rik som ett troll och redo att slösa!

Herregu, känns som att hela världen är framför mina fötter och att jag dessutom kan få allt jag vill ha! Att få studiebidraget bland annat har gjort mig galen! Har spanat in så mycket och nu känns det som att jag kan få allt!

Den här hösten bestämde jag mig för att lägga pengar på lite mera classy kläder. Då menar jag till exempel skjorot/blusar, jeans, nya boots (typ dr martin) ,  stövlar, lite snygga pösigare "stickade" tröjor som man kan ha som klänningar. Sedan snygga underkläder och fina men samtidigt coola smycken.

Under våren anser jag att man ska ha lite afro tankar när man väljer kläder. Tänk typ jordnära färger på kläderna. Sedan på hösten ska det vara mera classy och stilrent. Varför jag blir mer personlig på våren har jag ingen aning om, men det är så det ligger till.

Här kommer två skjortor från bikbok jag vill ha:


Båda två är från bikbok, likeylike!! ser lite slitet ut så här på bild men sjukt snyggt på!



Nelly.se mysig kofta som lätt också kan bli classy. Funkar även tidig vår om man vill ha lite mer jordnära färer!

snycka smycken har jag sett massor av, kanske att jag lägger upp någon ut av mina vackra syner då.

Men nu måste jag duscha och sova, dröm sött/ L





Det blir aldrig som man tänkt sig

Tänkte läsa det gjorde jag inte, ville fota men så blev de absolut inte! Men det har inte funnit så mycket idag att fota. Kom hem vid kvart i sex efter att kollat lite i centrum med Katerina efter skolan, så det ahr inte funnit så mycket tid.

Idag hade jag matte prov också, har redan glömt det! Snacka om att hemska saker som att typ föda barn och prov i skolan är lätta att glömma bort att man gjort! I och för sig har jag inte gjort det förstnämnda, men det är så det sägs. Det gick nog sådär, men man vet aldrig! Kankse att det inte gick så tokigt som jag tror!

Idag har varit wn dag som jag inte tänkt så mycket. Bara flytit med! Har däremot längtat jättemycket till dansen ikväll, kanske för att jga ska dansa ragga och bara känna mig duktig?!

Såg nu att jag hade fått ett sms från en okänd person. Det är verkligen obehagligt när personer man inte vet vilka det är kontaktar en... Bäst att personen svarar på mitt "vem är du" sms för annars kommer jag grubla över det här resten av kvällen :O

Nu ska jag åka och vara awesome, hörs /L




Finns endast en lösning

Matteprov imorgon, om jag kommer klara det? Nej!! Borde pluggat mer (Jag vet)!! Ångest nu som fan över att jag mår dåligt över det. Men bättre att få det överstökat och ta skiten som den kommer! Tänker inte göra något mer åt saker än att kolla de första sidorna i solo! Älskar att läsa magasin! Lite mode, lite skavller  och massa annat trams så är jag nöjd!

Jag lovar att jag ska bli bättre, går andra året i gymnasiet för fan! sov gott nu, i will /L


Dessert med majonäs smak

Alla tyckte att orienteringen var skit, alla utom jag. Jag var bara glad att den var över! Trodde i och för sig att jag skulle dö när jag trodde att jag skulle orientera själv. Men jag och madde kom på en uråldrig plan. Jag skulle vänta på henne i skogen medans hon väntade på att själv få starta. Sagt och gjort gjorde jag det, eller jag började leta efter först kontrollen så länge. Där stog jag i skymundan bland alla granar och ser hur madde kommer på vägen nedanför och ser inte hur jag hoppar för att få hennes uppmärksamhet. Jag vågar inte ropa utifall att våran megaläskiga idrottslärare hör, så jag börjar prassla med kartan jag håller i. Tur att Madde hörde det! Allt gick i alla fall bra, jag överlevde utan förvirring!

Har även varit barnvakt idag, det är ganska chill att få pengar för att se solsidan. Det var det vi gjorde! Tur att det är ungar som inte är så överaktiva. Fast jag får ändå lite dåligt samvete. Ska hitta på värsta grejen till nästa vecka så att de får något roligare att göra!

Måste även tillägga att på deras fritids där de går efter skolan slutar jobbar det massa snygga unga killar!! Min tanke är först "vad gör de där, vill de verkligen jobba med barn?" Sen inser jag hur snyyygga de verkligen är!! Kommer då fram till att det faktsitk är bra att de vill göra det!! Funderar på om man inte ska vara barnvakt flera dagar i veckan?! Tåls att tänka på't!

Har även hunnit dansa 2 lektioner idag. Jag trodde att jag skulle svimma, jättekonstigt! Men såklart gjorde jag inte det. Har aldrig svimmat och vill nästan göra det för att se hur det känns. Jag vet att det låter jättekonstigt, men upplever man inget får man inget veta!

Insåg idag också hur mycket jag ville fota. Vill fota något vacker som jag kan vara stolt över! SKulle tagit med mig kameran så jag kunde fotat busfröna! SKa försöka med att fota lite imorgon, hoppas att jag har tid!

Långt inlägg med viktiga händelser från idag,  over and out/ Linnéa


Vilse i skogen vandrar jag omkring

God morgon! Nu ska jag stick iväg på orientering, vi ska ha de på gympan! jag ser verkligen  fram emot det. Detta är momentet jag ALLTID är rädd för att inte klara, så wish me good luck okeey?

Fullt upp med skolan och plugga matte idag. Sen i eftermiddag direkt efter skolan ska jag vara barnvakt, supermysigt! Inte jobbigt alls som många tror!

Men vi hörs så fort jag får en ledig sekund! /L


Jag är lika cool som prinsessan Victoria och John Lennon

Nu är allt klart för idag, eller jaa nästan... har kvar mitt mattepluggande!

Idag efter skolan åkte jag iväg på ett möte som handlade om min dyslexi jag fick veta att jag hade i fredags. Det var mera en resultatgenomgång. Det var ingen konstigt med det och vi gick igenom lite utav de programen jag ska få arbeta med. Jag kan vara ärlig och säga att jag hade blandade känslor för resultatet, men nu känns det helt okej. Som en vän sa till mig idag: Det märks ju inte!

Sen har jag skyndat mig till balleten. Idag gick den faktsitk inte så bra, var för ofokuserad. Maria jag lovar, jag skärper mig till nästa gång!

Det klantigaste idag blev nog när jag skulel åka hem från dansne. Jag hade glömt att ta med mig brallor eftersom att jag åkte dit me strumpbyxor. Jag skulle alltså åka hem på moppen i 60 km/h BARBENT i dennna kyla! Usch vad kallt det var. Om det slutar med att jag får köldskador vet vi varför! Dumma mig!

Nej nästa destination; DUSCHEN!!! ska bli skuperskönt!!!!

vi hörs later/ L

 


Vill ha sommar och värme igen, då får man inte köldskador!


Speed-blogging

Sorry för korta inlägg, men jag skriver något litet så fort jag kan! Blir mer efter balleten för det är dit jag ska nu! hoppas ni har're bra/L

@skolan

har precis slutat skolan, men ska in till stan. Trots ett stort shoppingbehov ska jag inte åka dit för att slösa pengar. Ska på möte hörs senare/L


finito

Nu är jag klar med min samhällsinlämning. Om jag är nöjd? Njae men det är svårast första gången eftersom det är nya krav för i år! Är nöjd för att jag verkligen blev klar idag så att jag slipper jobba dagen innan, väldigt skön känsla! Nu är jag så jävla trött på alla politik vi arbetat med i skolan så jag vill spy't på't! Även om det är intressant så handlar det alltid om samma saker man gör. Just därför!

