Julen är räddad i alla fall dagarna innan dopparedagen

SKriver min hemtenta för fullt. Har ju som mål att bli klar ikväll, vilket jag kan tro att jag blir för nu jobbar jag grymt fokuserat.

Annars då? Sista balettlektionen idag. Väldigt tråkigt måste jag säga! För trots att det är jobbigt och att man blir väldigt kritiserad är det nyttigt för kroppen. Baletten är trots allt som grönsakerna på tallriken man måste äta. Medans de andra danserna man dansar är pastan och köttet till exempel. Vissa är till och med godiset efter maten haha. En av mina danslärare förklarade på detta sätt för mig för några år sedan haha. Lätt att förstå i alla fall...

Juste, mamma kom hem med en chokladkalender!!! Jag blev så glad, nu akn jag öppna en lucka i morgon också, tjooho!! Jultid är julmys!

Nej duschen och min deadline väntar eller inegt av dem väntar, känns lite brådis med allt just nu... see ya/ L



titta så söt chokladkalender!!

Som en prinsessa instängd i tornet av en drake

Ordbajsa.... Det är ordet som surrar runt i mitt huvudet.... Funderar på att skriva massor av skit på min Historia uppsats så kanske jag får mitt vg/mvg... Ja vet verkligen inte vad jag ska skriva...

Jag kommer nog på något.. Men det känns stressigt för jag vill verkligen ha klart skiten ikväll! Jag hoppas att jag klarar det.

Just nu känner jag bara att jag vill göra något kreativt... typ fota, men jag är instängd inomhus hemma.... jag är fast med att lösa frågan om Mao Zedong, hur var han?? Ja, om det är någon som vet, hör av er... Jag blir lixom glad!

Något som gör mig glad är att jag ska göra varm choklad och äta frukost till julkalendern imorgon bitti 07.15! Julen är snart här, dags för nedräkning!


Fyndig rubrik

Sova kanske?! Dock är det någon (mamma och pappa bör känna sig utpekade) som kom på att de skulle börja lägga golv till hallen vid 9 tiden tidigare ikväll... Jag tycker inte att det var någon bra idé av dem. För det jag hör nu är hur det sågas där uppe... jag kommer inte kunna somna är min slutsatts!

Annars då, jag har hela kvällen gjort 1000 andra saker än pluggat så nu när jag läst några intressanta sidor om bl.a. isländsk litteratur ger jag upp. Jag checkar ut och går och borstar mina tänder!

Jag har kommit på en sak som är helt knäpp... men jag vill vinna midnattsloppet... hahaha!! Vilket skämt, jag springa så långt?? det är fan 1 heeel MIL! Jag springer 2.5 km på en kvart. MEN jag vill i.a.f pröva, dock, vinna gör jag inte första gången, men OM det händer skulle jag bli jävligt stolt!

Påminnelse till mig själv: STÄDA MITT ÄCKLIGA RUM!

God natt

Kommer få hål i tänderna

Känns inte okej egentliegn att sluta så sent som vi gör. Särskilt att ha en lektion man är för dålig för. Spanska steg 4 är inte riktigt min grej har jag märkt! Men kommer det som en nyhet? Nej absolut inte.... Borde bytt till italienska så hade jag i alla fall lärt mig något...

Men i alla fall hade vi studiofotografering idag! Riktigt roligt och bilderna får sådant fint ljus!! Dessutom lär man sig en hel del!man känenr sig även väldigt proffsig i studion, typ Bingo Rimér fast utan nakna modeller haha.

Nu sitter jag och tittar på vänner. Mamma står vid garderoben och frågar om kläderna ska till smutsen eller hängas upp. Om de ska hängas upp så gör hon det. Känner mig riktigt bortskämt!! Det är sådant jag borde ha gjort för typ 2 veckor sedan som mina stackars mamma får göra nu... Äsch jag får hjälpa henne med något annat senare! Appropå bortskämd, idag är det "ung & bortskämd" OM jag ska se! Blev tydligen ingen poledance ikväll... Men då blir det nästa vecka i alla fall vilket är bra!

Nu måste jag läsa vidare på all svenska... Jag bara "pluggar" hela tiden... /L


Utvilad tjeeeej

God morgon, god morgon! Hör nu när fåglarna kvittrar god morgon i kööör!

Idag börjar jag halv två!! Så när alla börjar åka hem från skolan åker jag dit! Vi har nämligen foto och skulle delas upp i två grupper. Då fick jag vara den senare gruppen, sov mooorgon!

Jag har kommit fram till att jag utsätter mig själv för läskiga grejer jag inte klarar av att se precis när jag ska sova. Oh yees jag är en liten chicken! SÅg nämligen CSI & Criminal minds. Haha läskigt juuue! Så jag somnade med tv:n och lampan på. Vaknade av att den även var på. Hade lyckats sova så hela natten haha.

Men nu ska jag plugga lite inför mitt fotoprov tjohoo, höres /L

Ser väldigt uppiffad ut! JUSTE poledance ikväll!! Sista dessutom, galet taggad!!

Pause

Jag har skrivit en halv sida på 2-3 timmar! Måste läsa in allt för att kunan skriva och formulera... så mycket jobb, hur ska detta sluta? SNart ska jag iväg till dansen också, så då kan jag inte plugag något då heller.

Första advent idag förresten, skulle egentligen vilja baka lussebullar och dicka glögg och ha en mysig söndag emd familjen eller vänner. Men jag är trött och sitter med en hemtenta, life's great, tur att kladdkakan står framme, eller otur?

With a good morning M(j)aaoo

Plugg, plugg,plugg.. och äta min kladdkaka står på schemat idag!!! Usch och fy men det måste göras... utan att jag ska få ångest för det! Lika jobbigt för alla att ha inlämningar!

Igår var det riktigt roligt! Åkte hem till Ellen vid halv 6. Hon gjorde sig i ordning lite medans jag klickade runt lite på datorn och väntade. Sedan blev det dags för middag. Vi åt alltså hemma hos henne, men det funkade utmärkt! Pasta i stora lass! Sedan åkte vi in mot stan och rigoletto. Vi kom 45 minuter innan bion började så vi blev snabbt rastlösa. Vi kom då på att vi skulle leta efter en bankoma och trodde de skulle ta en ganska lång tid. Men när vi kom ut från bion och gått 5 meter hittade vi en.... Suck, vi var tillbaka efter 10 minuter. Men slutligen började filmen i alla fall. Vi skulle se Harry Potter!!

Vilken bra film!! Det var helt klart den bästa de har gjort! Väldigt detaljrik och så skickligt filmat!! När jag kom ut där ifrån längtade jag verkligen efter part 2..... Som alla andra?! Jag kände dessutom under hela filmen att jag var ledsen över att den skulle vara slut haha! Satt och väntade lixom!

Det hände faktiskt inte någon speciellt den här gången jag varit med Ellen eler åkt till henne. Som det har andra gånger. Till exempel en gång satt jag på tunnelbanan när en kille mitt emot började prata med mig. Väldigt random. Han började snacka om mina kläder och tyckte jag såg 80-tals aktig ut. Jag visste inte vad jag skulle säga men vi fortsatte att ha en diskution till jag skulle av haha. Det har hänt andra konstiga saker också, som jag dock inte riktigt kommit på, too many lixom... hehe

Nej nu är det historia time, I hjärta Mao

Röra mig känns jobbigt

Känns som att jag har panik.. Fast jag sitter bara i soffan och gör ingenting.... allt känns jobbigt, jag är trött! Känner mig stressad och att röra mig känns tungt, vad kan det bero på? Ingen aning, men det är inte kul att känna såhär... Måste tagga till lite, men orkar knappt...Aja får väll rycka upp mig ha-ha... Kanske att jag ska byta kläder till mina nya jeans, sätta på mitt ny-egentvättade vita linne! Ska inte vara så väldigt classy för jag orkar inte det. Men med bra sällskap och en bra biofilm (som jag hört iaf) kan det väll inte gå så väldigt fel??


Vaknar i vinterland

Vaknade när min väckarklocka ringde, jaa även på helgen har jag den på, och trodde det var skola! Fick ligga och tänka på vad jag gjorde igår för att minnas. Kom då på att det faktiskt var Lördag! Skön känsla över att inte vara tvungen att börja göra sig i ordning och se fräsh ut eller ta någon buss! Bara kunna ta allt i sin egen tackt!

