen har bara känt och blivit fel. J.A.G blir T.O.K.I.G !! Får tänka att jag om si och sådär exakt en vecka ska gå och lägga mig nu för att åka till Lonodn dagen efter. Det är dessuton lov när jag kommer hem!! Kanske att jag kommer tillbaka från lovet och vissa saker (hemlisar) är ändrade i livet. Skulle vara spännande och behövande!

Blev förresten VÄLDIGT besviken idag. Insåg med sorg i jaa.. hjärtat... att den snygga killen jag spanar in varje onsdag inte kommer bli så mycket med. Får fortsätta att vara trevlig och pratflirta lite med han. Men han är seg och kan inte läsa tankar så han fattar nog inte. Jobbig kille! Haha det var nog ändå i moln jag svävade när jag tänkte att kanske med lite hopp att han börjar flirta tillbaks! Drömma kan och får man alltid. Ingen kan stoppa mig höhö!

Imorgon ska jag vara posetiv för jag är ledig (studiedag). Slippa allt och inte behöva tänka så mycket, härligt! Ska springa 2.5:an på morgonen. SKa bli kul tro det eller ej, tycker om tanken att jag ska göra det. Men sedan när jag väl står inför att göra det hatar jag tanken på att jag ska ägna 15 minuter åt den där jävla slingan! Äsch posetivt ska det vara! Sen plugga, städa och träffa Michelle om det blir som vi sagt! Kuligt, åhh jag älskar lediga dagar!

Ni får höra från en glad Linnéa imorgon/ God natt gosisar

Jag vill gå på bröllop

Jag vaknade av att jag hade dels drömt om ett bröllop. På samm ställe som bröllopet var slogs jag även för att vinna en hund, typ. Handlade nog mera om att få honom att tycka om oss mer än den gamla gubben.På allt detta var som sagt bröllopet och jag fick inte dansa valsen. Fy sjutton vad jag blev sur på Lovisa när hn sa att vi skulle lägga oss istället!

Haha drömmar är väldigt konstiga och denna var helt sjuk. Även om den inte låter så, så var den det!

Idag ska jag till skolan halv tio till cirka fyra. Till strax innan dansen börjar är jag barnvakt. Kommer bli roligt! Dansar sedan hela kvällen. Ni hör ju hur det låter. Det är nästan lite stressigt i mellan allt. Kommer därför säga God morgon nu och antingen höra av mig sent eftre dansen eller imorgon. Kan även vara skönt att man inte måste sätta på datorn för en gång skulle. Vi får se om det funkar!

Ni får ha det jättebra nu! Mer uppdatering imorgon! Är dessutom ledig då JIIPPPIEE!!

Kram till ala kramgoa
/ Er L


I'm trying to work it out and maybe that I can fix it

Att ge upp är ingen möjlighet.

Jag försöker.

Jag klarar det jag vill ha gjort.

Jag försöker.

Äsch fuck it försöka duger inte.

Jag klarar det oavsett vad.



 


Det är inte alltid som det låter

Satte på tv3 och såg Anna Ankas nylle, ibland undrar jag om det verkligen kan vara så.  Är denna kvinna verkligen så isig som hon ser ut? Eftersom det var et träningsprogram och jag bara såg 20 min av det anser jag ändå att hon verkar vara en "träningshitler". Om jag har förståt mig på henne rätt är hon en sådan som skriker att man ska köra tills man stupar och dör! Jag gillar däremot att hon är så hälsosam och vältränad som hon faktsikt är, inte många ser ut så vid närmare 40 års åldern. Hoppas att jag ser ut så (vältränad asså).

Jag måste faktiskt säga att trots att jag är rädd för denna Anka så blir jag samtidigt motiverad när jag ser någon som tränar. Det blir jag i och för sig i stort sätt alltid. Till exempel när jag ser biggest loser, eller vanliga träningsprogram även när man bara pratar om träning och motion. Däremot vet jag inte hur bra det är för mig. Jag har börjat fundera på om jag inte har kommit in i en fas då jag blivit träningsberoende. Jag måste träna helt enkelt, lite ärligt talat beroende. Om det urartar helt vet jag att de inte är bra, men just nu är det verkligen inte så allvarligt som det låter haha. Dessutom är till exempel inte hälsokosten något jag arbetar med. Fast jag och Isabel går ju på socker rehab, det går faktiskt bättre än vad jag trott. Vart någon litet undantag men absolut mer är det inte! 15 dagar kvar och jag är stolt över oss!!

Nu ska jag sluta låtsas vara exper på träning och bli normal. Jag ska dricka mitt té (stavas det med é? har aldrig fattat hur ordet stavas men ni förstår vad jag menar) och göra engelska glosor. Jag har blivit riiktigt satsig i skolan, resultaten blir bara bätter! Nästa år om min brahetstemperatur stiger kommer jag ha mvg i allt! Kan höra hur Madde garvar åt mig när hon läste det där!


Ingen rast ingen ro

Nu har jag kommit hem från skolan, men är typ här för att vända. Ska åka mot centrum igen för att träffa Ellen och fika. Hoppas båda är piggare idag. Sist slutade det med att vi var helt färdiga. I och för sig var det Fredag då och jag är alltid trött efter skolan den dagen!

Efter att jag vart med henne ska jag raka spåret mot dansen. Vi ska bestämma idag om vi ska dansa med riktiga balletskor (namnet är som bortblås) ni vet när man står på tå! Hoppas det blir så, skulle vara grymt bra träning tror jag!

Sitter just nu och funderar över nästa lektions fotouppgift. Funderar på om inte jag redan har någon att visa upp. I och för sig ger träning färdigheter men ärligt talat, om man redan har en bra bild vill man ju såklartt visa upp den!
Funderar på den här:

Hahah tycker den är väldigt rolig för det är en typisk syrran min!

Men nu måste jag rusa, vi hörs!


Nu börjar folket vakna hos familjen Lindberg

Brrrr... va kallt det är! Sov med fönstret öppet, vilket jag gör varje natt, och de blir grymt kallt i rummet på morgonen. En anledning att stanna kvar i sängen. Däremot vaknade jag för en kvart sen kanske och är fullt påklädd. Jag är faktiskt lite trött, hade problem med att somna. Tror att det har att göra med att jag somnar för sent. Jag skulle kunna lägga mig elva men gör onödiga saker fram tills typ halv tolv. Skärpning!

Idag ska jag till skolan, såklart. Sen hem och hämta balletkläderna och åka till centrum. SKa fika med Ellen innan dansen! Mysigt!! Ganska fullt upp men de är så jag jobbar!

Ha en toppendag/ L

Viiilken toppenbild, äsch vi hörs senare!


Mina armar är som potatismos och imrogon som soppa

Polen gick grymt bra!! Ångrar verkligen inte att jag gick dit i stället för att ligga på soffan! Fick lite tips på vad jag kunde förbättra men det går som sagt bara bättre och bättre! Träning ger verkligen färdighet! Haha berättade även för mamma senare när jag kom hem att jag tycket att det var kul. Hennes svar blev att jag bara inte börjar gå till strippklubbar. Känns bra att hon inte gör en sådan stor grej av det haha!



Den dagen jag kan göra något sådant tänker jag visa det för er! Så här graciös (yees det är vad de kallas) skulle verkligen jag vilja vara, men det kommer!

Nu har jag duschtid innan jag ska sova, bättre uppdatering imorgon så vi hörs då!

Dåligt av dig Linnéa

Heeej!

Måste säga att det inte varit så mycket liv från min sida idag. Trots att jag hade sovmorgon i morse var jag tvungen att plugga järnet hela morgonen. Hann inte äta något heller. Fick dessutom springa till bussen.

Kom till skolan och fick kasta i mig lunchen de serverade som jag vanligtvis inte brukar äta på måndagar (äter den hemma istället). Sen hade jag foto och spanska. Fotolektionen var både kul och givande! Vi fick fota vid fönster för att använda ljuset på så vis. Handlade om att vi skulle kunna fånga upp skuggorna man får av ljuset. Vi fick även använda skärmar som proffs brukar ha (namnet är bortglömt). Det bästa är att jag har "sovmorgon" till tre nästa måndag. Får nämligen fota hemma. Sen har jag spanska från 3 till 5. Kommer känns mobbat att komma till skolan när alla går hem haha.