När vi ändå snackar politik måste jag stolt lägga ut bilden jag tog på Gurdun Schyman för cirkus 2 veckor sen!!

Foto: Linnéa Lindberg


No one laughs at god in a hospital



De är inte svårt när det är lätt men det är inte lätt när det är svårt heller


Panik

panik panik panik, jag vet inte vad jag ska skriva, komme rinte bli någon bra inlämning på torsdag!


i fokus

När jag kom hem och skulle göra mellis var hon halv sex. Detta är ingen normal mellis tid måste jag säga!! Jag åt i alla fall jordgubbskräm och insåg att jag typ åt sylt, men det var gott så jag fortsatte äta. Rolig information för er tänte jag!

Idag på spanskan lyckades madde skrämma mig! Om jag blev rädd, den tjejn är väldigt rolig måste jag säga. Jag skrek även som en tjej. Ska aldrig glömma att det faktiskt står någon bakom toadörren när jag går därifrån. Man vet aldrig!

Tänkte i alla fall visa lite bilder jag tog på fotolektionen idag. Idag arbetade vi med bländaren och skärpedjup.




Båda bilderna har kort skärpedju
update: Blev lite osäker faktiskt på om det var kort! får ta reda på det!

p


Melica var spårad!

Långt skärpedjup
Jag var fotona på spåren!

Alla bilder är tagna av Linnéa Lindberg

Smått och gott från mn kreativa dag, Ciao/ L



klar fotat

Nu har fotolektionen slutat. Vi fick arbeta med bländaren this time. Superkul! Bilderna visas sen. Nu ska jag leta efter Madde och Melica och så ska vi ha spanska, tjoho!! /L

Mys med barndom

Ser på Ariel på disney cahenl, vilka fina minnen man får! Jag älskade henne när jag var liten! Jättemysigt att se igen! Ska kolla klart innan jag gittar till skolan!

Bra start på morgonen måste jag säga! /L

God morgon världen sig vad om står på?

Idag känner jag mig posetiv inför allt! Inget ska bli en omöjlighet. Kanske att det känns så för att jag haha lucktar som parfymen jag provade igår. Ja, den luktar jättegott, alla killar kommer falla pladask höhö!

Idag kommer det inte dirket hända så mycket mer än att jag ska plugga. Usch har lite ångest över allt.

MEEEN WHAIT HOULD UP, FÅR MAN KANSKE INTE PENGAR IDAG??? JIIIIIIIIPPPIIIE!!!!! studiebidrag!!! Nu försvann all ångest igen! Men däremot kommer jag inte kunna använda pengarna på hela veckan för jag slutar så sent och har så mycket plugg att göra. Sen finns det risk för att jag köper slut alla pengar på samma gång. Har i stort sätt varit utan pengar i 20 dagar nu. Man blir tokig!! MEN NU SÅÅ!!!!

Nu ska jag ta mig något att äta. Inget kan stoppa mig idag, idag är jag farligt bra! Ha det undebart bra /L

Mer ljusrosa

Funderar på att göra bloggen till en mer konstnärlig blogg, eller i alla fall ge den en struktion.... får se!! Måste komma igång med mitt målande och bli bra eller mer aktiv med att fota i så fall! Struktur kanske jag ska satsa först! Hmm just nu känns den inte personlig tråkigt nog. Jag vill känna att den faktiskt är det och då kanske (för att jag ska trivas) jag verkligen ska börja ta hand om den och kanske ge mer kvalitet än kvantitet, vad sägs?

Ska lyssna klart på Regina spektors låt "The calculation" sen ska jag sova! Hoppas att jag inte drömmer om att jag letar efter små pluttkusiner igen! Det var jobbigt! Men hörrni sov gott nu så hörs vi imorgon, kanske att en förändring har skett? To be continued and stay tuned /L


Kärlek!


Give me a break

Jag är inte glad! Nej detta ska inte bli ett deppigt inlägg! Jag är trött på männsikor som snackar massa äcklig skit bakom ryggen på folk!

Jag är ärligt talat riktigt trött på ordet skitsnack och dess innebörd! Innan jag går vidare ska jag säga att jag inte är olik andra och inte snackar skit. Jaghar däremot verkligen försökt minska mina åsikter om folk jag inte känner och falska idéer jag har om dem. Jag säger något när jag har en verklig åsikt som jag står för.

Jag tycker inte det är okej att säga att folk är så hit och dit när man knappt känner den man talar om. Hur fan kan man ha en åsik om någon man inte ansträngt sig för att lära känna? Sen att komma med ytliga åsikter, så töntigt så att de inte finns! Har man inget bättre att säga?

Det är skillnad på skitnack när man har en ordentlig åsikt som man sedan kan motivera varför man har den, än när man kommer med ytliga saker som man bara säger just för att.

De som inte har något bättre för sig än att gå folk bakom ryggen samtidigt som man leker att man är dens vän är det ärligt talat bara synd om! Den är antingen avundsjuk eller bara dum i huvudet. Vi vet ju att avundsjuka aldrig passar någon, så bara sluta!

Jag blir bara besviken och lessen på att folk har förutfattade meningar om personer de inte känner. Särskilt när de inte ens försökt att lära känna den. Om man aldrig har försökt ska man FAN inte ha en åsikt!

Det är skillnad mellan sanning och lögn, håll dig till det du vet sanningen om! Annars får det fan i mig vara!

Det är här jag står och jag tänker inte lämna platsen, någonsin!

Fuck you right back and i'm serious!





Man dansar som en pajas i förstora skor..

.. detta gjorde jag idag och jag var riktigt grinig över det. Inte kul!

Har försökt plugga, mmn inser att jag har glömt bort hur vi skulle göra så jag bara skriver flabb just nu! Samhälle är ingen favvo, lixom alla andra ämnen.... föutom foto! foto in my heart!!

Tänkte lägga ut någon bild på min syrra idga. Det var tydligen så att de skule dansa samtidigt, så det var ingen "vanlig" modeshow. Men kul att se var det!

söt var hon i alla fall!


Väldigt avis kan jag erkänna! Jag skulle nog också vilja vara modell hehe!




Oslipad diamant

Vad jag blev stolt när ajg fick se min lilla lillasyster! Duktig var hon!

Varför laddade jag inte kameran för länge sen tänkte jag när jag satt på bussen till centrum. Självklart hade batterierna dött redan innan jag var framme, så tur var att mamma hade kamera med sig. Det är alltså hon som har alla bilderna. De kommer ikväll alltså!

Nu blir det till att plugga/L

Stolt syster som man är

Idag ringde väckarklockan 09.48, som om jag vaknade? Nej glöm det, istället somnade jag om igen. Härligt men dumt av mig, jag skulle ju plugga! Sen vaknade jag till av att syrran kom in och frågade när jag kunde sminka henne. Det var bara att gå upp och börja. Idag ska nämligen hon gå en modevisning i centrum! Ska bli riktigt  kul att se henne på catwalken. Jag har alltid tyckt att hon ska bli modell, hoppas hon tycker det är kul så kanske hon blir det! Jag ska i alla fall åka dit och titta och fota. Ska också skryta om att jag sminkade henne!

Nej nu ska jag leta fram papper till min samhällsinlämning för den måste börjas och göra klart idag!

Syrran

+

Catwalken



= True??