Både mamma och pappa åkte för att se syrrans dansuppvisning. Jag orkade inte gå... även fast det var syrrans uppvisning så är jag på dansen jämt! Kan vara skönt att slippa åka dit någon dag. Sen behöver jag plugga. Men först ska jag överaska med en kladdkaka! Ska nämligen baka medans de är borta! Var jättelänge sen jag gjorde det så vi får se hur det går! Men den ska bli god har jag bestämt!

Sen ikväll ska jag hem till Ellen och äta middag och ladda för att åka in till stan och se bio! Jag funderar på om det inte är lika bra att flytta in mot stan, för det är alltid där jag hamnar någon gång under helgen i alla fall. Till exempel var jag där i går också, himla resande blir det men kul är det!

Annars var kvällen igår väldigt bra! Jag och Melica åkte till Åhléns medans de andra såg HP... Jag köpte ett par nya svarta jeans! Dock kom vi inte riktigt fram till om det var vanliga jeans eller jeansleggins... På första var det de som passade så jävla bra, så det tog inte lång tid alls. Tur har man med sig ibland!
Senare när vi mött upp de andra gick vi först till Mc'donalds för att några var sugen på hamburgare. Jag blev lite butter för jag ville gå till ett mysigt fik... Men efter vårat besök på donken gick vi dit! Ojj vad jag blev glad, mysigt hade vi också! Riktigt bra Fredag blev det!

Nu är det baka och historia som is tha shiiit så vi hörs /L

Fredagkväll i stora staden

Nu är jag klar med städningen! Städa en fredag, jag är så duktig! Nu har jag hållt på och fixa mig i ordning lite. Såg lite vardagslapp klädd ut, och jag kommer nog kanske fortsätta med det... Något har jag på mig i alla fall haha. Hoppas jag hittar ya jeans, skulle göra min kväll riktigt bra... känns lite knasigt att shoppa så sent på kvällen, men vad gör man inte för kläder och dessutom är det lika roligt! Vi hörs imorgon! /L

Nu är stämningen på hög nivå

Provet gick bra, eller det kändes så som edt brukar kännas när jag skrivit prov: "Jaaaag klarade det!!!"

Har bara varit hemma och degat, fram tills nu! Jag ska städa... TJOOOHO!! Parteey....
Jag hade hoppats att min syrra ville vara med och vi stod med dammsugare och mopp i högsta hugg och sjöng: DEEET GÖÖÖÖR OOOOOONT! Och köra stativ dansen utan stativ. Men den tjejen är smart och inte lovar saker om städning till sin mamma... Hon ville alltså inte vara med, hon behövde/ var inte tvingad till det. Ja ibland tänker jag med hjärtat mer än huvudet!

stadtant for shore

En ledig dag!

God Morgon! Känner mig pigg för att jag somnade sent igår. Pluggade inför mittt naturprov som sagt. Hoppas det går bra! Förr ett år sen hade vi natur A och för att jag skulle få mitt betyg jag ville ha i det ämnet fick jag göra om samma prov 2 gånger. Så totalt gjorde jag det provet 3 gånger! Nej jag gav mig inte så lätt. Men jag fick dock betyget så det var ju värt det! Nu hoppas jag bara att det behövs 1,5 gång! För egentligen var det inte tänkt att jag skulle gjort det sist!

Annars är jag ledig idag och ska inte göra något förens ikväll. Ska in med Melica till staden och shoppa på Åhléns. Är i behov av nya jeans tex! Sen kvällsfika time! Like!

Önska mig lycka till!

Det är torsdagkväll coh jag är glad

Trodde att jag skulle smälla i taket av arghet när jag kom hem idag. Det var nämligen tänkt att jag skulle vara barnvakt på Fredag. För att jag skulel kunna vara det avbokade jag bio med lite folks från klassen. Nu ikväll fick jag veta att det tydligen inte blir någon passning imorgon. Så jag ska inte passa barn ELLER se bio!!! Jag var inte så lite arg heller. Nu blir det "krig", jag ska HA löneförhöjning, inser att jag har alldelles för lite och jag vill inte vara lågavlönad längre!

Men senare fick jag först prata med Melica ett tag. Tur att tjejen kunde lugna mig lite!! Sen pratade jag med min fina Lovisa! VAd jag saknar den tjejen. Vi pratade i över en timme om allt som hänt på sista tiden. Som ett vanligt samtal vi brukade ha som vi inte haft så mycket av på sista tiden! Jag blev riktigt glad och det gjorde hela min kväll så bra den absolut kunde bli!!

Nu ska jag fortsätta plugga naturkunskap och evolutionen. Så jävla intressant så jag nästan dör! Prov imorgon 10.00! Woopwoop, parteeey!

/L


Jag måste kolla igenom det jag skriver bättre!

Satt idag och funderade över vem som egentligen är den vackraste kvinnan, för vem skulle inte vilja vara henne? På min toplista har jag kommit fram till ligger Rihanna! Hur snygg och vacker är inte hon lixom? Hon har stil på riktig, utan tvekan! Om jag kunde skulle jag vilja se ut som henne, i alla fall ha alla kläder hon har! Skulle vara riktigt lycklig då!



Fina bilder! Älskar färgerna hos dem! Goossh lite så att man smälter, om man själv kunde fota så fint.....

den bara rullar på non stop

Vilken dag vilken dag! Åkte hemifrån vid runt halv 11 i morse och kom hem vid tio! Vad har jag egentligen gjort heela dagen? Joo det kan jag berätta för jag är inte så sugen på att skriva så mycket annat just nu...

Jag var i skolan hela dagen till typ 4. Håltimme och hela köret idag, woopwoop! Skolan är ju som den är, inte så väldigt händelserikt. Eller joo jag tappade mitt glass utan att ens veta vad jag gjorde på min tallrik idag i matsalen. Jag fick alla blickar on me! Love to stand in the spotlight! Vad gör man inte för uppmärksamhet? I alla fall brast jag ut i skratt, för det var verkligen oväntat! Men mer konstiga händelser än så har inte skett....

Efter skolan åkte jag hem till Amanda!! Den tjejen var det år och dagar sedan jag såg. Nej men sen i oktober i alla fall... Vi satt i 2 timmar och fikade och pratade om lite allt möjligt! Kändes verkligen skönt att prata och skratta lite med henne.

Sedan blev det dags för utvecklingssamtal vilket gick bra! Det var väldigt läskigt att vara i skolan nästan helt själv klockan 6 på kvällen! Min skola ser även lite ut som ett mentalsjukhus har jag kommit fram till. Både på in och ut sidan! För på utsidan sitter det galler för en del fönster. Och innuti är det en massa korridorer och dörrar. Nej usch Jag blir lite rädd av att tänka på det! Men en sak är klar: Jag kommer aldrig sova över där!

Sen på dansen som jag fick skynda mig till gick sådär! Kunde gått mycket bätter om inte min fot ska jävlas med mig! Vi är som sagt inte vänner. Vi bråkar för tillfället! Vi vill olika saker i livet vilket jag inte anser är okej för tillfället! Det var i alla fall sista onsdagen för terminen.... så nästa vecka, vad gör jag då???

Jaa ni ser dagen har rullat på utan stopp! Imorgon ska jag nog skriva om min senaste tanke... eller senaste är det ju inte.... men min idé! Höres /L


Om en månad och en dag!

Käre tomten!

 Jag har varit väldigt snäll i år, både mot andra men framför allt mig själv! Jag tycker nämligen att man inte bara ska vara snäll mot andra (jag är trots allt oftast det). Utan man ska ta vara på sig själv också till exempel se till att man blir stor och stark och sover tillräckligt! Eftersom att jag då varit väldigt snäll önskar jag mig en sak, bara en liten fjuttig, dessutom är den inte heller dyr!! Jag önskar mig nämligen en stor fet trislott som jag vinner miljoner på. Jag sa ju det, den kostar bara ynka 25:-. Vet du en till bra sak med den? Jag kan köpa allt det jag önskar mig, så då slipper du läsa min lista nästa år, minde jobb helt enkelt! För då kan jag köpa min 2:a på östermalm istället för att önska mig. Jag slipper önska mig massor av resor, jag fixart! Jag slipper ha ångest över min garderob för jag vet inte vad jag vill ha i den, jag kan köpa allt!