Efter att jag hade haft spanska (vilket inte gick jättebra, vad gör jag ens där?) så åkte jag till centrum och fikade med Isabel. Jättemysigt att träffa henne! Var väldigt trött idag men roligt var det i alla fall. Känns skönt att även träffa folk man inte går i samma skola som. Blir mer variation.

Gaah jag är galet trött och skulle egentligen bara vilja gå och lägga mig! Men om si sådär en kvart ska jag ge mig ut i kylan igen för att gå på poledance! En film och go Lindh choklad hade lockat mera, men träna och få blåmärken är också kul! Haha tro inte att de låg någon ironi i det jag sa, jag tycker faktiskt att det är kul att träna. Men att vara tvungen att gå ut i kylan är inget som lockar mig särskilt mycket.... Dessutom är mina armar spaghettisar från gårdagens styrka på dansen, mer soft kan det inte bli!

Men gå och mys med er i soffan istället och tänk på mig för nu ska jag byta om! / L

 








Inget är omöjligt, Inget är omöjligt i skymningslandet

Go natt alla goa. Snart ska jag gå och lägga mig.
Har sovmorgon till 12.10 imorgon, men tror att jag går upp vid halv nio i alla fall.
Efter skolan ska jag även träffa Isabel och gå på Pole Dance efter det!
Låter som en bra dag och nya tag!
Sov gott så hörs vi imorgon



/ Er L


I'm not dancing on my one

Idag har jag haft en mysig dejt med datorn och spanskaböckerna! Visst låter det förträffligt! Har även hunnit dansa från 5 till 8! Det gick helt okej. Inser däremot att min hjärna inte alltid vill klicka med hiphopen. Den börjar alltid dagdrömma då. Kom på mig själv med att gör det mitt under hela klassen när hon gick igenom stegen vi skulle göra. Inte så smart utav mig för det var från det stället jag senare började klanta mig! Men annars måste jag säga att om man lyckas ta ut allt och verkligen kan hiphop koregrafin är det lätt bland de bästa stilarna jag tycker är kul! Ska försöka ta flera av dem!

Förutom att jag har dagdrömt har jag funderat på tre sanningar om mig själv som jag står för. Såndant som är typiskt mig men som andra kanske tycker är konstigt. För ibland känner jag mitt inte som en normal tonåring som gör det alla andra gör. Fast då är frågan, vad är egentligen det normala? Finns det något sådant? Finns det verkliegn sådant ALLA gör?

* Jag tycker om att skriva välformulerat och formellt. Blir nästan irriterat på att läsa ghettostilen typ: Jaao bree ska vi gitta jaooo? Ni fatta vad jag menar. Jag och gamlingarna har det alltid varit!

* Jag tycker att ordspråk som carpe diem och amor vinci omnia är lite uttjatat. Används av alla och jag har hört det i 2 år nu, saker förändras och folk tröttnar.

* Jag tycker om ordet perfektion och vacker.

om nu dessa tre punkter är tre sanningar vet jag inte längre. Men de är tre stjärnor som är typiskt mig! Någon dag ska jag komma på något riktigt konstigt som ni ska få veta!


Foto: Linnéa Lindberg
Jag gillar min höstmapp jag har med bilder jag tagit. Eller den är ganska tom just nu, men jag fyller på den lite så fort jag får chansen. Allt färglatt som får vardagen att lysas upp kommer in där.


Tänk om jag levde i en drömvärld

Var ju med Frida igår och vi hittade en äng med massor av löv! Gissa om vi blev lite som barn som kastade och sparkade på dem! Det var ju dessutom väldigt fint väder och gissa vem som hade kameran med sig! Tur var väl det.












Blir riktigt glad av att se dehär bilderna! Försöker verkligen hitta ljuset i mörkret, och jag tycker jag lyckas klara det ganska bra! Tror att om man är glad så händer det roliga saker som påföljd! Idag är jag glad och allt känns sjukt bra!


Undrar om inte jag skulle vara en Melissa Horn låt

Kan inte fatta att det är söndag, sjukt värre! Jag som nyss var värsta glad för att helgen var här! Men den här söndag är det plugg och dans som gäller. Ska möjligen vara med en barndomskompis också.

Barndomskompis, det låter verkligen som jag är gammal! Fast det är jag nog kanske också. Känns så i alla fall. Lite som att jag skulle kunna göra vad jag vill... Tänkte faktiskt på det imorse. För ett år sen skulle jag inte fara runt som jag gör nu. Till exempel vara borta hela dagen och när man kommer hem så åker man direkt igen. Nej aldrig! Det är ett tecen på att jag verkligen är vuxen. Frihet och möjligheter.

Nu ska jag fortsätta min söndags morgon. Det känns faktiskt i luften vilken dag det är, fråga mig inte varför det bara gör det! Nu ska jag fortsätta min söndagsmorgon med té och spanska!


Jag är en gammal kärring på 17 år

Hade gärna stannat hos Frida. Fick äta middag hos henne men trevlig som man är var man ju  tvungen att sticka direkt efter maten. Men tro mig, åka moped med endast nylånstrumpbyxor om benen är verkligen inte något jag rekomenderar. Därför hade jag hellre stannat och bott där tills värmen ute var tillbaka!

Kom i alla fall hem efter en kylig åktur och fick skjuts i bil till Nike! Tur det, mina ben skulle vara amputeringsbara annars! Vi hade mysig och kollade på film jag, Nike och några till från klassen. Även skitsnack var skrivet på kvällens schema! Lovely! Åkte däremot hem tidigt för att jag inte skulle lägga mig allt för sent ikväll.

Bilder som jag tog idag kommer imorgon, nu ska jag kolla lite sex and the city och somna! Natti!


Lövhögar är till för att hoppa i

Sitter hemma hos frida och försöker göra lite av spanskan. Går sådär kan jag medela! Vi har även varit ute och tagit lite fina höst bilder! Löv är ett riktigt bra motiv, just nu är det mina favoriter i alla fall. Bilderna får ni se senare.

Ikväll ska jag även hem till Nike. Vi ska ha filmkväll. Kommer bli vääldigt mysigt, men jag är egentligen inte på humör just nu. Men äsch det är en känsla jag har just nu. Kommer inte alls tänka så när jag är på väg dit!

Nej nu ska jag vara duktig och börja plugga igen. Frida tror nog att jag är hur duktig som hellst! Låter henne fortsätta tro det haha!

Porr skrivs nästan som proffs

Nu har jag ringt Frida om vi ska gå på choklad museeum istället för att plugga. Men hon sa nej! Jag som var inställd på at få proppa i mig choklad, men jag blir istället proppfull med spanska ord! Egentligen är det bra att vi inte åker på utställningen för jag och Isabel är ju nyttiga och jag ska verkligen försöka att inte proppa i mig massor av skit då! Eller choklad är inte skit, men ni fattar!

Ska även ta med mig kameran till Frida så det kan bli riktigt roligt tror jag! 

Här om dagen förresten hade jag en smskonversation med Lollo och vi diskuterade att vi skulle fota fina bilder på henne. Jag har nämligen 100% oseriösa bilder på henne. Hon skrev då att vi unde köra modell och proffsfotograf. Jag som då läser det jag vill läsa, läste porrfotograf och fattade inte riktigt alls vad porr skulle ha med bilderna att göra! Jag skrev tillbaka och frågade om jag hade blivit porrfotograf helt plötsigt. Hon svarade då att hon inte skrivit porr utan proffs. Detta visar hur slarvigt jag läser haha! Kanske inte lika kul om man inte fått vänta på svaren, men kul var det.

Nu ska jag duscha och göra lunch. Ska för en gång skull vara i tid!


It's scary to see the troth

I Hela mitt liv har jag verkligen försökt att göra rätt och välja rätt beslut. När man var liten däremot visste man egentligen inte vad man valde, det spelade egentligen ingen roll heller. Men med tiden får man ett grepp om vad man egentligen håller på med. Det är även nu jag får panik över val jag gjort tidigare och om val jag måste göra.

Innan man har bestämt sig för vad man egentligen vill göra kommer panik attacken. Man blir nervös och mår illa och känner sig vilse. Inget blir rätt. När det väl är dags att välja blir det som när man var liten; att man bara säger något... om man inte varit duktig och tänkt igenom allt. För min del blir det mesta spontant. Spontanitet kan vara kul ibland, men ångesten över vad man egentligen har gjort pyr oftast under skinnet.