 


Nattbussen som luktade gott

Nu har jag kommit hem från Nike. Det blev verkligen en lyckad kväll med massa snack om allt möjligt! Vi åt pizza till middag, och jag som alltid brukar orka äta en hel fick ge bort till Melica för jag kunde knappt få i mig halva! Något är fel!

Precis nu innan jag gick och la mig hörde jag något utifrån (öppet fönster) och det lät som om någon var på alltanen precis untanför fönstret. I och för sig brukar det låta och jag brukar alltid vara rädd, men så var det inte nu. Jag lyfte upp gardinen och tittade ut igenom percienen och insåg att de va presseningen över studsmattan som lät. När jag tagit ner gardinen igen slog det mig att jag inte var rädd. Tänk om det faktiskt stått någon utanför den här gången och jag inte direkt fått någon chock, fan va kostigt det skulle varit! Min reaktionsförmåga måste bli bättre!

NU ska jag sova om jag lyckas. Brukar alltid vara lite liv på gatan utanför, men det ska nog inte vara någon fara! Sov gott nu, det ska näligen jag göra. JAg är så sjukt jävla trött så jag orkar inte skriva mer haha! /L

 


Jag och fina Madde
Foto: Madeleine Ekdahl

Tack för en underbar kväll brudar!


Åka med pyjamas brallor?

Nu ska jag sätta på mig skönakläder och åka bort mot Nike. Blir en myskväll ikvällmed pizza film och bra sällskap. Har längtat efter dethär hela dagen så änligen! Hoppas ni får en bra kväll ni med!


Två underbara flickor!

Jag gör det hellst en annan dag

Snabb i handlingarna! Nu ahr jag köpt strumpyxor (äntligen) !!! Jag är på bättre humör nu och jags ka vara seriös och städa asbra i en timme! Inget kan stoppa mig!

Bästa tipsen för en rolig och effektiv städning jag brukar köra med:

*Ta på dig underbara klackskor
*Sätt på bra insperationsmusik
*Ha ett mål med städningen (till exempel jag ska ha rensat bort kläderna på golvet, dammsugit och bäddat på 40 minuter) och tävla med dig själv
* Stressa inte för då bli bara allt jobbigt och man blir svettig coh måste duscha efter haha, har hänt!
* Ner med all internet och mobilen får inte lägga sig i! Sms är inte tillåtet!

Nu är det bara att tuta köra! VAd gr vi? Nu kör vi!

 


Jag är såå grym på att städa ciao


Svart, vit och ljusrosa

Kanske att jag borde fortsätta städa, kanske att jag borde göra mig iordning. Just nu önskar jag så mycket så det inte är sant. Till exempel att allt var städat och fresht+ att mitt rum var klar fixat så som jag verkligen vill ha det. Men så är inte fallet. Jag vill åka bort till min drömvärld där allt är perfetk, som jag vill ha de!

Blev väldigt fotosugen nu helt plötsligt, men jag är begränsad. Måste göra klart det jag påbörjat + att jag har ingen aning om vad jag över huvudtaget ska fota. Brist på fantasi när vädret är så slitet!

Jag inser nog att jag vill ha mer mys i mitt liv. Då menar jag inte att titta på iflm emd glass och mysigt sällskap. Utan jag vill ha fina gulliga mysiga kläder på mig. Ni vet typ blusar? sen sött sminkad och fin i håret. Vill ah en sån där söt personlighet. Mysiga dagar, men roliga händelser (som dessutom hamnar på bild). Ja men ni vet, när allt bara är på topp och man känenr sig underbart bra. Jag önskar till och med att jag ahde gulligare inlägg här på bloggen med söta bilder.

Nu är allt rått och lite slitet. Men jag ska ta tag i mig själv nu så blir det en bra början, tror ni inte?
Återgår till städningen så att jag känner mig duktig!

Livet från den ljusa sidan

lite mer mysigt!!


När det går som bäst?

Städning var tråkigt jag tar en paus och gör allt annat roligt och äter lunch! Höhö när ska jag lära mig att det bara är att göra? tyyp kanske aldrig?


Lördagar är hurtbulledagar

VAknade vid elva men har egentligen till stor del varit i sängen till nu! Jätteskönt att inte göra någo. Men jag isnåg att jag MÅSTE städa mitt rum, det ser för jävligt ut. Dessutom är det inte gjort på läänge! Jag tycker faktiskg det kan vaar kul att städa. men just nu är rummet halvt ett renoveringsprojekt samtidigt med flyttkartonger i. Inte lika kul kan jag tycka!

Nu är förresten alla min mobilbilder uppladdade, utan kaos! Jag är så nöjd över att få det gjort, en till grej att checka av på min "att-göra-lista"

skriver mer när allt är färdig städat ciao/ L

 



Bananer är till för att ätas!



Mando Diao, så underbar kväll!

 

Lite på sniskan, men det var i alla fall skolavslutning!


minnen på minneskort

Haft en riktigt mysdag och myskväll. Fast egentligen har ajg inte gjort så mycket. Sett nästan två filmer, en med mamma som gick på trean och sen 2012 med pappa. Fats det var egentligen tänkt att alla skulle se den sist nämnda, men så blev det inte! JAg har ätit massa vindruvor och nötter så jag är mätt i magen!
Det har verkligen inte hänt så mycket idag. Nej konstiga saker händer mig ofta men inte dagligen, tyvärr!

Har lagt över massa gamla mobilbilder nu till datan, ojj va kul det är tjohoo!! Men fck lite panik sen när jag startat mobilen igen och alla bilder var bort. Nu tänker säkert ni att det var ju själva meningen med att ladda över dem. Me så var inte fallet. Det var bilder från mitt första år på gymnasiet bland annat som inte fanns med. SNacka m att jag fick panik! Men allt löste sig när jag tryckte i minneskortet igen! Så smart är jag!

Några stunder som fastnat och blivit fina bilder:



En vinterpromenix med bästa Lollo



Jag, som till den största del endas syns på alla andra bilderna!



sommarmys på landet


Jag, syrran och mina två mysiga kusiner!

Kanske att ni får se flera, måste näsan slänga ut bilden Nike och Melica tog idag hahah superrolig vard en!! måste bara lyckas få över just den till datorn

Nu blir det Dirty Dancing coh sova/ L


Konst som är konstig?

God Morgon!! Jag önskar faktiskt att man kunde stanna tiden och sova lite till! Men men nu var de bara att gå upp, inte mig emot. Jag är redo att kicka igång dagen! Känner hur stel jag är och ont i kroppen och träningvärk har jag dessutom! Men det är smällen man får ta haha!

Idag ska jag gå till skolan, dagen kommer bli längre än vad fredagarna brukar för att vi ska ha språk"dag". Innebär att alla vi som läser språk på skolan ska samlas och prata. Inte så kul men jag måste!

Haha appropå nå¨got helt annat. Tittade nu ut igenom fönstret och såg att samma kvinna (och samma hund) stog på min sida om vägen. Exakt på samma ställe stog hon igårkväll också och surrade med någon. Frågan är nu om hon någonsin gick hem? Mycket konstigt ser man!

Nu ska jag fortsätta titta efetr knstiga saker, men hoppas ni får en konstig dag ;) /L

18/9 2010

Meh, jag tog ju bruden du alltid brukar ta!