Du ser, fett praktiskt ju!! Så en FET lott skulle göra mig lycklig!

Slit dig med hälsan i tomteverkstaden/ Linnéa



Såhär såg min lista ut förra året! Fin va?? Tycker det är kul att pyssla ihop sånt här! Kanske att det blir roligare att köpa alla mina julklappar om de får en sådan fin lista?!

Det jag egentligen fick från den här listan blev:

Presentkort
Ett objektiv (som jag dock är dålig på att använda)
BouncE konserten (på sätt och vis, var ju trots allt med i den, fick ju se den hela 6 gånger)
Sedan andra "oönskade" grejer

Men trots att jag inte fick så mycket från den just då har min lista blivit väldigt avprickad i alla fall, vilket jag insåg nu när jag såg den igen! Kul, tomten kanske finns trots allt bara att man inte alltid får allt just på julafton? Presenter är livslånga!


Poooledance

Hemma från poledancen och jag känner redan i armarna! Jag blir ju för fan stark av sådant! Nästa gång är det sista gången men jag vill inte!! Det gick så jävla bra idag så jag vill lixom inte sluta köra... vill inte att de ska bli lov! Hahaha i alla fall inte från polen! Idag var helt klart den bästa gången hitills, den roligaste framför allt! Jag lyckades vända mig idag upp och ner, så jävla stolt! Poletten föll ner och jag vågade. Har tidigare inte riktigt vågat lita på mig själv och min styrka men idag när jag dessutom hade sexiga skinhandskar på mig gick det så bra! Jag litade på mig så mycket att jag kunde göra det om och om igen utan att bli rädd! Haha hör ni hur stolt jag är över mig själv???

Bland de första gångerna såg det ut såhär:


Förra gången, några klasser senare, såg det ut såhär:



Nu har jag alltså lyckats vrida mig en kvarts varv till!! Kommer bilder snart, ska få dem skickade. Men ser ni; frammåt går det!

Måste även visa upp hur sexigt det ser ut med mina nya handskar. Med dem går ALLT

Me gusta! Men nu ska jag plugga inför mitt prov imorgon, hjäälp!! Men vi hörs kompisar! /L


Suger I hetaste laget

VAd jag älskar teater! Tusen gånger bättre än bio. Eller egentligen kan man inte säga så för det är två helt olika saker. Film eller bio kan man jämföra men inte med teater. Det spelar i en liga för sig!

Såg i alla fall "Suger- i hetaste laget" på oscars idag! Jag vill bli musikal stjärna!! Fyfan vad kul, dansa sjunga OCH skådespela i ett! L O V E L Y!!!! Den var i alla fall sjukt bra och jag skratta något otroligt mycket!

Jag var ju även där med min mormor och Lasse så vi gick ut och åt senare. Vi åt på Jensen, vilket jag varit på förut med lite brudar från min klass. Trevligt var det any way. Väldigt mysigt att äta ute igen. Sist var ju i Löööööööndon!!!

Nu känner jag att jag inte alls gör de jag borde gör, nämigen plugga så vi får helt enkelt höras senare!

Strawberry and cheescake

Haft en bra eftermiddag med fina Nike idag. Båda var väldigt shoppingsugna innan vi åkte mot centrum. Men när vi väl var där så hittade vi inte ett skit!! Så typiskt. Ska nog göra ett besök hos Urban Outfiters nästa vecka och slösa massor av cash! Var tänkt att jag skulle fånga ett ögonblick med min kamera i dag för ovanlighetens skull, men jag hade glömt minneskortet hemma... kan det bli mera typiskt??!

Imorgon ska jag med min fina Mormor och Lasse (hennes man) in till staden och se föreställningen "Sugar"! Åh vad jag tycker om att vara kulturell med min mormor. Det är någon speciellt med att göra sådana saker med just henne!
Jag ska även hinna plugga en hel del... ingen dans för mig betyder det....

Nu blir det att se vidare på Armageddon som visas på tv. Heja Bruce Willis (men vi alla vet ju redan att han dör i slutet i alla fall... men kanske de har klippt om hela vem vet?) Ciao!! /L

Livet är vackert men usch så fult

Tittade ut igenom fönstert igår natt och såg att det snöade. En ack så vacker syn att se. Fick en känsla av hopp men samtidigt blir jag ledsen. För i det vackra finns en sanning, och den är inte alltid vacker. Ful var ordet... Jag vet om att det faktiskt är så det ligger till. Många vill dölja sin smutsiga fulhet just på grund av att de enbart vill visa den vackra och fantastiska. Och det är när man själv ser någon annans sanning man faktiskt vet hur det ligger till och blir besviken.

Jag orkar inte bli besviken mera och det känns för krävande att bli det varenda gång man ser en ny sanning. Kanske man ska förvänta sig det redan från början? Det är då man inte kan bli besviken.

Men samtidigt är det svårt att inte låta sig falla för det vackra. Det bästa är att tycka om det vackra men inte bli besviken när sanningen kommer fram. Alla har något att dölja, så bi inte förvånad!

Det är här jag står och jag tänker inte lämna platsen, någonsin!


aj aj va skönt

Är trött. Som alltid på fredagar, trots att jag tog en egen sovmorgon höhö.

Vet ni vad, jag är sugen på att måla med vattenfärg. Har ni hört maken jag vill måla med fääärg. Jag som kan tycka att det kan vara tråkigt och lite... typ flummigt. Men lugn bara lugna jag ska inte ta fram sånt, det har jag inte ork för.. ärligt tror jag inte att jag äger färger heller faktisk.

Om si och sådär 45 minuter ska jag gå ner till en massör. Fy skjutton så skönt, har massor av knuttar och de ska bort. Men jag som är så känslig kommer inte tycka att det är så skönt just då. Min stackars lilla rygg haha. Får skylla mig själv för att jag bokade tiden, men det är som sagt behövligt. Sen annars blir det bara en mysig fredag!! Härligt!

vi höres!

Man känner sig inte så akut efter 6 timmar!

I'm alive!

Kom fram till akuten klockan halv 8 igår. Vi satt i väntrummet till ungefär halv elva. Då hade jag dock gjort en snabb hälsokontroll. Tro mig det var riktigt frustrerande att sitta så länge. Jag är inte bra på uthållighet. Jag gillar när det händer saker så jag pinades regält. När vi äntligen fick komma till en sjukhus"säng" låg jag där säkert en halvtimme innan en doktor kom. Jag hann bli sådär rastlös igen! Pappa tyckte inte heller att det var kul! Men doktorn kände lite på foten för att se vart jag hade ont osv. Sen blev det att vänta kanske 45 minuter till på rönken. Det var roligt för då var det en som rullade min säng. Så som de alltid gör. Men jag hade aldrig fått åka så förut så jag tyckte det var det roligaste som hänt på hela kvällen! Det tog typ 2 sekunder att rönka om man jämför med allt annat som gick i snigelfart. Sedan fick vi åka tillbaka igen.

När vi kommit ner till akuten igen var klockan ungefär halv 1. Jag hade under tiden somnat x antal gånger om. Doktorn kom i alla fall vid kvart över ett och sa "Tack för ni har vntat, det är inget fel med foten som vi kunde se" Fy 6 timmar för en diagnos jag själv kudne ha ställt? Kanske dags att bli hobbydoktor? Nej men det var nog bra att kolla upp det, annars kanske det hade varit brutet. Jag hade i alla fall typ sträckt mig sa det. Så nu är jag hemma igen, till allas besvikelse... utan kryckor!

Idag tar jag en sovmorgon för jag kom hem vid 2 inatt! Kunde inte klara mig på endast 5 timmars sömn. Så jag har fått sova ut nu och åker till skolan om en timme igen, sedan ikväll väntar massafe, fy skjutton va sköööönt!