Man ska inte blicka tillbaka i tiden och ångra det man gjort. Men ändå vänder jag på huvudet och försöker se vad som hände då och inte göra samma misstag igen. Trots att jag minns vad som hände blir det fel i alla fall. Känns som att jag inte gjorde helt rätt. Även om de finns många småsaker som får mig att le i mina beslut, känner jag  aldrig att det är 100% bra.

När ska jag egentligen göra det beslut som får mig att må så bra som det bara går? För jag kan inte säga att jag har gjort det hitills vad jag riktigt kan minnas. Val är inget för mig, men jag måste kunna besluta mig för vad jag verkligen VILL göra när ett sådant kommer. Jag kan inte göra som alla andra vill eller något spontant längre. Det håller inte i längden.

Ett mynt har två sidor. Det måste pengen ha för att bli en peng. Ena sidan av myntet är den sidan där alla tidigare beslut man tagit som man kan se tillbaka på finns. På andra sidan finns alla de val som kommer med tiden. Båda sidorna måste finnas för att de båda behövs. De kompenserar varandra och man behöver både och!

 


Nu var denna härliga helg här igen!

Nu är det helg på riktigt! Slutade med att jag fick sitta kvar efter skolan (EN FREDAG) och plugga! Men vad gör man inte för att det ska gå bra i skolan? hehe!

Egntligen finns det massa småsaker idag som hänt och jag i efterhand garvat åt men hinner inte skriva ner de! Vilken skrivardiss!

Idag förresten när jag var på väg till skolan tog jag snabbt fram kameran! Hösten kan faktiskt vara fin!

Sa ju att hösten var fin, ibland!!! Däremot måste jag säga att kylan inte är lika kul! Trodde jag sulle behöva amputera fingrarna efter jag tagit bilderna!

 

Nu ska jag dra till Jossan igen, ska vara med henne igen när hon är barnvakt. Hon lovade B&J!!

Vi hörs imorgon!

 

 


Tidsoptimisten herself

Trodde jag skulle ha säkert en halvtimme tills min engelska började, men de trodde jag ja! Den börjar om 7 minuter och jag längtar inte speciellt mycket!

Kanske dags att leta efter mina klassisar, de leker bokstavligen kurragömma, jag kände däremot inte för att vara med. Tråkig ja kanske. Men det spelar ingen roll, känner man inte för det bör man inte göra det... tror jag.

Ojj två minuter... måste rusa!

På radion sa det att en älg går på motorvägen!

Sitter och äter en dunderfrukost! Gröt (som igårkväll) mackor och juice, om jag inte blir mätt nu vet jag inte va jag gör!

Vet ni, om jag fick välja (just nu) på mellan 10 000 kronor för att gå till skolan och 5 000 kronor för att sova, skulle jag valt sova! Det var så obergipligt jobbigt att gå upp i morse! Borde ha lagt mig tidigare, men icke sa nicke!

Now I'm going to put my make up on and then go to the bus! Se you later alligater!

 


Sött som socker säger man och så ska det vara

Tycker det är underbart när man bara känner sig starkare och starkare! En riktigt bra känsla! Så kändes det idag på dansen!

Nu sitter jag och äter grööööööt, Kanske att tomten kommer tidigare om man gör det? Mumsigt är det i alla fall. Självklart är det inte vanlig tråkig havregrynsgröt utan RISGRYNSGRÖT, med lite jordgubbsylt! Haha försöker ju verkligen vara nyttig men när jag insåg att jag skulle få äta gröt utan något sött i höll jag på att bli ledsen! Men äsch om man inte får äta sylt kan man ju fan sluta äta ketchup också. Hur goda blir köttbullarna då lixom?? Så jag tog mig friheten!

Juuste idag köpte jag ju min fina vita "päls" mössa! Smälter nästan när jag ser mig i den haha! Seriöst blir man väldigt söt i den och det gillar jag! 
 
 Ni bör nog se mig på riktigt för att förstå vad jag menar! Men så ser den ut! Haha tänker på ryssarna med deras pälsmössor de brukar ha eller på en sådan mössa vakterna i England har! Jag kan ju starta en egen grej i Svergie med vita mössor. Va säger ni? SKulle inte det bli bra?

Nej nu ska jag duscha och sova och länta till frukost. Får ju dricka min egenpressade apelsinjuice! Nyttigt var det!
over and out for today/ L

Jag pausar livet

Kom på att jag har alla säsonger av sex and the city på datan. Nu blir det att jag ska umgås med mina favvo tjejer ett tag innan jag tar tag i livet! Blev genast på mcyket bättre humör!



De är väl för underbara?! Haha






Hela livet är en tävling!

Kom hem för en halvtimme sen från skolan! Fy för långa dagar. Tur att man har rolig underhållning! Det började på historian då våran lärare föreslog att vi skulle leka, vem gillar inte det? Hela klassen tyckte de var kul så det blev att vi fortsatte. Efter hade jag spanska. Vilket slöseri egentligen, kunde åkt hem för jag gjorde ärligt talat inte speciellt mycket.

Däremot hände det något riktigt kul! Jag var på toa och när jag gick ut igen och skulle runda hörnet såg jag att Katerina och Nike kom. Nike är väldigt lättskrämd, jag såg även att Katerina såg mig så jag gjorde shh tecknet och gömde mig bakom väggen. När Katerina hade passerat var Nike precis bakom henne och jag hoppade fram och skrek: BÖÖÖ!! Haha fyfan va hon skrek! Tror inte att jag slutade garva på 10 minuter. Jag har härmed förlängt mitt och Katerinas liv med 15 minuter och Nike minskat 15. Om det var värt det? Oh ja!

Spanskalektionen slutade även med att jag gav Katerin en förlovningring. Eller jag ritade en på hennes finger. Nu är vi förlovade!

Nu är jag hemma och är så grymt trött, fryser gör jag också!!! Vill bara krypa ner undertäcket och sova i några dagar. Eller när värmen kommer tilbaks.

Efter att jag varit i skolan i 8 timmar ska jag plugga engelska.  Kanske att jag går i ide, vi får se!

 


Sol i sinnet, brun inne- rudolf

Har köpt min fina mössa under lunchen. Är nöjd, någon kommer vara söt i vinter! Har egentligen historia nu och borde leta fakta om Kina. Men som den egagerade elev jag är sitter jag inte och gör det! Haha nu höll jag på att skrämma Sofia som trodde3 att jag faktiskt jobbade, så det kan gå!

Måste även påpeka att jag blev grymt glad när jag kände de varma solstrålarna mot mina kinder! Sådant muntrar upp vardagen mycket! Att bara kommma ut ur skolan muntrar upp! Alla verkar må så mycket bätter när det är sol. Solen behövs när man bor i ett land som bara har riktig värme 2 månader och man ser solen på dagarna i 5 månader! Det är förjävligt alla andra 7!

Ojjj läraren kommer hörs sen!

14 oktober 2010

Det regnar här i stockholm idag! Ingen kan väl ha missat de!

Jag la mig vid kvart över elva i går (Hoppas Lollo ser det här) men däremot kunde jga verkligen inte somna. Låg och vride & vände mig tills jag blev tokig. Försökte med avslappning på mig själv. Men tro inte att det fungerar. Tror att jag lyckades somna efter att mamma kom in i mitt rum och sa god natt.

När jag vaknade i morse visade sig att jag fått mens, jippie! Kanske därför jag varit så grining. Har även varit tydlig med mina känslor. Till exempel om jag varit sur sätter jag i hörlurar från ipoden i öronen och försöker se bitchig ut. Ja men ni fattar grejern. Men det har varit den jag var. Man får ett helhetspacket om man är med mig. Take it or leave it.

Hade även en mysig dröm i natt. Tydligen hade jag en mysig pojkvän och vi pussades en massa. Men tydligen var det bara en dröm! Haha mysiga drömmar är jobbiga att vakna ur!

Nu ska jag åka till skolan och ha 2 timmar samhällskunskap! Sen har vi håltimme. Det är då jag ska köpa min fina vita mössa. Haha jag säger redan att den är min, men det är ju det den ska bli!

Nu ska jag och mina klumpiga ögonfransar börja leta efter jackan och gå till bussen! Usch och fy för mascara som inte blir något bra!



Mössan jag provade i Måndag u know!