Nu är jaag helt slut! Min dag har varit full kan man nästan säga... I skolan hade vi en rolig samhällskunskapslektion. Tills vi blev påminda om att vi har inlämning snart (då växte min ångest över att jag glmt bort den). Sen på matten kunde jag ingenting eftersom jag skolakade igår (ångets!!) så nu kan jag verkligen ingenting och hänger inte med! Sedan på historian hade vi vårat första prov för terminen över huvudtaget. Det gick faktiskt bätter än väntat, hoppas resultaten säger detsamma. Sen gick jag tidigare från spanska men lika bra det för jag fattade inte i alla fall!! Höhö vad dålig jag låter nu när jag tänker efter. Men tro mig jag är smart oftast!

Sedan skyndadejag mig hem för att gå på kickboxning, sen en lång vila med idol på dansen för ytterligare ett pass, Tjohoo vad jag var lycklig efetr det! Det gick så bra!!

Kommit på vad min top tre lista är över oseriösa saker som jag gillar, här kommer de:

1. Att vara sexig!! oseriöst på ett seriöst sätt, man känner sig så underbar när man tycker man är det!! Idag under dansen kände jag så och fan va skönt det var!

2. Att tycka att jag är en grym sångerska (kanske inte riktigt stämmer)

3. Att försöka vara bäst på allt man gör fast man inte är det! Man kan ju inte vara bättre än bäst?!

Imorgon ska jag bara ta det somd et kommer, kanske flyga till fjäran östern, eller bara sitta hemma och mysa. Ärligt talat kan ALLT hända! Nu är jag glad och uppåt!

som Lovisa brukar säga: Puss och kram skumbanan! /L


mörkret i vardagen!

jag är så trött så att jag skulle tro att mitt huvud ville flyga av!! Mitt huvud gör ont och min kropp är lite sliten men jag ska inte klaga!

Jag täntke skriva om min dag för det känns som jag vill dela med mig hehe...

Skolan

Den gick väl bra, jag är i och för sig väldigt trött på skolan, småläxorna och allt, ALLT som har med skolan att göra! Detta låter väldigt överdrivet emn det är så det känns! Inget är som förr, allt är i stort sätt nytt, allt är förändrat men ädnå inte... Vet ärligt inte vad jag ska säga om det! Kankse att det bara är jag egentligen som är annorlunda, bara att jag inte ser det vad vet jag! Jag skulle verkligen behöva något eller någon som gjorde mig så stark och gald varje dag, men just nu finns de inte riktigt, måste hitta det igen!

Aja annars gick det väl bra i skolan. Idrotten och engelskan gick bra, satt sedan kvar i en och en halv timme och "pluggade" historia emd madde, och det gick bra till en början. Men däremot slutade det med att jag, madde och några till diskuterade när man föder barn hurde det går till och det är att vänta barn. Riktigt roligt blev det! Sedan smet jag från skolan och matten och mötte min fina Lovisa! Vad jag var glad att se henne, det kändes underbart bra... längtar tills vi ses igen! Hoppas snarast!

Roligaste händelsen idag

skulle jag bli barnvakt till mina grannar, nåot jag varit förut! Det rä verkligen jättekul och de är helt underbara! Det roligaste idag blev även när jag först skulle hämta Johanna ( den äldsta) Det visade sig att en av hennes fritisledare har flirtat med mig för ungefär ett år sen! Hahaha! Eller det var egentligen han som "misstog" mig för en annan på facebook. Sedan började vi snacka( flirta) Men det slutade ganska fort! Men kul var det att hälsa på han idag!

Dansen

DAnsen gick bra, mycket teknik kändes det som och även dans. Tycker om att ha Kajsa som är min modern lärare. Vi får göra så blandade saker med henne. Som idag skulle vi göra någon kulerbytta och landa i split och sedan rulla tillbaka igen. Snacka om at det gjorde ont i axeln! Dansen gick i alla fall bra. Fast jag hade ont i huvudet hela tiden! SÅ kan det gå! Det var två givande lektioner! Imorgons ka jag dansa igen, happyface! Men innan kickboxning tjooho vad jag komemr vara trött imogon kväll!

Detta var mina tankar och händelser i stort idag!  Hoppas ni haft det händelserikt idag /L

btw, hände inget jag kunde vara modig över... ska bättra mig imrogon!


Oj,oooj

var ju verkligen inte meningen att jag skulle fastna här! måste rusa till dansen om senast 5 min höhö bra jobbat Linnéa!! Kan berätta hur min dag var sen, skrattade idag vilket var skönt, men mer sen.... nu DANS!!

Snabb Snabbar Snabbast

Detta blir ett snabbt inägg, haha jag till och med skriver snabbare! Idag kommer jag ha fullt upp! Det är skolan, ska vara barnvakt efter skolan och sen äta och åka till dansen... sen är jag där hela kvällen! Egentligen behöver jag plugga men aldrig att jag tänker missa en dansklass!! Idag skulle jag också vilja träffa min fina Lollo!! Saknar henne så oerhört mycket, vet knappt vad jag ska göra snart! Vill berätta ALLT som hänt den senaste tiden! Kanske att jag skiter i matten (och hål timmen) så despera efter att se henne är jag! Fast haha jag behöver nog matten också (prov nästa vecka)... svår det där!

Jaja livet är fullt emd val och nu ska jag göra det jobbigast idag, att åak till skolan, jag har altid tyckt att skolan vart kul, men i ettan (nian) gick de fan utför!! Aja ska göra det bästa av dagen, hoppas ni får en bra dag med bra val/L

Fina vi!!


Glassigt värre!

Varför blir alltid glassen mindre när man gör glassås? Insåg det när min glass jag lagt upp och vispat försvann så fort, det hade den inte gjort om jag hade ätit den som vanligt! Jag som älskar glass, tyckte inte att det var okej!! Särskilt när den var så god! Blandade i b'boy pulver så blev de go "choklad" i, mumms! Funderade på att nästa gång jag äter vaniljglass igen, om jag ska hälla i lite apelsin juice? Apelsin glass är alltid bra! Fast kanske att jag istället ska skaffa lite apelsinsorbet... eller hallon... hmm.. nåja båda är lika gott!!

Nu blir det att titta vidare på historian och sen ska jag sussa, natti natt/ L

Det snurrar i min skalle

Ont i låren har jag nu, men en bra klass var det. Kändes som att jag verkligen frösökte. Benen for upp, upp, upp! Sedan fick vi snurra massor, haha alla blev yra och bara garvade! Otroligt roligt, men svårt ;)

Jag som tänkte ge er ett inlägg me massa kläder som jag vill ha, kommer snart hoppas jag!

Ett uttryck jag har fått lära mig det senaste året av Jossan är att mans tår för sin egen lycka! Ingen kan hjälpa en att må bra helt och hållet. Självklart kan de vara en bit på vägen emn aldrig helt. Man får ta ansvar för det själv! Till exempel tänker jag på att jag hör från mina vänner: "Åh jag vill ha en pojkvän", jag kan säga att det kommer ur min mun då och då också, men det gäller att ta tjuren i hornen. Kämpa och utmana sig själv även om man tycker vissa saker är jobbiga, men man lär sig hanera det! Fake it to you make it! Så imorgon ska jag göra något jag tycker är väldigt jobbigt för att få en utmaning, kan berätta för er imorgon kväll vad jag gjorde och hur dte gick! För om jag blir modigare och modigare kommer jag tillslut inte tycka att det är jobbigt att kommunicera emd den snyggaste killen jag någonsin sett, för jag är van ;) Bara med rätt inställning kan mycket förbättras :)

Btw, minns ni min idé om mitt inre ego, vid namn Lynn? Om allt blir för jobbigt får jag tänka att jag är henne så kanske jag vågar lite mer ;)

/L


Prima Ballerina

Nu ska jag börja göra mig i ordning inför balleten! Tänk att jag har dansa det i 5 år men fortfarande tycker jag att det är svårt, jobbigt och kämpigt. Men det skulle vara så coolt att verkligen kunna det, de är nog de som håller lågan uppe. Jag vill bli bra på det!
Sen efter balleten ska jag och Frida sanna kvar och strecha, ska bli så vig i höst att jag kan smaka upp bene vid huvudet, baaam!! Det får vara värt allt slit, men jag ska bli gummi, om de så ska slita sönder mig! Haha motivationen är på top!


snart så!!