Langar in en "tummen upp till akuten" bild 

 


In my head

Men vilken toppen dag det har varit. Först var jag och tog en sväng på Östermalm. Kollade in en LV väska som jag beslutade mig för att köpa, fint som snus. Det blev även en hel del nya plagg till min walk in closet. På Mig hade jag klackar från Manolo, Jeans från Tiger, och en tröja från Allsaints, Jackan blev pälsen jag köpte på Harrods i London. Kunde inte vart snyggare. Efter min lilla shoppingrunda mötte jag upp några vänner. Vi beslutade oss för att sätta oss för en lunch på vapiano. Härligt!

Eller min dag kunde ju ha varit sådär. Så glamorös skulle jag inte alls säga att den varit. Blev tv och datorn hela dagen. Försökt sova några gånger men insåg att jag hade huvudvärk. Nu väntar jag på middagen för att jag och pappa senare ska till akuten. Kanske att det kommer ta hela natten. Jag ska ta med mig mitt miniritblock och pennor så att jag kan skissa lite tror jag. Hoppas att jag möter en riktig snygging där. För på alla filmer man sett elelr serier är det alltid så att de möter någon på sjukhuset, i alla fall ofta! Vem vet? I keep you update!



.................................


Poor little ritch girl

NEJNEJNEJ!!!! Min fot känns värre idag. Fy i helvete!! JAg har inte brytit den men den är svullen och gör ont..... Att en liten miss kan göra en såhär handikappad. Om jag ser en människa ute och haltar kommer jag ha mera empati än någonsin... fast det är när jag blir bra igen. Just nu är det mest synd om mig haha!

Men om jag ska vara seriös, det är fan inte kul och jag har gråtit en del nu på morgonen. Tycker verkligen inte om frågetecknet, är det bara en sprick eller vad har hänt? Nåväl om det inte blivit bättre mot eftermiddagen blir det nog att åka till akuten. VILL INTE; BLI BRA NU DUMMA FOT!!!


Just nu pratar inte jag och min fot med varanadra!!!

FANFANFAN!!! Det går inte jag måste få svära lite!!! Jag är sååå ARG!!! Idag var jag taggad för det var sista danslektionen med Lisa. Buhu riktigt tråkigt!! Men klassen gick bra och jag kände hur mycket starkare jag blivit denna danstermin!

Sedan var det dags för Kajsas moderna jazzklass. Det gick bra och jag kände det. Det blev dags för diagonaler (man gör olika övningar tex piruetter över golvet). Det blev dags för att göra ett hopp, dock gick det inte så bra för jag landade helt åt skogen!!! Kände hur smärtan började komma fram! Jag hade vrickat foten. Så det blev verkligen ingen mer dans för mig den klassen. jag som verkligen velat göra korregrafin vi skulle göra med Robyn! Nej fy fan vad sur jag blev. Hade ju taggat till hela dagen!!!!

Äsch skador tillkommer. Men först när jag insett vad jag gjort och isnåg hur ont det faktiskt gjorde trodde jag att jag skulle örja grina. men coolingar gråter ju inte så jag sket i det...Får göra det någon annan gång!

Nu ska jag fortsätta kolla på Paradise Hotel, ligger på avsnitt 6! Efter jag vet, men jag har inte hunnit tittat så jag tar igen det nu. Skulle sagt puss och kram till er på spanska, men jag kom inte på vad det hette så då skiter jag i att säga det hehe


Det är ett faktum

Sitter med "Sex and the city" i bakgrunden. Bästa serien forever and ever! Dock borde jag ta ett uppehåll, jag har sett alla avsnitt tusen gånger om. Kanske ska börja se Gossip Girl? De befinner sig trots allt på samma ö!

Försökte, eller försökte är fel ord det såg inte snyggt ut innan jag ens prövade, att fota mitt nya blåmärke på min underarm. Tänkte visa hur jag ser ut veckan ut efter polen. Jag får nog lätt blåmärken och de är ofta lila. Ingen vacker färg som smälter in.... Men jag insåg att jag har för biffig underarm för att ens vilja visa er det. Såg inte snyggt ut. Nix mina underarmar är inte den vackraste kroppsdelen på mig så ni får inte se!

Men nu ska jag se klart och sova, kanske öva en gång till på mitt tal... Men hur som helst natti!!


Små saker blir stora

Är det bara jag som har en tendens att nästan börja grina om jag sätter på en fin låt? För just nu är det väldigt mycket lugna och mysiga låtar jag lyssnar på! Kanske att jag behöver det för att inte explodera av alla tankar jag har i huvdet? Bättre att låta någon annan få ut det man känner med vacker sång!!

Äter choklad är det jag har gjort idag! Jag åt först en marabou när jag kom hem, mums! Sedan efter baletten åt jag chokladglass med chokladsås! Känner att jag har variation på det jag äter! Men chokladen har jag verkligen saknat för jag har lixom inte ätit det sen typ i Lördags!! Haha...

Annars då, dagen har varit händelselös for real... Hade sedan balett och gu så jobbigt det är och shiit vad jag slarvar... Det är "Linnéa tänk på tummen" "Linnea håll in magen" Alltså inte håll in magen för ja är tjock utan för att aktivera "center" och sträcka på sig. Sen är jag inte så utåtvriden heller.... gla tjej efteråt!!

Känns inte som jag har fått en bra start på veckan.... Juste hade ju Svenska prov idag. Sofia sa till mig att vi skulle få MVG på ett G prov. Jag försökte spela med och säga att jag också skulle få det... men det sviktar mer mot ett IG. Hur jävla svårt kan det vara att pluga ordentligt? Kanske dags att skärpa sig?

Jag behöver något som triggar igång mig! Ge mig något, just bring it. I'm ready to challenge it!


Egobooooost

Känslan av att inte klara något är något som jag känner då och då. Det är känslan jag har just nu, känslan av en tjej som inte varit tillräckligt duktig. En brud som inte vågade hänga sig upp och ner. Den där flickan som tyckte det gjorde för ont. Flickan, bruden eller tjejen kalla henne vad ni vill men så är fallet för mig just nu! Polen gick verkligen inge bra. Jag är för feg och tror inte på mig själv. Jag räknar med att slå huvudet i golvet! Jag tycker det gör ont och det änns obekvämt!

Nätsa gång ska jag för hoppnbingsvis ha handskar så jag verkligen är fast. Jag ska göra tills jag gråter av smärta! Jag vill och ska verkligen vara bäst! För om man inte är bäst varför ska man då köra?? Jag ska inte ge upp bara för jag hade en dålig dag, inte värt det! Var tuff linan ut!


Hemsk nightmare

Kunde inte sova inatt!! Kollade Sex and the city till ett försök till att sova. Gick ju inte bra (hade dessutom nattlampan tänd). Sedan blev det varmt och var för ljust. Jag vägrade däremot att öppna i fönstret, man vet aldrig vad som smiter in! Jag stängde av datorn tills lut och bytte till tv:n och släcke alla lampor. Jag somnade halv 3!!! Inge mer skräckis på ett bra tag, jag klarar inte det!  

Har suttit med Photoshop idag. Det är verkligen spännande att sitta och hålla på med det, till allt skiter sig och färgerna på bilderna blir helt orealistiska! Nästa gång ska jag inte sitta och pyssla med det där jävla håret (även om man nu lärde sig lite grann si och sådär) Nej, nästa gång ska jag fixa hyn punkt

Förresten varför är det allti jag som hamnar i köket och lagar middag såfort pappa inte är hemma? Det är så det funkar hos Familjen Lindberg. Det pappa/mamma (de har lixom olika arbetsuppgifter) blir jag tvungen att göra. Oj så flitig och duktig jag låter haha, men så kanske inte är fallet till 100%, men jag gjorde i alla fall middag idag! Lax med fetaost rakt in i ugnen! Mums så gott det var och jag åt baotamycket! Men ändå så känner jag nu att jag är hungrig!!!! Mera mat till Linnéa's mage tack!

Jag har kommit på något smart nu som jag måste berätta. Nästa gång jag åker tills tan och ser något fint ska jag köpa det! Jga är i behov av kläder, dock kanske jag ska prioritera smink... men de är nästan tråkigare än underkläder att köpa! Man ser ju ändå inte hur snygg man är när man har det, men i och försig känner man sig så mycket fräschare i det! Äsch det blir snart .....