Ha en blöt morgon nu my friends / L 

 


when the last leaf falls

Hej Allihop! Jga har varit en slacker idag på att uppdatera. Men jag har verkligen ansträngt mig i skolan (vilket krävdes tid och engageman). Blev väldigt sur på min mattelärare under matten, fast det blir jag alltid. Antingen är det för att han aldrig låter mig svara på mina frågor eller att han inte hinner hjälpa mig. Vilket problem jag har va?!

Sedan åkte jag och hämtade "mina barn" som jag passar. Myspluttar är vad dom är. Vi satt och ritade, dansade (eller jag dansade) till Magnus Uggla. Däremot tyckte de inte att det var så roligt....
Jag måste nog säga att jag har blivit en bättre passare eller hur man nu säger. Jag låter dem inte titta på tv längre. De får heller inget fika, tror jag var lite för snäll förut. Utan de är frukt och pyssla som är the shit nu!

När jag kom hem från dem gjorde jag och syrran en god kyckling med pasta rätt. Mycket god blev den. Kan informera er om att det inte kommer gå någon nöd på mig när jag flyttar hemifrån hehe.

Har även dansat och det börjar gå bättre och bättre. Vi gjorde mycket hopp idag vilket jag tycker är roligt och väldigt jobbigt. Men det är nog så det ska vara! Tydligen är det bara 4-5 lektioner kvar på varje klass ungefär. Detta gör mig väldigt ledsen för vad ska jag göra sen. Jag är verkligen inte van vid att inte dansa. Det är de jag fyller ut min fritid med. Men kanske att jag ska skaffa mig ett tillfälligt intresse!
När vi ändå pratar dans glömde jag att  berätta igår att våran balletlärare frågade oss om vi vill dansa med tåspets!! Jag har verkligen velat göra det, så jag hoppas att alla/ de flesta i gruppen vill det! Skulle verkligen vara givande.

Måste hoppa in i duschen nu och krypa till sängs. Tänkte sova vid elva tiden. Kan behövas och jag bör göra det för en gång skull! Hoppas ni inte haft en för tråkig dag hörrni! Sweet dreams/ Er L

Tänk att verkligen kunna dansa med tåspets, vill vill VILL!!

 



Hösten är verkligen här nu! Mysigt kyligt är det, men år vi verkligen bereda på den, trots att den kommer varje år?


Vid närmare eftertanke

Busigt att inte gå och lägga sig när man sa att man skulle göra det!

Jag kom att tänka på en rolig kommentar jag fick för ungefär två år sen. Antar att ni tycker att jag är sjuk som kommer ihåg det efter 2 hela år. Det finns däremot en anledning till varför, men det är en annan historia. Kommentaren löd i alla fall: Vilken snygg rumpa du har idag. 

vilken härlig kommentar va
? Det är väldigt kul att man har en rumpa som ser snygga ut i ett par jeans, men har man inte samma rumpa varje dag? Man borde ta kommentaren med ett leende på läpparna (vilket jag gjorde... då) Nu tycker jag bara kommentaren var korkad!

Att jag kommit fram till detta efter två år måste ju nästan få er att tycka att jag är korkad! Men ärligt förstår jag mig inte på en sådan raggningsreplik! Det är nog trots allt sådana kommentarer som gör en flicka glad. Men sedan inser de/vi att det var en replik som tillhör kategorin för " Jag är kåt och desperat". Synd att sådana kommentarer dyker upp då och då, ibland fastnar man på kroken och ibland hinner man registrera och analysera kommentaren innan man gör något! De är nog dessa dagar man är glad för att vara snabbtänkt och smart!

God natt/L

Jag borde vara jamaican eller varit uppvuxen i innerstan

Jag är bra konstig jag. För att vara tjej är jag nog det! Det är desperate housewives idag + Paradice Hotel. Tror ni att jag tittar på något av dem? Försöka kolla och jag började se PH men sen blev det att prata i telefon och då struntade jag i det. Sen orkade jag inte kolla på DH. Tycker verkligen att DH är bra, men jag tar mig inte tid att titta på det! Nästa vecka ska jag titta och bara ta det lugnt!

Jag borde få pisk av Isabel imorgon förresten. Jag har gjort high five med henne på att bli nyttig. Jag försökte ju igår, men idag gick det inte! Både en bulle och minimuffin flög in i munnen! Hemska mig! Jag ska anstränga mig till fredag. Får nämligen feta på mig på fredagar och lördagar. Måtta ska det vara!

Idag var jag ju i huvudstaden och åt lunch (jävla tjat om det!) och hittade min skjorta/blus ... transparanta sak!


Detta är min fina kompis Kassandra!


Detta är den fina ... saken! Den ser jättetråkig ut coh bilden gör inte den alls rättvis, men jag ska ha den imorgon Finare bild kommer alltså då!

Balletklassen idag har jag presterat bäst på hitills och var riktigt nöj för er som undrar hehe! Märks att det är mitt i dansterminen, allt blir lättare!

Nu är det duschtime, tvätta danskläder och kolla igenom min artikel på engelskan. Sen ska jag sova! Vi hörs imorgonbitti,  idrottsteori halv 10, kan inte bli bättre start! Dröm sött kompisar! /L

Vid ett litet bort på ett mysigt café vid Ackis

Där lunchade jag idag med söta Kassandra. Verkligen mysigt. Jag tog en riktigt smarrig kycklingsallad! Grymt god var den! Däremot har jag problem med att jag alltid ska komma förtidigt till möten och liknande. Idag kom jag 40 minuter tidigare och fick roa mig med att häng på pressbyrån.

Efter blev det jackt på min skjorta som jag ville ha. Provade massor och tillslut hittade jag en helt annan. Visade sig då att den enbart fanns i en strasig xs, m & l! Det slutade med att jag fick gå en bit till en annan bik bok för att få rätt storlek. Där hittade jag den! Är stolt ägare nu till en s skjorta!

Nu ska jag snart åka till dansen! Ballet på schemat. Visar min finfina skjorta sen! hörs /L

107 texter

Detta blir min 107 inlägg! Snacka coolt ju!! Ville bara att ni skulle veta det. Så nu vet jag att ni vet!

12/10 2010

Sovmorgon var det i morse. Men nu är det så här att jag älskar att sova men faktiskt har lite problem med att sova länge. Känns som man sover bort hela dagen. Kanske om man lägger sig tidigare så skulle det vara bättre, vilken bra tanke jag fick. Ska testa!

Idag ska jag in till stan och träffa söta Kassandra! Även vi kommer nog ha massor att snacka om! Var ju toklänge sen jag såg henne! Ska försöka komma hem med något snyggt klädesplagg är det också tänkt.

Annars har jag bara ballet inbokad ikväll vilket är skönt! Man känner sig verkligen fri att säga att man inte har något speciellt att göra! Däremot borde jag plugga lite engelska, kanske att man trots allt ska göra den! Skönt att ha saker gjorda i tid!

Nej nu ska jag glömma skolan för en stund och göra i ordning mig! Jag har ju trots allt ledigt och kan ta det lite som det kommer för en stund!

Hoppas ni får en bra dag allihop!! / L

 

 


Nu äntligen

Sådär, nu är allt gjort.
Pole dance - check
synka telefonen - check
äta -
duscha -

Jaa alltså nästan i alla fall.

Efter skolan idag var jag med Isabel. Har inte varit med henne på länga så det var på tiden. Vi satt på Espresso House väldigt länge och bara snackade. Jag har börjat försöka vara nyttig, jag tog därför en yoghurt, frågan är hur nyttigt det är?! Men mysigt var det, massor att prata om! Vi gick sedan runt lite i centrum och jag hittade en fin mössa!

KOLLA SÅ SÖT! Underbart fin vit pälsmössa. Den är såklart fejk, men det gör inte så speciellt mycket! Söthet övervinner fejkheten i detta fall!! Sen var jag söt också höhö! Dock har jag inte köpt den!

Efter Isabel åkte jag snabbt hem, åt och bytte om. Det var ju dags för pole! Hann även kolla halv 8 hos mig. Det är väldigt roligt program måste jag säga!! Snacka om att jag låter tråkig, men det är sant och jag står för min töntighet. 

Där på dansen (för det ligger även på samma ställe som polen) så var det jobbigt! Kändes mycket lättare förra veckan. Men jag ger inte upp! Jag ska kunna hänga upp och ner om 6 gånger! Idag blev det även foton. Haha tänk på att jag är nybörjare trots allt!