Jag är på hugget!

Idag har varit en ganska effekiv dag, svenskan gick underbart bra, naturkunksapen gjorde vi inte mycket p bara lyssnade och pratade skit höhö! Sen hade vi historia, och till min förvåning gick det väldigt bra de med, jag var på hugget idag!

Just nu sitter jag och kollar på Beverly Hills, vad jag tycker om det programet! Allt känns så lätt i det programet, underbara vänner och familjer, de gör roliga saker. Som i alla sagor! Haha sitter och drömmer mig bort, haha tycker de faktiskt är väldigt snygga där också, kanske det som verkligen fått mig att fastna ;)

Nej nu ska jga föörsöka plugga Historia till provet på torsdag, ciao! /L

Bollar, plankor, mjukis och fast

Såg nyss ett program om bröstförstoring. Insåg ganska direkt att jag redan sett det, men det kunde vara lika intressant att se det igen. Jag började fundera på vad jag faktsitk tyckte det om hela bröst grejen. Jag kan erkänna att jag var helt på idéen för något år sen. Jag kan säga att jag även nu inte heller skulle ha något emot det faktiskt, en storlek större skulle helt klart räcka! Men däremot aldrig någon storlek F på mig!

Om jag skulle bröstförstorat mig skulle jag göra det för att jag själv skulle tycka det är snyggt och för att JAG vill bli lite mer storbröstat. För min del skulle det inte handla om att jag inte trivs i det jag har. Det gör jag absolut, annars skulle jag skaffat inlägg för flera år sen, jag har trots allt bärt dessa i några stolta år nu.

Men om det finns brudar därute som inte trivs i sin kropp som vill försöka ändra de, varför ska vi då trycka ner dem ännu mer genom att säga att de ser ut som bimbos, är uppmärksamhetskåta eller titta snett på dem? De är ofta osäkra på sig själv, då lönar sig det inte med att sparka på dem.

Sen finns det vissa som gör det för att synas och gör det bara för att, de trivs redan innan väldigt bra med sig själva. De ska man väl inte kalla för idioti? De gör de för att de kan och för de vet vad de vill. Så fort man gör något extremt ska man alltid få skit för det, även om det är bra gjort.

Jag tror på att om man vill synas och vara unik ska man göra det extremt. Men däremot i bröst världen har det blivit lite väl normalt nu, kanske extremt blir att vara planka? Bingo till mig i så fall! :D



Ni som inte tycker omhela idéen kan jag säga att det är er turdag, det är nämligen inte ni som bär dem ;)

/L

 

 


Panorering och rörelseoskärpa

Var något utav det vi höll på med idag under foto lektionen. Väldigt mycket nytt att lära sig och de kändes som det skulel bli en lätt utmaning. Men icke sa nicke det var svårrare än vad jag trott!
Sedan hade vi spanska och det kändes som jag skulle bli gammal där inne. Lektionen tog aldrig slut.

Sen är det en anna grej jag börjat störa mig på. Varför ska man vara tvungen att gå till klockan fem på dagarna. Man har ändå ingen energi kvar så särskilt effektiv lektion blir det inte. Man går bara runt och är hungrig och längtar bort! Gaah blir tokig på sena dagar! Det känns bara som man sitter av tiden! Usch för sånt!

Soy hambre så nu ska jag ta något gott att äta, ciao! /L

Mina fingrar kliar!

Vad jag är shoppingsugen!! Det riktigt kliar i fingrarna och har gjort sen jag köpte mitt onödigt dyra köp av min stickade kofta. Men skön var den och jag ångrar det inte mer än att jag verkligen nu är shoppingsugen! Vill ha jeans, koftor, tunikor, shortor, svarat höga byxor (fas inte jeans), nya klänningar... Ja men ALLT vill jag ha! Till och med underkläder! Blev vädigt glad förresten nu när jag såg att Victoria's Secret finns i London, jag ska ju dit i höst så då blir det ett MÅSTE att gå in där!

En fundering jag fått är om jag ska shoppa massor för att jag ska dit så jag har snygga kläder både där och kommer hem med massor. Eller om jag åker i stort sätt det jag har i garderoben och kommer hem med en full resväska med bara nya saker? En svår fråga som snarast måste ha ett svar!

Nej nu ska jag sätta på mig min svarta långklänning och göra mig i ordning för skolan!/ L


Solig morgon med BLÅ himmel!

Nej riktigt så var det ju inte, men det är fortfarande är blått som styr Sverige! Jag är glad för det, men tycker alla kämpat väl!

Nog med politiksnack, Idag är det måndag (som inte alla redan visste de?!) och jag har foto A och spanska idag, åh va roligt älskar foto!! Kom på nu att det alltid ska vara dåligt väder så fort vi fotar men jag troor vi ska ha redugering idag. Jag börjar iallafall klockan 12.10 vilket innebär SOOVMORGON! Däremot är jag redan uppe för jag måste plugga. Men usch vad jag är seg, kissnödig och hungrig, men inget gör jag åt det...!

Äsch kanske dags att ta tag i sitt liv, världen stannar konstigt nog inte upp bara för att Linnéa vill det! /L

Livet från den ljusa sidan

Jaa, jag vet att det är en gammal bild, men jag like it!
Foto: Linnéa Lindberg


För att du finns, för att du förstår

Idag har varit en riktig skitdag och jag behövde tas omhand om! Fina Frida kom över och gjorde mig glad igen, kändes inte riktigt som det skulle vart möjligt!

 Även om det inte är kul att känna hur svart allt är så är det nog viktigt! Det tar på krafterna men samtidigt blir man alltid starkare efter något sånt har hänt.

Jag brukar beskriva det med vattenglas. Vattenglaset fylls, och när det är så fullt att det börjar rinna över brister allt och man känner sig liten och otröstlig! När sedan allt vatten har runnit över och glaset är tomt igen är man i balans och mår bra!

Nu ska jag plugga lite till coh duscha, sen är det tid att sova! Hoppas ni haft det bra idag!

Imorgon blir det nya tag och jag kommer klara det galant!/L

frida

Underbara Frida!
Foto: Linnéa Lindberg


Ny dag, nya tag!

Det ser fortfarande ut som ett klotterplank i mitt rum men jag har nog hunnit tänka igenom allt nu. Ibland behöver man nog bara vara själv och få låta alla känslor och tankar bara strömma fram, jag är en tänkare!

Idag ska jag bara läsa dvärg boken och dansa. Ska läsa 90 sidor till på tisdag! Snacka om att jag har lite panik just nu! ÅHH jag vill dansa, men om 6 timmar, jiiippppie!!!

Tills vidare får ni ha det toppen!

Jag är beväpnad med penslar!

Min hjärna snurrar av ångest, detta resulterar i att min vägg ser ut som ett klotterplank. Jag bör i fortsättningen låsa in alla färgburkar om jag inte vill att hela huset ska se ut som en färgexplosion!