Är det såhär det känns?

håller på att somna! Dansen tog död på mig och jag fick 2 STORA svettfläckar på rumpan. Fyfan va snyggt! Jag kommer somna snart om inte i sängen så i duschen, jag är slutkörd! Jag som hade tänkt mig läsa lite till svenska... jaja vi får se hur det går!

Sov gott när ni ska sova!

...och det var så trojanerna störtade grekerna

Jag har kommit fram till att det faktiskt inte är söndagsmysigt att sitta och plugga! Jag har tröttnat totalt på den grekiska mytologin. Om jag ska vara ärlig tror jag inte mycket på det där tjaffset! Men däremot är det en anledning till att få sitta i soffan med en varm kopp choklad, marshmallows och grädde! Det är trots allt November och hög tid för att börja introducera det i hemmet! Förra vintern drack man de flera gånger i veckan, inte jättehälsosamt kaaanske! Men äsch det är bara riktigt mörk och trist 3-4 gånger om året!

En vanlig söndag som man försöker göra det mysigt, kanske att det går som det går


Söndagsångest byts ut mot söndagsmys

Jag klarade natten. hade dessutom en ganska mysig dröm! Vad är dethär egentligen, ska det vara så?
Just nu ligger jag nerbäddad i mammas och pappas säng. Eftresom att ingen kommer vara hemma idag förutom jag och jag ska bara plugga så kunde jag göra det! Känns ganska härligt för tillfället!



Frukost på sängen känns så rätt en söndagsmorgon!

A cop of kindness

Denna dag har varit en bra Lördag! Typ så bra så att jag har känt att jag har möjlighet att göra allt!

Dagen Började med att Jossan ringde (det är efter då jag går upp när vi ses på Lördagarna) Man ska inte gå upp fören hon ringt typ haha, någon gång bör dock jag kanske ringa henne haha! Vi skulle bestämma när vi skulle dra in mot fina staden Stockholm. Jag fick lite brott efter med att kolla bussar mot landet och göra mig snygg! Däremot ligger landet i skärgården och bussarna går lite när de känner för- vilket är aldrig! Så jag kunde inte komma ut dit! Men jaja, vi åkte i alla fall in och skulel köpa julklappar. Vi hittade inga. Men jag såg en till lilla mamma som jag senare ska köpa från NK.
Vi hade en allmänt bra dag och till slut vid 3 skulel hon åka tillbaka för att börja jobba! Kvällspass kan ju inte direkt vara så kul....

Efter det mötte jag upp Frida! Vi skulle ju se föreställningen på Balettackademin! Riktigt kul att se andra dansa. Man blir så gla' och inspirerad! Jag ville bara dansa och tur att jag ska gör det imorgon!Jag och Frida fick även en pratstunt för vi väntade på att bli insläppda i typ en timme haha.

Efter det var det dagens jobbigaste stund! Jag skulle sätta mig på en biograf där de visade en skräckis! Fy och usch, jag klarar inte sådant! Jag såg filmen med Alicia, Melica, Nike och Katerina! Jag satt bredvid Alicia och kramade om hennes ben och höll henne armen, samtidigt som jag höll för öronen! Som sagt jag klarar inte det, nämnde jag förresten namnet? Det var iaf. Paranormal Acticity 2! Jag tänker inte se om den även om den visade sig vara mindre läskig än jag trott!

Nu ordbajsar jag bara och ska sluta så vi hörs imorgon! Seg söndag med plugg och rolig dans! som en klassisk söndag med marsmallows och choklad! Go natt, hoppas jag kommer somna!

Utkast: Nov. 12, 2010

Sådär, nu har jag ont i magen av allt godis och alla chips jag ätit + pizza! Jag tycker av någon konstig anledning att det kan vara gott att fylla sin mage tills man spricker ibland. Dock inser jag att de inte är lika kul när man håller på att gå sönder! Varför ska de vara så för? Hoppas jag och Jossan går milen i morgon så att allt "äckligt" inte märks haha!

Imorgon ska jag även åka ut till landet, vilket kommer bli jättemysigt! Träffa lite mormor och kusiner osv. Jag har saknat min fina Kusin Karla som en tok! Hon är underbar den tjejen!
Dock blev jag tillfrågad att även se "Paranormal activity" med Alicia och Melica. Dock krockade det ju med landet och sen vet jag att jag inte skulle kunna sova på en vecka. Det är nämligen så jag fungerar! Om jag sett en skräckfilm eller Harry Potter för all del har jag svårt att sova upp till 7 dagar senare. Jag är jätte mörkrädd och man vet aldrig vad som döljer sig i mörka hörn! Jag vet att jag är en riktig fegis, men jag är tjej vad förväntar man sig egentligen?

Har även bokat biljetter till "No limits" på balett ackademin på eftermiddagen sen ett tag tillbaka. Men just nu vet jag inte hur det blir med det. Men äsch det blir säkert av och jag vill verkligen se dock är jag lite butter över en grej just nu , men det fixar sig! Haha min upprördhet som till stor del talar just nu!

Nu ska jag försöka vecka min Mami och syster som ligger och sover runt mig i vardagsrummet. Spiderman var väldigt sövande!

Visslar som inget har hänt

Ha sutit och skissat i mitt nya block Har inte ritat i block på 1-2 månader nu och trodde jag tappat gnistan. Men tydligen när jag väl satte mig och började kändes det riktigt bra!  Det blev även premier för mitt nya block också! Utan att låta töntig kändes det erkligen skönt att rita av sig och det blev mitt favomotiv för tillfället. Nämligen fjädrar! Apropå fjädrar är det även något jag ska tatuera in i nacken när jag fyllt 18, vilket är om några månader. Det är något jag tänkt på länge och är personligt!  

Men hörni nu ska jag forstätta med mitt Fredagsmys så hörs vi!


Hoppades på att jag kunde sova bort fredagen men...

...Jag befinner mig i skolan! Vad händer nu då? Jag och Maddelut har lixom inget att göra, det suger! Har föresten gått ett steg närmre mot en mindre frustrerande vardag haha!

Känns skönt att det är Fredag idag, för jag ska bara vara hemma och äta pizza och se bra filmer. Ja ni hörde rätt, jag tänker bojkotta Idol! Känns inte som att jag har lust at se det. Men en lugn kväll ska det blir för jag behöver det! Längre text än såhär blir det inte för tanjentbordet är så jobbigt i skolan! Skriver något roligare när jag kommer hem! Ciao


"Linnéa är du upprörd nu?"

Detta har några från min klass kommit fram till idag:
"Jag (Linnéa) blir tydligen lätt upprörd om det är något."

Dock kan jag faktiskt inte förstå varför! Jag?? Blir jag upprörd? Nej skulle inte tro det! Haha det stämde ju inte heeeelt! Om jag ska vara ärlig så kan jag bli det ibland, framförallt i skolan av någon anledning. Jag visar det antingen genom att jag väljer att gå från och vara butter eller ge spydiga kommentarer. Jag vet att det är någon jag kaaanske skulle behöva jobba på men, nej. De är mina kompisar och de känner mig. Take it or leave it haha eller förresten just take it!

Vad annars då? Jag har haft en "stressig" vecka. Det ahr faktiskt känt som att det skulle vart mycket men det egentligen inte har det! Jag simmade igår vilket jag var skitnervös över. Vi skulle nämligen livrädda på skolan. Jag sjönk dck inte om tur var, annar hade Lollo varit tvungen att plocka upp mig när hon skulle simma sitt pass senare på dagen haha!

Jag inser även att jag kommer ha mycket att göra nästa vecka vilket jag kommer ha ångest över. Ångesten börjar smyga sig frammåt samtidigt som jag inte gör något, great!

Bör jag informera er om hur mycket träningsvärk jag har förresten över att börja dansa igen efter 1,5 vecka?? Vi har börjat dansa med tåspets OCH klackar nu vilket är så grymt kul! Det har inte känt jobbigt att gå till dansen denna vecka heller. Precis innan lovet kändes allt så jävla tungt, men inte nu! SKÖÖÖNT!