Tillåt mig att skratta medans ni beundrar bilden hahah! Smidig var det ja!

Imorgon är jag ledig och ska luncha med min vän Kassandra i stan! Ska även se om jag inte får hem den fina transparanta skjortan jag visat tidigare. Ska ju vara snygg i London!
 


Men nu kompisar ska jag göra mig i ordning för sängen. Inget uppe sittar kväll här inte!! Hörs imorgon bitti /Er L

 

 


Busy women

det har varit fullt ös medvetslös idag! Fick till och med springa till tåget för det har varit så späckat. Där ljög jag lite, lektionerna har inte avrit stressiga men inte direkt haft tillgång till att blogga förut idag. Skriver mer senare och visar vad jag hittade idag!! Ska på pole dance strax, emn vi hörs efter det /L

I'm learn everytime I bleed

Min nacke känns som den ska gå av varje gång jag böjer den bakåt. Dans gör en hel klart sliten. Kroppen tycker inte att det är särskilt naturlig att dans. Men det är väl det som är det roliga. Om allt gick som en dans (haha) skulle väl inget vara kul?!

Om allt skulle vara lätt och smärtfritt hur skulle det egentligen vara, undrar hur stark jag skulle vart som person om så var fallet. Jag har fått lära mig att kämpa igenom skiten som hänt och försöka bygga upp ett bättre skydd. Efter allt som hänt tror jag att jag vågar säga vad jag tycker om saker och ting. Kankse behöver jobba på vissa saker, men jag har lärt och lär mig fortfarande att möta det jobba ansikte mot ansikte.

Att tryckas ner mot båtten är ingen bra idé. Almost been there done that! Man ska nog försöka att utgå från att man alltid har rätt. Att man ska vara envis och vinna sin fajt. Om man inte gör det var de onödigt slöseri med kraft att klara sig igenom det. Det kommer en tid för alla som de får kämpa mer än vanligt. Men jag vet att man klarar sig ur det. Gäller bara att ha ett mål med vart man vill komma. Man kan klara det bara man är inställt till 100 % att man vill!

Om jag kan så kan du! Vi alla gör det tillsammans även om du inte vet det!

Idag är jag stark och inget kan bryta ner mig!

Med dessa ord säger jag att jag ska lyssna på madonna och göra mig redo att sova! /Natti L

 


Om barnvakten somnade på soffan, det återsod att se

Det slutade med att jag somnade i jossans säng. Befinner mig fortfarande hemma hos henne. En fråga jag och hon funderade på igr var varför man alltid blir så trött när man passar barn? Kan det ha att göra med att man egentligen bara vill gå hem? För detv är egentligen inte jobbigt att vara uppe till 2 på natten om man bara vill!

Får se lite när jag drar mig hemmåt, men vi hörs då/ L


ett sms senare

Påväg till Jossan nu! Helt spontant ska jag vara med när hon är barnvakt! Hoppas vi inte somnar som vi gjorde sist haha! Men vi hörs imorgon!!

Kladdig

Nu ska jag rita, ska bi kul flr jag har inte gjort det på hur länge sen. Är tänk att jag ska ge bort bilden till en vän så då blir det extra kul. Får däremot se hur bra jag lyckas haha. Ibland blir det inte alltid som man tänkt!


Bilden har jag själv ritat i sommras. Väldigt nöjd över den. men man kan ju alltid bli bättre. Har trots allt mycket kvar att lära. Vi hörs senare, annars ha en mysig kväll mina vänner/ Er L

Jag toppar:

De bästa filmerna jag anser är det just nu:

#1 - The Notebook

Finns det någon finare film än denna? Verkligen sevärd!



#2
- Sweet home Alabama

Helt enkelt underbart bra!

#3 - The Holiday

Snyggaste Jude Law är ju med och man dör när man ser honom!!! Nej men det är en fantastiskt romantisk film!

#4 - Hur man blir av med en kille på tio dagar

En komedi som samtidigt är väldigt mysig på hösten

#5 - Vid din sida

Jaa, den är lika mysig och superfin som de andra.

 

Så om ni inte har så mycket att göra och vill mysa, kan dessa filmer passa bra. Särskilt nu på hösten


Shopping til i'm dropping

Nu är jag hemkommen efter en dag med Jossan! Mycket mysigt måste jag nog säga! Vi har pratat om en plan för sommaren som skulle vara så sjukt kul om den blev av. HOPPAS!!!

Jag shoppade även fina grejor idag och tänkte faktiskt visa dem på momangen:





Det blev alltså fina skor som jag ska ha i höst. Dessa är från märket vagabond
Sedan snygga matchande underkläder från Lindex faktiskt.

Köpte även lite produkter som kändes onödigt att visa. Hoppas ni har haft en fin lördag! Tror att jag ska röja upp lite. Mina kläder ligger över hela huset. Sedan ska jag måla! /L

Jag sover konstigt

Sweet dreams or beautiful nightmares. Ärligt talat tror jag att jag bara hade just a dream som kunde bli en beautiful nihgtmare. Sweet dream är nog bara för prinsessor och till den som fått sina lyckliga slut. Men man ska alltid vara optimistisk.

Denna dag kommer jag vara med Jossan. Vi ska inte på loppis denna lördag, utan hon vill köpa träningskläder och jag gillar att shoppa. Det blir en bra matchning!

Sen idag vill jag börja rita igen. Får se hur det går med det, jag tar mig aldrig tid för det. Men idag kanske! Om jag gör det kan ni skriva upp att jag berättar det för er. Då är jag riktigt glad.

Jossan

Snyggingen herself. Foto: Taget av mig

Idag följer någon kamera med, bilder gillar vi!

Hoppas ni får en bra tills jag är tillbaka/ L


Har hört att té lindrar magen från mätthet

Idag fick jag ett ytterligare bevis på att kärleken faktiskt finns. Jag blev väldigt glad för min väns skull. Hon är en underbar människa och värd all uppmärksamhet. Att hon nu har planerat en date med en kille gör mig glad! Som sagt hon är verkligen värd det på alla sätt!

Jag vet ett tidigare bevis om att kärlek finns och att kärlek vid första ögonkastet existerar. Jag tänker ta upp fallet om min trogna vän Lovisa. Lovisa har ett distansförhållande och har varit ihop med sin killer i 2 år nu. Hur de lyckas? Jag tror att det är kärlek och längtan som är ingredienserna

Trots att jag ser sådana tydliga bevis för att kärleken faktsikt finns där ute, blir jag osäker! Är det verkligen säkert att jag kommer hitta min prins? Jag vet att jag kommer kyssa många grodor, men kommer någon av dem att förvandlas?

Ibland funderar jag på om jag verkligen är värd att hitta någons som är min prins, eller groda för stunden. Men samtidigt, vad och vem är det som bestämmer att jag faktiskt inte skulle vara värd någon? Folk hittar varandra hela tiden oavsett hur de är som personer så varför skulle inte jag kunna detsamma?

Mycket tror jag har att göra med vad man har för inställning till sig själv. Tids nog när man kan känna sig nöjd och glad över vilket stadie man är i livet och inte tänker så mycket på det, oväntat kommer nog någon och lyfter en enda upp till skyarna. I alla fall den lilla biten som är kvar. Tids nog och tålamod!

Jag kommer att fortsätta kritisera kärleken från alla håll och vinklar. Men nu ska jag fortsätta mysa, så god natt och sov gott sen / L

Mogen kommer jag känna mig när jag slipper hälla upp pepsi i ett vinglas

Nu står pappa och lagar tacos och jag hjälper inte till, sitter ju här och skriver! Fredag är det mina vänner och denna Fredag är en myskväll som många andra fredagar. Tro mig det är inte så sorgligt som det låter för jag är helt slut på fredagkvällarna. Räcker gott och väl med att bara ta lugnt!

Däremot vet ni vad jag verkligen skulle ha lust för just nu? Att till exempel bara kunna hälla upp (säger man så?) ett glas vin. Inte för att det smakar jättegott, men för själva känlsan! Pepsi är inte så roligt somdet låter kan jag informera er om! Men nu är jag hemma med mina föräldrar och jag är 17 år. Då blir det lite fel  om jag skulle göra det tror jag. Äsch det får duga för stunden.

Nej nu ska jag hjälpa till med tacosen! / L


Written to the blog

Sitter och har engelska. Ska skriva ett blogg inlägg till vår engelska blogg. Ganska kul att skriva, men ämnet är inte direkt kul. Skriver om svenskt beteende. Får även låna Isabels systers ipod. Hon hade massa låtar med underbara MJ!! Gaah galet underbar musik!