Som grädde på moset

Nu är maten uppätet och dansfeber är färdig titta. Chokladen och teét ät laddat för film med mami! Kommer bli jätemysigt! Vi ser "Nollpunkten", hoppas verkligen den är bra, för nu har jag höga förhoppningar!

Säger godnatt nu på en gång så hörs vi imorgon! Ha det underbart/ L


Hoppas Hoppas, han ser i alla fall bra ut på omslaget ;)

Dagen före Dan

Nu har vi lånat hem massa filmer som "2012" och "Nollpunkten". Jag och syrran har precis kollat klart "Alice i underlandet" ockå. Måste säga att det är en väldigt härlig film och välgt bra filmad! Jag gillart!

Kom att tänka på at det är val imorgon! Kommer bli riktigt spännande i år, har faktiskt varit ganska aktiv för en gång skull. Själv vet jag vart jag står och det känns skönt, även om jag inte ska rösta ( har ju inte fyllt 18 än). 

Nej nu ska jag fortsätta med min myskväll, hoppas ni ahr det lika bra osm jag/ L


Fräsigt och festligt!

Nu har jag och jossan både hunnit vara på loppis och sprungit runt i centrum. Vi både insåg efter att tittat runt på det mesta att loppis faktiskt inte var något för oss! Det kändes typ smuttsigt, vi tror däremot att vi båda är lite mer second hand bruttor. Men trots allt hittade jag faktiskt en väldigt fin ring!

Vi gick sedan bort mot centrum och kollade runt. Jossan höll på att spontanköpa massa saker, men så bidde det inte! Med lite Mcdonalds i magen åkte vi sedan hem.

loppisköp 18/9 2010
Min fina ring jag köpte idag på loppisen!
Foto: Linnéa Lindberg


Jossan höll på att spontanköpa skorna hon har på sig, men så blev det inte!
Väldigt random att vi dessutom gick in på Kapphal, går folk dit nu för tiden?
Foto: linnéa Lindberg

Jossan

Jossan höll på att spontanköpa skor och jackor, men så blev det inte!
Väldigt random att vi dessutom gick in på Kapphal, går folk dit nu för tiden?
Bilder är dock inte tagen idag!

Foto: Linnéa Lindberg



18/9 2010
Jag vid bussen med min favvomössa, Juste mössor prova Jossan massa av också!
Foto: Linnéa Lindberg




Loppis på Galoppis

God Morgon, God morgon! Va mycket dans jag drömde inatt, haha helt underbart!

Idag ska jag och Jossan på loppis! jag är väldigt taggad, för jag har aldrig varit på någon stor. Bara små! Det kommer nog bli en riktigt bra dag! Ska ta med kameran dit!

Sen tänkte jag måla om min vägg just för tillfället så är det bara kaos ut, så något drastiskt måste göras! Senare ikväll får jag se om det blir någon myskväll med brudarna från klassen, annars kommer jag ha det hemma och ordentligt för en gång skull!

Berättar hur loppisen var senare, hoppas ni får en bra start på morgonen! / L

Allt bör göras med kärlek

Jag vill kunna ge er fina bilder att se på som jag fotat eller möjligen teckningar jag ritat. Men det går trögt! Fotografera skulle jag vilja göra oftare om jag hade tid och inspiration. Men just nu känner jag inte att jag har något utav det! Jga vill kunna lova att jag ska bli bättre, men jag vet att jag inte alltid kan lova saker, men jag ska däremot försöka! Jag ska försöka ta lite mera ansträngda foton som de på alla magasinen, de välarbetade underbara bilderna! Men som sagt ska jag försöka!

Det där med rita är jag mer tveksam över, den går det verkligen trögt med, och framför allt gör jag det bara när jag behöver, men något ska jag visa någon dag!

Kom på mig själv nu att det faktiskt är min blogg och jag är drottning här ;)


Utan kärlek blir bilden bara kladdig

Foto : Linnéa Lindberg

Så var det!

Att gå runt sjön var faktiskt inte heller kul. Eller där ljög jag, de var kul första kilometern då jag pratade med Madde om allt möjligt. Men sen gick det utför. Jag blev trött och grinig och ville bara hem! Fick tänka att det var lika jobbigt för alla!

När jag lidit mer än nog åkte jag och Jossan till centrum. Där åt vi mackor och bara pratade och bestämde att vi ska på loppis imorgon. Sedan for hon till jobbet. Tänk att jobba till halv elva på kvällen en Fredag!! Jag tyckte synd om henne faktiskt, men tanken på att hon känade fina pengar gör att det inte blev lika synd om henne längre haha. 
 
Påvägen hem från centrum pratade jag med min underbara Lovisa som jag inte sett på 48 dagar för att vara exakt! De blev faktiskt ett väldigt långt spontansamtal med henne innan jag kom på att jag var tvungen att byta om till akrobatiken. Jag behöver inte kommentera akrobatiken mer än att jag inte var bäst så då var det inte kul!

Ikväll har jag verkligen inte gjort något speciellt vilket har varit skönt. En kom ihåg till mig själv är allt sluta skriva långa texter och uppdatera mera, men om ni har läst ända hit har ni varit underbara!
/ L


För jag vill krama dig!

Idag är jag gla för det är FREEEDAG!! Egentligen har veckan gått så fort så jag har knappt hunnit tänka på hur trött jag varit, men kansk eatt Fredagen kom i rättan tid i alla fall!
Idag i skolan ska vi ha idrottsdag, taggat! Bara för det fick jag värsta sovmorgonen till 11.20, det tackar vi för! I alla fall ska vi gå runt en sjö på 7 km och göra olika saker, så inget direkt ansträngande. Men de ska bli kul att göra något annat än att sitta i skolbänken för en gång skull!

Senare idag ska jag följa med på syrrans akrobatik. Förstår inte riktigt hur jag ska klara det, för enligt henne är det jättemycket armövningar! Jag har väldigt mycket träningsvärk från igår så jag får vara gla om jag inte dör under tiden haha! Men annars ikvälls ka jag inte göra något speciellt för en gång skulle, kommer bli superskönt! Ska sitta med massa choklad och se film tror jag om inte något annat dyker upp.

Hoppas ni får en slig dag / L

 


Miss Diva Lynn

Detta ska bli mitt diva namn bestämde jag mig för ikväll. Namnet ska bli mitt alltoego!

Varför jag vil skaffa mig ett sånt namn är för att jag behöver pusha mig lite extra ibland. Dessa tillfällen skulle kunna vara de dagar man har "a bad hairday" till exempel. De dagrana man känner sig nere eller bara inte vågar göra ngåot i en viss situation.

Till exempel om man spanar in en grymt snygg kille när du sitter i tunnelbanan. Istället för att bara titta och försöka låsas att man inte gör det, ska ,i alla fall jag, tänka att jag var min inre diva Lynn. Lynn som är bedårande snygg, spontan, envis och får det hon vill ha och FRAMFÖRALLT tjejen som aldrig sviker sig själv. En vanlig brud skulle som sagt bara tittat på tunnelbanekillen i smyg medans Lynn tar modet och pratar med honom!

Lynn är en början på en mer modig Linnéa! Hoppas ni förstår vad jag menar, jag ska berätta för er om detta har funkat!

Foto taget av Alexander Gnädinger

Foto: Alexander Gnädinger

My heels are killing me

Fick gå upp jäääätte tidigt imorse för att jag skulle till stan och vara där kl 09.00. Jag kom 08.37, detta berode på att jag är snabbare än va jag tror + att jag tror alltid att allt ska gå åt helvete. När det gäller tid tar jag aldrig några risker, jag gillar tydligen att leva säkert!