Ska skriva bätter nu resten av vecka, lovar! / L´



Glömde ju berätta

Kan man använda argumentet "Jag har varit i London och därför inte pluggat och sedan kom lov, kan jag få skjuta upp det en vecka eller två?" Eller nej juste det var ju den ursäkten ("Jag ska till London") som jag använde för att inte göra provet när alla andra gjorde det första gången! SMART! Vad ska jag nu ha för ursäkt? Min hund åt upp alla mina papper? Nej juste de fanns ju på datan... fan jag vill inte ha prov om två dagar!

Känner att jag även måste förklara för er hur ont mitt skärsår på pekfingret gör nu! Jag lyckades få det när jag gick till dansen! SKulle "klättra" upp för en genväg och skulle hålla fast mig i en tunnelväg. Dock var inte vägen så rund om kanterna och jag skar mig när jag skulle fånga upp mig själv för jag gled till! AJJ... Det blev stockholms blodbad på mina fingrar när jag skulle gå resten av vägen till dansen. Tur att snön fanns som plåster!! Vill informera er ytterligare om att inte skära er på fingrarna. Det finns ju hur mycket blod som hellst där!! USCH!!! Har ju lyckats en gång förut på samma fingrar (det var även långis och ringfingret!!) Däremot var det på polen haha!! Ville bara informera



såhääääär ledsen var jag typ idag också!! stackars mig!

Ingen bra dag.... eller??

När man testat att vandra i någon annans skor

Tillåt mig att skratta HAHAH!!! Såg precis klart första avsnittet på "Ung&Bortskämd" vilket jävla program, väldigt underhållande! När jag såg det började jag undra om de verkligen var på riktigt, är folk så bortskämda? Vet de inte hur man ens handlar mat? Började direkt tänak på när vi åkte, jag och några tjejer i klassen, till mitt land. Vi sprang runt som yra höns och visste inte alls vad vi skulle ha, "vad var billigast lixom?" Men vi diskuterade och löste det riktigt bra. Men de här orkar ju inte diskutera eller ens fundera på vad man kan äta! Lite blåsta måste jag säga. Sen att de inte ens tänker på att avttnet inte fungerar likadant på alla ställen?

Men sen började jag fundera på när alla hade varit och shoppat. Jag kände igen mig lite hahah! Om det är en riktigt fin tröja jag ska köpa och inser att jag faktiskt inte har tillräckligt gå man till snälla pappa eller mamma och frågar. Vips har man då fått "låna" pengar att köpa det. Sedan till exempel taxi pappa. Yes det är sant, nu när det börjar bli grymt kallt får jag skjuss till dansen. Även när jag inser att jag inte hinner till tåget på lördagen om jag ska till stan t.ex. då finns alltid pappa till hands. 

Visst, jag inser att jag är bortskämd ganska ofta, men när jag jämförde mig med dem på tv:n kände jag mig väldigt snäll! Men jag blir även avis på kompisar som får kämpa mera/inte lika bortskämda, som skaffat jobb och är väldigt självständiga . De lär sig så mycket mer och är mera förberedda för framtiden. Så skulle jag ocså vilja ha det, få kämpa mer i vardagen. Vara tvungen att skaffa jobb för att få handla dyrare saker och kunna spara själv. Att veta att man själv kan spara till en egen lägenhet elelr vad det nu skulle vara skulle kännas så bra!

Kanske att man ska börja följa det här programet, kommer bli spännande att se vad det blir av dem! 


En dag utan ord

Finns inte så mycket att säga om dagen idag förutom att jag kommit fram till en grej. Snör är fint när det inte stormar eller om man e innomhus. Det ska gärna också vara lite mörkt! Mysfaktor på topp! Dock är det inte kul dagtid när det är storm! Dagens konstaterande tror jag!



just nu är mina tankar lite borta och jag vet itne ad jag ska skriva! Men vi hörs när tankarna kommit från sin semester


Känner på mig att blåmärken kommer lysa upp imorgon!

Poledance... just nu svider det lite här och var bara jag tänker på det! Tro mig det är inte enbart porr, det gör ont också!! Eller kanske inte på det riiktigt bra, men på mig gör det! Dock måste jag säga att vi får lära oss en hel del rörelser som man verkligen skulle känna sig sexig när man kan dem. Men det var just det, jag kan dem inte!! Jag försöker men jag ser ut som en upp och nervänd skalbagge (tänk deras klumpighet just då) fast jag är i en annan position! Sexigt?? njaa, tveksam!

Sedan är det de där med orden jag trodde att jag kunden säga "vulgära" ord. Ja ni vet "muffen" tex. Men icke, jag tycker det är pinsamt! Till exempel när jag skulle fråga hur långt in man skulle ha stången och man skulle ha den "i" muffen. Det lät säkert som en konstig fråga i era öron, men om ni var där skulle ni förstått, tro mig. Det slutade i alla fall med att läraren fick fylla i mina ord jag inte kunde säga haha!! Det finns något prytt inom mig trots allt!

Måste även nämna att jag har världens bästa polepartner, går ju med en tjej som heter Chloé. Hon är riktigt underbar som person+ att hon är riktigt duktig vilket gör det så peppande att fortsätta! Bra kombination måste jag säga!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sova, tänkte inte stanna uppe länge ikväll! Det är tidig morgon som gäller!

God natt alla goa!

Såg ett hopp i mina egna ögon

Jag kände mig duktig när jag satte mig med samhälls power pointen och skulel börja plugga. Men jag såg att klcokan var halv 7 och tyckte att vänner lockade lite mer!

Jag skulle vilja vara en driven ungdom som plugagde ordäntligt, kanske hade ett eget företag (tänk blondinbella) eller i alla fall ett riktigt jobb (barnvakt räknas knappt tycker jag). Sedan skulle jag utifrån det hinna dansa så som jag gör nu och göra allt annat ckså! Går det tror ni? För mig skulle det vara en superwomen! Någon som gör något med sin fritid, inte någon som försöker plugga men väljer Vänner istället.

Äsch jag pallar inte riktigt med mitt snack just nu, jag känner mig för lat för det haha! Sak iväg ikväll på poledance, var ju lov förra veckan!! KUL, en normal vardag igen med upptagna vardagskvällar, like!


Måste är inte samma sak som vill

Okeeey sitter mitt i första lektionen. Ska bildredigera och tycker det är kul med photoshop... Men såfort jag måste göra det vill jag inte! Varför vill man när man inte kan och vill inte när man måste? Är det bara för att måstet är inblandat? Kanske dags att sätta igång, jag har en nalla att radera, spännande... Från att vara spion igår till att radera nallar i bakgrunden på bilder idag. Mitt liv kan inte vara mer händelsefullt just nu, eller vad tycker ni?

Back to reality

Inget "god morgon" får ni inte!

Jag har måndagsmorgon! Detta innebär att jag inte vet vad jag ska ha på mig! Jag lovar, jag har bara sagt att jag kommer gå naken någon gång. Men ärigt det KOMMER ske om  jag alltid ska ha den här ångesten! Sen är det de andra. Jag har inte varit i skolan på 11 dagar nu! Nu ska jag tydligen dit igen, fyfan......

Men äsch från jobbigt till något roligare. Tänkte visa bilder som jag inte han med igår! Back to heaven in St. James Park





Hyde Park:


Berättade jag att vi hamnade mitt under en trolig inspelningen av "Pirates of the caribbean 4" i Hyde park när vi var där och vandrade?




Såådär nu har jag inga mera promenadbilder och jag ska välja bilder till min fotoläxa... Börjar ju tolv idag med foto! Men vi hörs senare! / L


Ser du stjärnan i det blå? Allt du önskar kan du få!

"can we predend that airplanes i
In the night sky are like shooting stars?
I can really use a wish right now
Wish right now, wish right now"

Jag tror nog att de flesta har hört den här låten x antal gånger. Alla vet vad låten handlar om. Kanske att man till och med önskar som dem?

Behöver man verkligen ett flygplan så fort det går fel? Räcker det inte med aftonstjärnan? Behöver man bli räddad så pass många gånger för att man inte kan klara av att rädda sig själv, utan önskan? Visst finns det vissa saker som inte änns med mänsklig kraft kan ändra, utan bara önskningar. Men jag tror att allt vad aftonstjärnan stått för kommer tappa sin glans om flygplanen får sin chans.