Har även "pratat" med sötsakerna som just nu är i Afrika! De skulle bada eftesom det var 30 grader varmt. Själv sitter jag i skolan och hade lunch... vad låter roligast egentligen?

Ikväll ska jag abar ta't lugnt med film och GODIS. Har inte ätit det på länge känsn det som. men däremot åker kakor ner hela veckorna långa! Fy på mig!! men hörrni, jag måste jobab vidare så jag gör någon nytta, men vi hörs! Ciao/ L



Dagen känns en aning låång!

VILKEN ÖVERASKNING

Idag när jag kom upp såg jag att min syrra höll i något som såg ut som en ny telefon. Genast kände jag hur upprörd jag blev och frågade varför hon fått en ny (varför inte jag lixom, som har en 3 år gammal dessutom!! Man hör knappt när jag pratar med folk!!) Hennes hade tydligen gått i två bitar! Ärligt talat så var det sanningen, den var av! Hur lyckas man? Skitungar på 12 år gör det i alla fall... Jag nämnde då för min moder och fader att jag tyckte att jag också borde få den. När mamma skulle svara lät hon väldigt normal och frågade om jag var värd det. Eftersom att man får en sådan fråga börjar man ju fundera. Jag blev tveksam och sa njaaaaeee troligen inte om ni frågar. Då sa pappa att jag skulle titta i en påse, och gissa vad????!!!! DÄR LÅG DEN!!!!! Min xperia låg i påsen!!!! Om jag vart glad??!!! Tokglad var ordet!! Nu jävlar ska det ringas!!! Detta var dagens, veckans men däremot kanske inte månadens händelse (London lixom) men fan vad jag blev glad!!!

Så var historien om hur jag fick min nya telefon!!!

Nu ska jag plugga vidare fy i helvete!!!! Ses och hörs imorgon, god natt! /en glad L

jag bär runt på en kudde i regnet

Hmm skolfoto idag... suck..! Detta innebar en uppgång klockan 06.30, vilken menades med att jag fick sova en HEL kvart mindre!. Men om ni tror att jag hade en dålig dag för det så trodde ni fel. Var lika pigg som vanligt. Tror ärligt att min myskväll funkade. Såg The Holiday igen och blev kär i Jude Law igen haha! Galet snygg är vad han är!

Juste idag åker även Melica, Alicia och Maddelito till inte mindre än SYDAFRIKA! Om jag är avundsjuk? Nej absolut inte. Vem vill åka bort till värmen och ett nytt spännande land? Mycket bättre att stanna hos hösten i Sverige... tycker ni inte? JOO jag är avundsjuk! Ska ju iväg till London om inte mindre än 21 dagar = 3 VECKOR!! Längtar ihjäl mig, hoppas att det är 35 grader och sol där med!

Jaja nu ska jag plugga om DNA, gener och celler! Tycker det är riktigt roligt.. eller? Äsch fuck it nu är detta inlägg slut! /L


Don't push the river

This is my life var det ja.... SJälvklart brast allt på slutet för mig efter dansen. För mycket att tänka på just nu! This is my life är en låt jag verkligen inte tyckt om, men innebörden av orden gör att jag känner mig så träffad. Det gör nästan lite ont. Man ska verkligen göra det man känner för och inte efter något annat, tyvärr har jag gått på något annat lite för länge...

Tänkte duscha, sätta på té vatten och se en film ett litet tag så att jag lugnar ner mig. Men vi hörs imorgon gott folk. En sak ill vill jag säga. Blir glad av era kommentarer, blir jättagla av respons. Jag vet ändå att det är några som läser och man vill ju så gärna veta vilket folk det är! Nej nu  är duschen ledig och jag kommer somna, natti/L

Kladdkake kakor är mumisga

God dag och morsning korsning! 

Kan ju informera er om att jag har prestige ångest över min tid (16.03) på 2.5 km! Om jag inte gått den där lilla biten och om inte luften var så äckligt kall så det gjorde ont i halsen. Ja, oc om inte min frukost nästan kom upp så skulle det gå mycket bättre! Men det var bara om inte om fanns.

Jaa va ska jag säga mer, skolan var som den var.... Inte mycket vill säga!

Kom nyss hem från mitt barnvaktsjobb, mycket roligt. Jag blir verkligen gla av de där små skitungarna haha! Vi gjorde i alla fall massor av matte, ritade och lekte kurragömma. Är dock lite sur över att Joakim visade var jag var. Hade BÄSTA gömstället! Men men han är bara 7 år haha!

Tog även lite bilder på dom och för ovanlighetenskull över huvud taget! Here they comes!


Lilla fröken Johanni

Hon skrev massor av mattetal. När man ändå tyckte matte var kul!


Joakim gjorde matteläxan, vilket han var duktig med!

Som sag två skitungar och en omogen barnvakt är ingen dålig kombination!


Kall morgon

Usch vad kallt det är ute, och i detta väder ska jag springa i?! Blööö för kall utegympa!! Som sagt ska jag springa och jag kan tycka att de skulle kunna vara skönt. Har inte gjort de på länge och ser de mer som ett tillfälle att få springa. Haha vet däremot att ingen annan tycker som jag, men jaja.

Annars idag då? Ska jag gå i skolan, sen är det barnvakt som gäller (Se snyggingen på skolan!) ska dessutom vara en yppligt bra "vakt" idag. De ska inte sitta framför tvn, nej icke. De ska få springa runt i höstvädret! Kameran ska med!

Men hörrni, nu fixar jag det sista och ska börja gå till spåret, se'ya/ Er hurtbulle

Bruden med starka åsikter, svart på vitt

Kom på en grej jag och Sofia diskuterade idag under svenskan. Vi satt i grupper och skulle göra vårt helvete, vi skulle alltså skapa et sådant. Vi kom då in på att otrohet skulle vara en anledning till att man kom till helvetet. Jag blev då lite tankeställd. Varför ska man hamna där om man gjort något sådant??

Jag anser att om man är ett par som tycker om varandra så ska det inte finnas något ord med en sådan betydelse. Det ska helt enkelt inte finnas. Men däremot om det sker, är det då endast den otrognes fel? Jag anser verkligen inte det! Den andre partnen måste ha gjort något fel för att de ens ska finnas otrohet.

Om de nu skulle vara så att man hade en partner som alltid skälde på en, försökte ändra på en eller i vissa fall var dålig i sängen, skulle inte ni också bli trötta då? Jag skulle tro det! Jag själv säger inte att jag allra först skulle söka upp någon annan vid sidan av, utan prata med personen. Men om verkligen inte stora ändringar sker.... Blir man inte trött då och behöver komma bort från allt?

Självklart tror jag på kärleken över allt annat, i alla fall mycket. Men man kan inte göra allt för ett förhållande. Det är något jag däremot tror på. Om man vill ändra sin partner så att det tillslut är en helt ny person, varför blev man ens kär i den i första stund? Då måste det finnas någon som är bättre lämpad, tror inte ni också det?

Hela otrohetssystemet är en stor fråga med månag svar, men till slut tror jag trots allt på det. Alla behöver någonstans att fly. Hemskt men sant!

Med dessa ord ska jag snart sova, natti natt /L 


Ett år med nya tankar, funderingar men samma Linnéa

Ett år äldre, klokar och snyggare har gått nu. Sen vadå egentligen? Idag började jag fundera över vad som skedde förra hösten.. 

För ett år sen....

...Gick jag på ledarutbildningen och var i kyrkan ungefär 1-2 gånger i veckan. Var även mycket med Jossan

... Var jag osäker på mig själv = En stor förändring.

... åt jag suchi för första gången = att jag nu kallar det suchi uschi (har inte ätit de sen dess)

... Var det en väldigt mysig men samtidigt jobbig period.

Jag har kommit fram till att jag stod för något helt annat än jag gör idag. Jag har lärt mig att gå efter det jag verkligen vill under detta år. Jag har gjort så många misstag som jag inte vill upprepa.
Därför har jag funderat på att ta den största tanken jag har just nu och börjar bestämma hur jag egentligen vill göra. Detta kommer bli skitjobbigt några veckor frammåt. Men de som vet det här stödjer mig! Jag vill må bra och inte riktigt som jag gör just nu. Vi får se vart det hela slutar men jag vill berömma mig själv för att jag tar saken till allvar nu. Jag kommer inte kunna berätta det dels här och för andra, därför jag inte vill ändra på något om det inte blir som tänk. Ni kommer tids nog få vet. Det vill säga om någon månad tror jag. 