När allt var klart på mitt möte valde jag att gå runt i stan, har inte varit där på evigheter, saknat det och jag behövde nog stadsluft! Blev en sväng in på underbara NK bland annat. Däremot kom jag tillbaks tomhänt tråkigt nog!


Måste påpeka en sak jag insåg när jag satt på bussen påväg in mot stan, varför sätter sig alltid fula människor sig på sätet bredvid mitt. Varför kan det aaaaldrig komma någon riiiktigt snygg och sätta sig? Typ som på film?
Jag frågade Lollo om detta och svaret jag fick av henne var:

"
hahaha, ALLTID fula människor? xD haha. stackars dig ;) "

jag svarade:

"Hahaha JAA, vill inte någon snygg sitta bredvid mig? Jag är förbannad"

Fick svaret:

"Hahaha säg nästa gång nån ful sätter sig bredvid dig att du inte vill att den ska sitta där ;) "

Nu är ju frågan om man verkligen kan göra det? Jag vet att det egentligen inte är av någon personlig anledning de sätter sig där, men vafan de får faktiskt vara nog. Någon gång kanske min prins på vita hästen kliver på och så är platsen bredvid mig upptagen. Jag är ju inte heller personlig när jag skickar bort dem! Kanske att jag då missar min chans att fånga min ädla man om jag inte gör det! Detta får inte ske!

Annars måste jag påpeka att dagen varit jobbig med mycket flängande men den har i alla fall varit bra. Jag gillar sådana dagar! Flera av dem tack! /L

Det är här jag står och jag tänker inte lämna platsen, någonsin!

Foto: Linnéa Lindberg

 


Tiden kan flyga, tro mig jag har varit med om det!

Det har inte blivit något nytt Nea Fierce för min del än, men jag SKA sova på namnet! Jag vill vill VILL ha ett, så då ska jag se till att få ett!

Ojj va jag känner mig sliten i kroppen! dansat i 3 h ikväll så det är väl inte jättekonstigt. Men jag isner att dansen verkligen gör mig gla så det får vara värt en sliten kropp, vad mer kan begära egentligen?

Just nu sitter jag och kollar upp poledance drop in klasser, men hittar inga. Alla vill att man ska gå flera gånger, emn det tycker jag är lite opraktiskt när jag känner att jag har ganska mycket inplanerat som det är. Men jag har i alla fall mailat nu och väntar på ett svar. Haha i och för sig tror jag inte att jag får ett svar runt elva tiden, men man vet ju aldrig! Det ska faktiskt bli väldigt kul att gå igen och pröva. Har gjort det någon gång förut och tyckte det var awesome!!

Men va tiden försvinner, jag som tänkt lägga mig NU! Ska upp tidigt imorgon för att åka och göra tester i stan imrogon, kanske bra att jag inte bara sitter och gäspar då ;) Sov gott! / L



@ dansen


Nea Fierce???

Mitt vinstdrivna ego kickade igång redan under morgonen när vi körde fotboll. Haha trots att det kändes som att jag var den bästa (enligt mig) på plan så var jag nog lika bra som alla andra. Jag har börjat undra om jag någonsin kommer sluta vara så vinnar lysten?! troligen inte... ni får helt enkelt tampas med mig!

Jag kom även nu på att jag faktiskt ska skaffa mig ett ödmjukt men kaxigt alltoego! Det finns ju massor som har såna typ som... Beyoncé med sitt sasha fierce och bloggerskan Egoina...ockej det var två!
Jag vet att alla har en sådan sida, och jag veta att jag också har en för den kommer faktiskt fram då och då, men frågan är nu vad mitt nya supercoola ego namn ska vara! Ska komma på ett och berätta för er senare ;)

Nu ska jag städaaa // LL


snooza var inget alternativ

Kommer ni ihåg när man var liten och verkligen ite ville sova? så kände jag mig igår, jag tittade tv, höll på med datan och till och med läste min hemska sklbok bara för att få slipa sova! Men jag insåg ju ganska snabbt att vem försöker jag lura? Jag är ju inte coolare än alla andra som redan ligger och sover. Det sluta med att jag gav upp och somnade.

Innan min väckarklocka ringde hade jag redan vaknat 5 miljoner gånger bara för att jag var rädd att försova mig, what's up with that? Men men jag somnade till sist om och vaknade när klockan ringde! Nu har jag ätit frukost och är redo att åka till skolan... noooot.... det regnar och vi har idrott.

Jag hör av mig när jag kommer hem igen för nu är det fullt ös!
Hoppas ni får en bra dag/ L

 
ZzzZzz.....

Foto : Linnéa Lindberg


Att finna Kärleken?

Skor i alla olika nivåer hjälper en att ta sig fram när man trippar mot nya destinationer. Skorna vet inte vart vi för dem och vi vet inte vad vi möter på vägen med dem. Lika som alla olika modeller och färger vi ser på skorna är människorna  detsamma när vi ser dem på gatan. Kanske att vi aldrig kommer att se de nya ansiktena igen. Men kanske, bara kanske ger någon oss ett nytt skavsår eller låter oss klara av ett förhållande smärtfritt.

 Att gå en tidig morgon när man sakta ser hur himlen går från rosa till klar blå. När man känner hur de första av dagens solstrålar värmer ens kinder, då är det en ny dag. En dag som kanske upprepar sig på nytt när man snabbt går förbi alla skyltfönster. Eller en dag då man i stället för att gå i sin egen värld väljer att ta sig en snabb blick in mot skyltfönstret för att se vad som kan finnas.

 Blicken möter de mest perfekta skor man på länge har spanat in.  De skor som det bara säger klick om, för man är fast. Även om man inte kan ta med dem hem forstätter man att tänka på dem, man blir beroende. Man går förbi dem dagligen och tänker på hur vacker man skulle vara med dem, hur speciell man skulle vara. Det är inte förens man fått dem som man lugnar ner sig igen och kanske, bara kanske, att vardagen fortsätter som den en gång varit.


För det är ingen vanlig dag

Jag vet, min uppdatering idag har ju varit förjävlig. Men om jag ska vara ärlig hände det inte mycket under dagen. Den bara rullade på automatiskt. Däremot blev det faktiskt roligare när jag kom till dansen och hade balett. Trots att det inte är en favorit att gå på så var det kul idag, allt blev flummig. Som Frida sa till mig efteråt "Dagens balett var nog den flummigaste vi har haft". Jag kan ju inte mera än hålla med!

Efter baletten gick jag hem, gla i själen. Det duggregnade och började bli mörk. Typisk höst var i luften! Faktiskt kan jag inte klaga, tycker att det kan vara lite mysigt när man känner kylan om kinderna! Mössan var även på måste jag tillägga haha.

När jag kom hem kom dagens höjdpunkt!! Jag fick veta att jag ska göra något som jag velat göra i några år nu..... nämligen... ÅKA TILL LOOOOOOOOOONDON!!!!! Hur gla tror ni inte att jag blev??????!!!!!! Detta kommer göra att jag verkligen har något att se fram emot i höst!!!! Jag kommer åka den 28 oktober så det är som sagt en bit kvar. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! GAAAH VA JAG ÄR GLAD!!!

nej nu ska jag fortsätta med boken "dvärgen" . Tvångsläsning är ju aldrig kul! Men ha det bra så länge/ L

mkt balett

Jag dansar alrdig nykter, eller hur var det?


Mera

Har varit dålig med bilder. Något som jag tänk att jag ska vara bra på, men va lugna jag lov, det kommer!