När jag var liten önskade jag till den fina stjärnan om det var saker jag visste att jag inte kunde ändra eller klara själv. Jag tycker det är fint att kunna önska och att hoppas. Men jag tror inte det är nyttigt att göra det för ofta!

Gör det när du verkligen behöver det, slit inte ut dina önskningar och tro på dig själv



What if god was one of us?


Jag ska inte äta alla popcornen!!

Ser EMA galan på MTV. Har blivit besviken många gånger nu på vilka det är som har vunnit och presenterat!! Men vafan, de som vinner är otroligt bra oavsett om de vinner, bara jävligt synd!

Pausar lite och visar London bilder. Tänkte dela upp det lite. Tänkte först visa upp bilderna jag tycker om som är mer naturiga från när vi besökte St. James Park. Det är trots allt över tusen bilder så det är ett plockjobb, men ni ska få se!

Naturen och de vackra delarna av London:

Jag!


Ser ni pelikanen?? Det är den största fågeln med vingarna ute, fett coolt!

Men åhh nu funkar det inte att ladda upp!!! Mer kommer imorgon ska ni se, men jag har i alla fall börjat! Alla bilder förutom den på mig (första) är tagna av mig och jag har som sgat tagit dem i st. James Park

Hörrni en update: Popcornen är slut, fan då!!

Men sköt om er goingar!


Klackarna i taket och musiken dunkar

Men usch så hemsk jag känner mig! Eller det var att överdriva. Men jag som sa att det skulle komma en del smått och gott idag och så gjorde det inte de! Än!!!

Var ju iväg till IKEA men jag hittade inte en endaste pryl! Inte änns doftljusen lockade mig! Är det något fel på mig?? Sprang även ifrån min familj och jag kan säga att jag är BÄST på att spionera på människor. I alla fall där inne! Jag gick till och med förbi dem utan att de såg mig, jag smälte så bra in tror jag! Eller så var jag osynlig, ny talang att kunna göra sig till det?
Däremot diskuterade jag med mamma att även om jag inte uppskattar det just nu så kommer jag göra det när jag flyttar hemifrån! Då kommer det vara himmerliket för att allt är så billigt, typ som primark!! Dock kommer IKEA kunna fota sina bilder till katalogen hemma hos mig. Allt kommer bestå av just IKEA!

Vi fortsatte och åkte till en annan inredningsbutik. De hade så mycket mer prylar som jag ville ha!! Jag kunde tänka mig att ha massor av fint där ifrån. Mitt rum kommer bli som jag verkligen vill, glad vid tanken av det!

När jag kom hem satte jag på min inspelning av "The last Bounce" som jag missade igår. Ville verkligen gråta. Dessa människor har varit min inspiration till att dansa! Att komma till deras nivå har varit min dröm och är fortfarande. Men att de slutar/splitras känns förjävligt!! Men däremot var det kul att se föreställningen igen! Såg den trots allt sex gånger (alla föreställningar+ genrep!) Hahah nej jag är inte tokig som köpte biljetter till alla. Däremot var jag med och gjorde läktarnumret, vilket var kul att se själv hur det såg ut!! Fyfan vilken upplevelse det var!!!

Nej nu ska jag fortsätta städa. Jag har hitills hittat min engelskabok och mitt samhällshäfte! Jag ser även golvet, tummen upp! Jag tänker fortfarande hålla löftet om bidlerna!

Hörs senare!!!




Bort och trängas i IKEA

Sådär, vaken men jag är pigg och fräsh!

Igår var jag och träffade Isabel och tog en fika. Vi satt på Espersso House och bara snackade. Jättemysigt, vi gick sedan runt lite i centrum för att röra på oss lite. Så vi gick runt lite innan jag skulle hem och fixa mig.

När jag kom hem var det fram med colan och ipodhögtalarna och sätta det i badrummet. Stämning= Maxad! Sminkade om mig typ två gånger innan jag blev nöjd haha! Sedan hade jag mina superlång lösögonfransar som klibbade och inte riktigt blev bra. Det slutade med att mina ögonfransar satt ihop med lösögonfransarna på grund av de jävla limmet. Haha jag har verkligen inga skills när det gäller ögonfransar. Får öva, kanske att jag ska ha ögonfransar i skolan så att jag blir grym. ... Eller??

Jag hade ganska låga förväntningar på själva klassfesten. Typ att det skulle bli stelt och indelat. Men det blev bättre än jag trott. Dock var det fortfarnde lite stelt. Men jag hade jättekul i alla fall! Jag dansade och hoppade runt och blev lullig. Men satte mig på bussen hem sedan nykter.

Idag ska jag till IKEA!! Jag ska få äta köttbullar. Det måste väl ändå vara det mest klassiska man äter när man är där! Alla äter väl det? Ska även försöak hitta ett fint kakfat till mitt rum.

Tänkte försöka visa några bilder jag tog när jag var bort, vet dock inte riktigt hur jag ska visa dem. Får se hur det blir men upp ska de! Hörs later!

I wasn't myself tonight

Är för trött (men läs Inte onykter) för att kunna skriva. Jag ska sova nu och återkommer imorgon med bla hur det var ikväll på maskeraden och lite annat smått och gott!

Dröm sött alla partyprissar!


Jag får gå naken idag...

Nu är jag 100% vaken. Att vakna för en timme sedan känns en aning misslyckat... jag som tänkte vara vakn och pigg klockan halv 10 haha.

Ska snart klä på mig och fräsha till mig, men måste bestämma kläder först! Varför har inte jag typ en garderob som man knappt kan öppna om man inte vill bli begravd i kläder för?? Skule verklgen vilja ha det, dessutom kläder som man alltid kunde tänka sig att ha på sig! Jag skkulle vilja prova att byta garderob med en vanlig främling till tjej i min ålder och se hur det slkulle vara. Skulle man hitta något att ha på sig? Hur det skulle vara lixom... Dock tror jag inte att den idéen kommer genomföras... Kanske på film men inte direkt annars!

Ska i alla fall senare fika någon timme med Isabel för att sedan åka hem och fia mig! Det är ju maskerad ikväll med klassen. Jag har bestämt mig för att vara en docka. Nix pix jag tänker inte satsa som Blondinbella gjorde på sin maskerad. Utan jag kör på det som jag har hemma. Blir nog grymt snyggt i alla fall!

Här kommer förresten lite pyssliga bilder från igår:


Vilket jävla pyssel med skorna! Men mysig dag/kväll!


It ain't so rough out there

Jag börjar funder på om jag ibland försöker vara tuffare än vad jag är. Fast kanske att man litar på sig själv så mycket att det är bra? Eller bör man låta sina kompisar vara extar försiktig om en?
Jag vill tro att ingen skulle vilja eller kunna skada mig, men jag har sett det. Jag vet att folk blir misshandlade. Har även sett det på samma bsshålplats jag stod på idag fast att det hände i sommras. Jag vet vad som kan hände, men trots det avskräckar det inte mig att vara ute sent på natten i mörkret. Konstigt men möjligen bra. Man kan inte stänga in sig om ifall något skulle hända.... Vad ska man då leva för?
Som Carrie sa till sjömannen i Sex and the city när han frågade om han skulle följa henne hem för att det var farligt därute. "It ain't so rough out there" svarade hon och gick!

5 november 2010

Stekt ost var det jaa... Sitter och försöker få i mig all Haloumi (stavning?) och ska verkligen äta allt... Att bara äta det här kan jag inte direkt säga är gott!! Okej två bitar till sen klar! Ett två tre... bra en tugga till nu, ett två åhhh TRE! Bra jobbat Linnéa, du åt allt!!

Ska ut och springa och där av att jag tror det var bra att äta det, återstår att se! Japp 2,5:an nu men ska försöka ta igenom en 3:a om jag orkar de haha! SNygg kropp here I come...!!! Måste gå och klä på mig nu så jag kommer iväg, hörs senare

Min mormor rockar fett

Jag har kommit fram till att min mormor är så grym!! Hon tycker att det är kul att mms:a bilder från när hon är ute och reser. Det lät ju inte så jättecoolt även fast hon är lite äldre *host* haha men jag fick precis ett med en bild på något casino i Portugal. Jag frågade om hon blivit rik. För i så fall skulle hon köpa en extra dyr julklapp till mig haha! Dock var hon inte så duktig så hon vann inte, men det gör inget jag gillar henne i alla fall, bara lite mindre...Eller?? Nej men hon är såå go, tänkte bara informera er om det så att ni vet!