                                
                                                      
                                                  Foto: Madde Ekdahl, hon tar grymt fina bilder!

 


5/10

Ajajaj!! Har både träningsvärk i armarna och blåmärken mellan benen. Eller på ena insidan lår i alla fall. Kommer knappt kunna gå idag, haha kommer troligen se riktigt roligt ut. Stel som en gubbe! Jag trodde dessutom inte att det tog i armarna igår när jag väl körde, men nu känner jag minsann. Jaja jag blir stark och snygg!

Ska göra i ordning mig det sista nu för att sen dra iväg till skolan. Åker direkt hem och pluggar idag, bland annat prov i veckan. Sen är det balett och mera plugg som står på schemat.

Nej nu måste jag rusa, ha en fin Tisdag/ L


Kan vara livsfarligt!


Nu är jag hemkommen efter allt jag gjort.

Mysa med Amanda var riktigt mysigt som väntat. käkade massa god tårta som hon gjort! Riktigt bra med en vän som jobbar på ett café och samtidigt haft släktkalas haha. Vi pratade i alla fall om det som hänt efter vi sist setts och de behövdes haha. Massa nytt spännande som hade hänt vill jag lova!

Hon följde med mig upp på dansen där jag skulle ha pole. Där träffade jag en tjej från min vanliga dans och min pole dance kompis chloe! Var riktigt länge sen jag såg henne och blev nästan rädd att jag inte skulle känna igen henne haha. Hade trots allt bara sett henne en gång innan. Men det var inga problem.

Förutom att vi gick igenom de kombinationer jag gjorde förra gången jag provade så insåg jag att polen och jag inte kommer överens! Självklart började jag blöda om fingrarna. Där av några ställen vill man inte börja blöda på! Det slutade ALDRIG... eller jo till slut, men det tog ett tag!

Det var i alla fall jättejobbigt, men kul och jag längtar till nästa vecka. Ska försöka ta med kameran då också! Men ni kan få se en bild på mina fina fingrar jag tog när jag kom hem!

SER NI???? PÅ TRE FINGRAR!!!!!! Denna gång var andra gången jag körde och det var andra gången jag började blöda. KUUUL!! Vad sker nästa gång??

Nu ska jag plugga det sista, hörs senare/ L


Oh happy day

Nu är denna måndag på slut tampen känns de som, bara roliga saker kvar!

Blir lite spontant att jag ska hem till Amanda nu. Har inte sett den damen på jag vet inte hur länge!
Sen är det Pole Dance och självklart skriver jag om hur det var när jag kommer hem! Galet taggad!  
slutligen blir det att krypa till kojs. Mysmåndagar är alltid välkomna!!

Den här Måndag vände sig verkligen till det bättre, känns som dagen bara blir bätter och bättre!

Hoppas ni också haft det lika mysigt som jag/ Er L





Mycket händer ju idag!

Kom ju på att det förutom mina viktiga saker händer två andra viktiga saker idag!

Den första saken är att det är demonstration idag från plattan till rådhuset då SD kom in i riksdagen som ni vet. Man ska vara vid plattan innan 5 för att de börjar gå då. Tyvärr hinner jag inte vara med för jag har pole. Vill inte missa den. Sen slutar jag min spanska fem i fem. Blir lite tajt med tid måste jag säga! Men jag tycker verkligen att om ni har tid att ni ska gå. Jag skulle själv gått men nu är det som det är...

Sedan är det ju bullensdag! Go och glad blir man ju på bullar. Dessutom är de verkligen goda (oftast). men jag har inga hemma så jag kommer nog fira dne ganska dåligt idag! Får äta i efterskott!

Det är dessutom min och Lollos dag idag haha. Nja internitet kanske inte är så kul att läsa om.

Men hörrni ni får protestera bra och bli tjocka på bullar idag, så hörs vi! /L


JAG HAR SETT EN LEOPARD

... fast i min dröm inatt. Det vet faktikt inte så häftigt att se den heller kan jag medela. Leoparden kunde nämligen förvandlas till människa och tvärt om! SÅ egentligen var det bara en på låtsas, eller en halv möjligen, svår fråga!

Nu har jag i alla fall vaknat till. Varför blir man alltid så trött trots att man sovit typ 8 timmar?! Borde vara mera pigg tycker jag. Jag ska i alla fall göra mig i ordning nu och sedan läsa lite i min bok. Sedan bär det av till skolan!

Juste måste säga att jag blev riktigt glad när jag kollade min statistik igår. Försöker att inte göra det men det är svårt. Bloggen är för min egen skull brukar jag säga. Men jag såg att det var massa nya unika läsare. TJOHO vad jag blev glad! välkomna är ni för jag räknar nu med att ni stannar haha.

Neej nu ska jag upp ur säng men vi hörs senare / Your L

 

                                  

                                   Foto: Linnéa Lindberg
                                   Bilden är i tagen på en Lo-kisse


You are beautiful, it's true

Imorgon blir en bra dag, ska ju luncha med Jossan och ha foto. Sen på kvällen är det ju Pole Dance, kan det bli en tråkig dag då? Skulle inte tro det!

Jag vet inte riktigt om mina rubriker alltid passar in så bra till sin text. Men de flesta är låttexter som jag lyssnar på, vissa lite finare och vissa mera dirty haha!

Måste säga att låten You are beautiful är så fin! Alla är vackra, man kan inte säga att någon inte är det. Alla har olika drag i ansiktet och olika sätt att vara som person och de är olikheten som gör alla lika vackra.
I och för sig handlar inte låten exakt om det, men jag vill säga att ni som läser det jag skriver ä vackra! DU är vacker glöm inte det!

Nu ska jag nattarbeta i max en kvart till, sen ska jag krypa ner i min varma säng! Kommer sova gott i natt och jag hoppas att ni gör detsamma, vi hörs imorgon vettja! Dröm sött / Eran L

 

                                               Det är här jag står och jag tänker inte lämna platsen, någonsin!


Som jag hade dig förut

Jag och Lovisa har varit vänner nu i snart 11 år! Vi träffades i grundskolan och varit underbara vänner ända tills nu, det ska heller inte bli en förändring på det. Hon kommer alltid vara min älskade syster oavsett vad som händer. Jag tror nämligen inte att man kan glömma någon och bara släppa taget om den bara sådär.

Ibland undrar jag vad jag egentligen skulle göra om jag inte hade henne. Varje gång det tar flera dagar/veckor mellan vi ses känns det förjävligt. Men hur skulle det då vara om vi inte hade varandra alls?

 Jag hoppas verkligen att alla förstår vad jag menar, att alla har en sådan underbar människa i sitt liv det skulle göra allt för. Alla behöver en sådan som hon.

Jag saknar denna flicka så otroligt mycket just nu!




vacker som i vänskap


WHen I walking down the street they say "Heey Sexy"

Hemkommen från dansen och väntar på en sen middga. Men att den är sen är löögnt för det är ju köttfärsås MUMS!

Idag har jag blivit tillsagd att jag tänker och jag erkänner, jag gör det för ofta! Hur fan slutar man med det? Jag lyckas alltid tänka på "problem" i livet och gör mig ofokuserad på det jag egentligen håller på med. Jag blir seriöst deppig av sådana tankar! Hur fan får man dem att försvinna? Kan man bara stänga ut sina tankar? Måste prova det, kanske att det funkar.

Neej nu ropar pappa att middagen är klar så det är bäst att gå, skriver mera roligt senare/ Er L

 

Foto: Alexander Gnaedinger


sometimes love comes around, and they knock you done

Jag tycker seriöst inte om att plugga på söndagar. Man får aldrig något ordentligt gjort. Söndagarna är heliga dagar och innebär att man ska fika massor och se bra filmer och få bort ångesten över att skolan börjar dagen efter. Funderar på om jag inte ska leta upp något fik och sitta där nästa helg, kan vara värt det om man får något gjort!