Nej så var inte fallet

Att jag inte alltid gör som jag säger något som är så typiskt mig! Blev jag något posetiv idag efter mitt peppsnack...? Neej absolut inte. Det regnade och var blött och skittråkigt bara. Aldrig i livet att jag tänkte lägga mig i en vattenpöl och fota. Vem vill seriöst bli smutsig om kläderna? DE som vill det räcker upp handen nu! ..Ingen? Där ser ni!! Därav att min bilder som jag tog under lektionen inte blev någon stor hit. Nu i efterhand  tänker jag att de kunde blivit så mycket snyggare bilder. Men men, man kan inte alltid ha perfekta dagar.

En ska jag funderar över nu är att det faktiskt är läskigt att vara blyg. Jag förstår inte vad min lilla blyghet kommer ifrån, men ibland är den där och spökar. Man vill inte men de är lite så det är. Jag ska bli modigare. Jag ska våga. Jag ska helt enkelt inte tänak så mycket på vad folk tycker, för ofta är det inte som man tror. Det gäller bara att ta bort spärren. Det är spärren som gör att man begränsar sig.
Prata är lättare än att göra, men jag ska verkligen försöka!

Ska se vidare biggest LOOOOSSER nu höhö.
hoppas ni har en bra kväll // L


God förmiddag

Det regnar. Något jag inte räknat med! Men jag kom på att istället för att se det på något negativt sätt ska jag vända det och bli postiv. Jag ska vända min energi till en mera inspirerad sida. Nu kommer dagen gå galant, eller?

nja nu ska jag äta "frukost" och ta bussen till skolan, jaa jag tar bussen och jag skäms inte haha!

ha det bäst/L


Från och med Du

"Livet från den ljusa sidan". Detta har nog varit dagens omedvetna ordspråk. Dagen har bara flytit på. Inget märkvärdigt. Velat sova bort hela dagen men allt blev lättare när jag fick dansa. Det förvånade mig att jag faktiskt tyckte hiphopen var kul idag, något jag inte väntat mig men det var så det var.

Hoppas att det blir en inspirerande dag imorgon, att fotolektionen går bra och att spanskan blir rolig (man vet ju aldrig vad som kan hända).

Dagens orspråk för imorgon blir det jag sa till min fina Lovisa i lördags "Det är ju heller inte svårt när det är lätt". Med detta i tankarna ska jag sova och hoppas på en underbar dag!

Livet från den ljusa sidan
Foto: Linnéa Lindberg

12/9 2000

Jag älskar dig farmor

veligt

Jo tack, mötet gick ju bra. Eller egentligen vet jag inte riktigt va som hände. Jag sa både att jag verkligen ville jobba men samtidigt försökte jag få fram att de kunde bir kämpigt med tiden. Vi får se vart det hela slutar, men hon verkade i alla fall tycka om mig vilket var tur. Just nu inser jag bara hur trött jag är och vill sova bort resten av dagen. Däremot kan jag inte göra det för jag ska dansa. Hoppas jag blir piggare då! Nej nu blir det en seriös 30 minutare, god eftermiddag!

911 please

shit pommfrit! Ska ju på "arbetsintervju" idag! Det handlar om ett barnvaktsjobb, så nervös kanske jag inte behöver vara! Jag tycker faktiskt om barn och att sitta barnvakt. det är ett ganska enkelt jobb, men samtidigt måste man ha talang för att inte få barnen mot sig. Hur jobbigt skulle det inte vara om man satt och bråkade om vilken lek man skulle göra, inte kul! så nu måste jag skynda mig att klä på mig.... eller rättare sagt bestämma mig för va jag ska ha. shiiit brådis! // L

Jo, jag tror nog på kärleken trots allt!

Jaa det är nog sant trots allt, kärleken finns! Man måste bara passera alla grodor för att få hitta sin prins. Med detta vill jag säga att det inte endast finns en specifik för alla, utan det finns flera! Men däremot är EN kärleken med stort K!

Men jag inser nog att bara för jag börjar tro på detta nu ska jag inte bli besatt av att hitta någon. Nej, jag ska njuta av denna stund jag har just nu. Jag ska uppskatta mina fina vänner jag har omkring mig med alla dyra, rånare till fikor. Jag ska ta hand om mig själv i den situation jag befinner mig i, för alla stunder har sin charm!


Gamla, Gömda & Glömda Spöken

Varför kommer alla tankar på kvällen för? Nåväl.

Varför ska man vara tvungen att tänka på allt negativt skit för? Men glömmer hela tiden bort det posetiva?
Som när jag till exempel idag möte en person från förut, var det direkt de negativa tankarna jag hade haft om den personen som kom fram. Alla gamla osäkra skit tankar.
Varför kunde jag då inte bara möta personen med ett leende på läpparna och bara garva åt allt som varit? Skäms jag för mycket för att göra det? Bryr jag mig egentligen så mycket om vad den människan tycker och tänker om mig? Varför är personen så viktig?

JAG bestämde mig tidigt i somras för att inte någon ska få mig att må dåligt över saker jag inte bör skämas för. Ingen har rätten att heller dömma mig innan den lärt känna mig ordentligt. Jag ska inte tycka något är pinsamt och jag ska ALDRIG fundera på att hoppa av bussen för att någon person man vill undvika sitter där. JAG får vara på bussen lika mycket som den, jag får göra lika mycket som alla andra får utan att det ska vara konstigt på något sätt!!

Som min danslärare sa igår "This is my life. This is my time to spend". Ett språk som är klart och tydligt, glöm aldrig bort det!

haha det börjar bra, god natt/ L

Det är här jag står och jag tänker inte lämna platsen, någonsin!


En god morgon börjar klockan 09.00

Att vakna och inse att man sovit för lite, känslan av att kroppen drar sig mot sängen var ju inte den perfekta starten på morgonen. En god morgon hade varit om man fick sova någon timme till. Men det var bara att kliva upp och öppna världen och en ny dag med varm famn.

Allt var en vanlig Torsdag tills vi skulle åka på studiebesök till riksarkivet. Skitspännande tyckte vi och vi förväntade oss massa underjordiska tunnlar, för det var så våra lärare hade förklarat det.. typ. Men all våran förhoppning om en Harry Potter känsla var ju bara fantasi. Skittrisst. På riktigt!

Men men bort med det tråkiga och in med rolig fitness boxning med Ia för första gången! OM det var jobbig träning. Trött blev jag och det var väldigt kul! Hoppas jag och Ia ska dit igen! För alla är trots allt nybörjare i början så man kan ju blir bättre! Jag vill prova igen!!

Jag som tänkt skriva lite kärlek och försöka vara mer inspirerande, men nu blev det ju inte så haha. får ta det nästa gång!

Nej nu blir det att se slutet av Idol!

Ciao// Linnéa

Det är inte svårt när det är lätt, och juste... Hej!

Detta känns svårt, första inlägget. Däremot inte första gången jag skriver från både hjärtat och hjärnan! Jag brukar ofta tänka väldigt mycket, vilket leder till att jag måste få ur mig det. Därför vill jag dela tankarna här!

Att visa vem jag är med mina tankar och åsikter första gången i  bloggen känns ju väldigt fel men väldigt rätt (det är trots allt min blogg). Men jag ska ta det långsamt. Tids nog. Tids nog kommer mitt liv fram tydligare och tydligare.

Detta känns som något bra och jag hoppas att det leder framåt.
Men trots allt gör jag det för mig själv. Något jag inte ska glömma!

/L

RSS 2.0