Men nu ska jag åka iväg och dansa. Nu börjas det igen, 5 dagar non stop training and i like it! Juste vet ni vad jag ska träna imorgon?? Joo pole dance!! Provade en gång i våras men blev inget mer av det trots att jag och en till tjej bestämde att vi skulle bli grymma unde sommaren. Haha men sommaren är väldigt spontan och det sker saker man inte väntat så polen fick vänta till IMORGON, TAGGA!!! Kommer bli riktigt kul , och jag vet vad som väntar... massor av blåmärken dagen efter höhö!

Hörs och syns/ Er L

inse fakta

Sitter och pluggar, det går segt! Varför är man aldrig motivera? Är det inte dags för skolan att nse att vi hellre göra uppgifter vi är intresserade av, alla är inte sugna på litterär medeltid. This sucks man!

Det är bara at tugga i det sura äpplet och fortsätta till man antingen vant sig eller det är slut! / Er L

Love is wicked

Nyligen läste jag tidningen solo om engångsligg, om det var självständigt eller själlöst. Jag och en vän har även haft diskusionen om att jag kanske ska bli en sådan som endast har one night stands. Hon höll inte med och sa att jag inte var den typen. Men vad är då den typen? Måste man vara som Samantha i "Sex and the cty" för att kunna ha sådana "relationer"? Kan det inte räcka med att vara en vanlig brud som vill ha lika mycket sex som en person i ett vanligt förhållande? Finns det verkligen regler för hur mycket ligg man ska få?

Reaktionerna man får när man nämner att man skulle kunna tänka sig engångsligg är oftas kommentarer som jag tidigare fick " Men det är ju inte typsikt dig". men måste man vara en slampa för det? Nej absolut inte. Jag tror heller inte att ordet slampa faktsikt existerar. Eller existerar vet jag att de gör, men jag tror inte på själva innebörden av ordet. Idag säger man oftast slampa till folk hur som hellst, så fort någon tjej har fått till det.

Ska tjejer verkligen stå ut med at höra sådant? Kan inte killar vara slampor de också, Varför just tjejer, jag är nästan 100% säker på att tjejer tycker om sex lika mycket som killar. Ska inte killar bli kallade slampor varje gång de ligger med någon ny också? Nej det är inte en sådan stor grej att de gör det.

Kan vi inte bara respektera att tjejer är starka och självständiga som faktiskt får njuta utan att bli kallade för slampor? Ska inte de bli beundrade istället för nertryckta, bara för att inte alla lyckas som dem? Sluta vara avundsjuka och gör något åt saken, för det är där jag tror att skon trycker. Tänk inte så mycket utan gå efter eran lust, kanske att ordet slampa inte blir lika allvarligt om det blir mer vanligt med att ha one nigt stands? Vad tror ni? Mera sex till folket?

Hej

Vaknade först utav att min väckarklocka ringde, som vanligt ignorerar jag att gå upp och somnar hellre om! Sen helt plötsligt ringer det igen och jag tänker "Jag stängde väl av alarmet?" Det visar sig vara Jossan som ringer. Pigg och allert i egen hög person och i sängen ligger jag med min vackra morgonröst...suck. Vi patar ett litet tag och jag tycker att dagen har startat väldigt bra!

När jag satte mig för att äta frulle kommer mamma helt plötsligt och börjar läsa för mig och syrran. Hängde inte riktigt med om vad som hände men mysigt kan jag säga att det var.

Nu ligger jag i sängen igen, redo att plugga. Vill verkligen inte men jag måste! Man kan inte bara vila hela tiden.
Kom på att jag ska skriva mitt intressanta inlägg nu också, gör nog det först. Var beredda på ett nytt inlägg snart / Er L


Kärleken vill checka in

Idag har inte varit någon speciell dag men en mysig dag. Ingen press och inga känslor. Bara levt.

Inga bilder har kommit upp från när vi var och fotade, men som Poorya sa " Du var inte något bra" höh, kanske därför... ska titta på dom igen!

Ligger just nu och har kollat klart " How to lose a guy in 10 days". Måste säga att det är en riktigt mysig film trots att man inte gråter. Filmen passar väldigt bra till mina känslor just nu fast ändå inte. Vill skriva så mycket, men orkar inte... Lovar att göra det imorgon istället. Då ska ni verkligen få något att fundera över!

Nu ska jag fortsätta kolla på "The Holiday" Mysigt värre!

Hoppas ni har en bra lördagkväll / L


Outlets är awesome

Nu har jag hunnit röja lite, städa ska vi inte kalla det! Jag har även hunnit åka ut till stadium outlet. Skulle ju hitta ett par nya dansdojjor men kom ut med ett par nya lila dansbyxor. Inte helt oväntat av mig, slutar alltid med att jag köper något helt annat än vad jag kom för att köpa. I och för sig hittade jag ett par riiktigt tunga nike'isar, men med min otur att ha 38:or och inte ett par 35,5:or i fotstorlek så blev det inte så! Jag är lite ledsen faktiskt!

Nu ska jag dra ut och fota som jag sa att jag skulle! kommer nog bli riktiga höstbilder, men lovar inget hehe! se'ya later alligater. /L

Outlets är awesome

Nu har jag hunnit röja lite, städa ska vi inte kalla det! Jag har även hunnit åka ut till stadium outlet. Skulle ju hitta ett par nya dansdojjor men kom ut med ett par nya lila dansbyxor. Inte helt oväntat av mig, slutar alltid med att jag köper något helt annat än vad jag kom för att köpa. I och för sig hittade jag ett par riiktigt tunga nike'isar, men med min otur att ha 38:or och inte ett par 35,5:or i fotstorlek så blev det inte så! Jag är lite ledsen faktiskt!

Nu ska jag dra ut och fota som jag sa att jag skulle! kommer nog bli riktiga höstbilder, men lovar inget hehe! se'ya later alligater. /L

Turn the music on and use it

Har varit vaken nu i några timmar, men inte gjort ett skit hehe. Ska i alla fall börja städa nu. Tro mig det behövs! Även fats jag ägnade stor del förra lördagen att städa måste det göras igen. Snacka om att jag är en riktig skitgris. Men tur att jag känner mig lite taggad av att göra något bra idag. Belöning blir trots allt att jag ska ut med min killkompis Poorya och fota. Eller det är jag som fotar och han ska få se hur svårt det är. Han tror nämligen inte på mig när jag säger det!

Poorya är förresten bland de roligaste människorna jag känner. Jag blir verkligen allitd glad när jag är med honom, något som är superbra.

Nu skjuton ska mitt snuskiga rum förvandlas till något mer vackert, men vi hörs later! /L 

                                              
                                     


Idag ligger jag inte på latsidan utan gör något vettigt av dagen. Vet att jag använt bilden massor med gånger men det är därför jag går ut och fotar idag, det ska bli mer variation... smart va!


Take a breath, take it deep

Jag har försökt skriva under hela kvällen. Men jag börjar skriva i adressfältet www.blog... sen kommer jag inte längre, det tar stopp. Har inte känts som att jag skulle ha haft något att skriva om. Men nur när jag äntligen tar kraft till mig kommer jag på massor med saker. Bland annat vill jag visa vad jag köpt idag! Glad glad glad!! Sen om det jag diskuterade med Frida idag på telefon, vill verkligen få ut min åsikt om saken. Men hurrni, tur att det är en morgondag, kommer inte direkt ha skrivtorka imorgon, värsta bra ju!!

Är lite rädd just nu, jag hör massa smällar utanför fönstret. Helt plötsligt under cirka en minuts väntan hörs ett nytt BANG. Det är mycket obehagligt. Efter att sett criminal minds ikväll tror jag nu att det är någon galning som går runt och skjuter! Kan det vara så det ligger till? Har inte hört någon ambulans än... men man vet inte jag bor trots allt nästan i "ghettot" höhö. Nej jag ska inte skämt om sånt, det är faktiskt lite läskigt när man trots allt inte vet vad det är.

Tänkte sätta på första Shrek filmen nu. Ska somna tidigt ikväll, plus att det var länge sedan jag såg en tecknad film. Måste säga att den första filmen är den enda RIKTIGA om Shrek. 

Sov gott nu, imorgon blir det en bättre dag /L

                         Livet från den ljusa sidan


Madde hatar överskrifter

Nu har vi haft lunch och det smakade riktigt (?) bra. Dagen känns väldigt seg, höll dessutom på att somna under naturkunskapen. Har snart engelska... vill inte! Äsch om 3 timamr och 15 minuter är jag fri för denna vecka, tjohooo!!

RSS 2.0