Jag kan hålla i mina pengar ganska bra

Vilken bra dag det har varit idag, den har gått riktigt fort!

Åkte ju för att träffa Nike vid halv 2 oh gick runt ett litet tag innan jag mötte upp henne. Sen när hon kom gick vi och fikade. Satt och pratade om saker som hänt och kommer hända bland annat. Riktigt mysigt och roligt.

Jag fixk även höra en väldigt konstig sak idag jag inte riktigt begrep mig på. Jag och Nike gick förbi ett tele2 stånd och hade en plötslig konversation med en av killarna där som ville veta våran ålder:

Tele 2 killen: Hur gamla är ni? Mellan 18-26?

Jag: vi är 17!

Killen: Nej det tror jag inte på, ni måste vara äldre!

Jag: Nej, det är vi inte. (Jag ler även lite gulligt mot honom)

Killen: jo det måste ni vara, emd den mustachen måste ni vara det!

Jag: får lite panik och börjar garva

vi går sedan där ifrån. Har jag verkligen en muche tänker jag. Nike lugnar mig och säger att jag inte alls har det. Om jag ska vara ärlig förstod jag inte riktigt vad han menade. Antingen tänkte han att man är gammal om man har en sådan och skulle skämt lite. Eller skämta gjorde han i alla fall, men ni fattar. Eller så var det någon skånsk grej/skämt... har aldrig hört någon säga så förut, knasigt! 

Vi gick sedan för att jag skulle möta upp Jossan då jag skulle träffa henne ett litet tag. Vi satte oss också och fikade och pratade Äen vi gick runt lite och kollade innan hon skulle vara ducktig och träna! Jag for hem.

Så nu sitter jag här och kollar hur LCHF dieten fungerar. Är lite intresserad av den. LCHF står för Low carb, high fat. Men en sak med själva metoden tycker jag är äckligt, Ska man äta majonäs??? Usch det låter verkligen inte gott alls att ha i maten! Men fett är något som den innehåller! Jag tränar även så man får ju bort allt fett som sätter sig också vilket är tur! Nu ska jag fortsätta läsa på, hörs!


4 november 2010

God morgon!

Jag kollade igenom bilderna igår, vilken ångest jag fick!! Inte för att jag fick det för att jag vill vara där. Eller joo de vill jag ju så otroligt mycket, men de kändes som hälften av min 700 bilder var suddiga och skakiga!!! Fan varför kunde jag inte fått mer stabila bilder...... jävla skit! Men det finns självklart en hel del bra bilder också som jag ska vara nöjd med!!

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig, svårt! Köpte inte så mycket alls i London som jag trott, men funderar på om jag ska ha något av de få plagg jag har därifrån! Idag ska jag först åka och fika med Nike, myspys! Sen ska jag in med Jossan till stan! Ska lyckas behärska mig från allt jag kommer vilja köpa haha!

Nu ska jag göra lunch, fixa till mig lite och välja kläder! Heey sveyys


Vi ritade 2 meters giraffer som inget annan någonsin gjort

Var förut i förmiddags/eftermiddags på stan med fina Lovisa . Mysigt att träffa henne igen. Däremot när man inte setts på så länge känns det så konstigt när man väl gör det, för man glömmer bort så mycket man egentligen vill berätta! Men jag fick i alla fall min födelsedagspressent av henne idag jiippie, älskar presenter! Men vem gör inte det?! Fick i alla fall en sjal (vilket jag önskat mig) en vacker solfjäder (sött motiv + att jag hemligt hade önskat mig det haha) Sen det finaste fick jag en tavla med en låång dikt i! såå gulligt! När mitt rum blir klart och min bänk blir klar ska den stå där!!

Vi åkte och åt i Åhlens city huset. Det smakade yppligt bra måste jag säga. Sen var det dags att åka hem för hon skulle simma. När jag kommit hem efter att ha sagt hej då så blev jag totalt rastlös. Visste inte alls vad jag skulle göra! Började skriva ett inlägg hit men färdigskrev det aldrig för mina datorbatterier dog!

Rastlösheten ledde till att jag brottade ner syrran, vi hade alltså match. Självklart vann jag dock, skulle aldrig kunna förlora med mina supermuckler! Anledningen till det "dramat" var att jag ville spela wii! Nej jag kan nog inte bli barnsliggare eller rättare sagt går jag alltid till 110% när jag vill få min vilja igenom. Dock hade jag en bra motståndare som vägrade göra det jag ville... det slutade med att vi började fundera på vad jag skulle klä ut mig till på lördagkväll istället hahaha. Vi löser saker på vårt sätt!

Fortsatte däremot att vara rastlös till Mami och Papi kom hem. FÖr då satte jag syster och madre och spelade chloedo! Jag vann där också, fan vad smart jag är ibland!!!

Detta har typ varit min dag, och jag ska fortsätat den med att ladda över alla London bilder till datan. Vi har trots allt tre kameror fulla! Ni får nog se imorgon! Juuste skulle ju också fixa mina balettskor idag! Men jag hinner!

Hejsvejs så länge!!



Fina tavlan men dikten


ena sidan av fjädern



och den andra sidan! Väldigt fin, tack igen underbara älskade vän!

Men hallå?? Hur tänker jag nu?!

Sitter i min säng, jag som skulle kolla sex and the city kan ju säga att det inte är det jag gör. Nej, jag sitter och lyssnar på cool knarrig musik, gillar't! Funderar på om man verkligen kan lyckas med allt. Självklart vill jag säga Ja, man kan det! Men jag vet inte om det är så lätt som det är att säga.

Jag funderar på vad jag vill bli när jag blir stor. De flesta känns det som, har fått en idé på det. Alla utom jag, som vanligt eller?! Jag kan säga att jag vill bli något stort. Jag vill inte satsa lågt och bli en kontorsnisse. Inte riktigt min grej kan jag direkt svara! Sitter framför en skärm hela dagarna kanske lockar andra, men inte mig inte!

Utan jag vill satsa stort! Jag vill kämpa för att få det jag drömmer om nu! Jag vill bli fotograf (även om jag inte är jättebra på det så vill jag)! Jag vill bli dansare. Jag vill bli tatuerare så man får skissa. Jag vill bli sångerska och jag vill bli modell (troligast är dock att jag inte blir det haha)! Jag kan även säga att det är massor av annat jag också vill!  

Ni hör hur det låter. Jag vill bli estetiska saker som många andra drömmer om! Det är svåra mål att nå men ärligt, när blev lätt och enkelt det roligaste?? Visst finns stunder enkelt är roligt men hallå, om man alltid kör på de levlarna man vet att man klarar kommer man inte tycka att det är kul i längden. Man behöver tydligen lite press för att prestera bra har jag hört! Därför ska jag aldrig säga att jag inte kan bli något utav de jag nämnde... (eller joo modell) haha men jag är för kort!

Varför skulle nte jag kunna nå mina drömmar om det jag vill jobba med? Bara jag vill tillräckligt mycket och gör det som krävs, därför kommer ni kanske (eller vadå kanske troligast ju) att se mig göra något storslaget någon dag! Som Obama sa: Yes, we can!

Vägen kan kännas lång men dock vet jag att man kommer fram så småning om, trots allt måste ju vägen ta slut någonstanns också!

Foto: Linnéa Lindberg (mig)


If i

Måste säga att det var en ytterst givande dag. Två filmer, diskat och umgåtts med kaninerna och varit med Jossan. Okej Jossan är alltid härlig att träffa, men annars kan jag ju inte direkt säga att det har hänt så mycket. Dock kan jag tycka att de var ganska skönt.

Hade tänkt att gå ut till spåret idag och ta mig igenom 2,5:an, men icke sa nicke! Äsch kan skylla på jet-lag höhö! Jag tycker att det är en bra anledning till att inte göra det!

Gaah vad jag saknar restaurangmat och starbucks!! För två dygn sen hade jag precis satt på mig klackarna och var redo för en lyxig middag. Ett dygn sen var jag på en flygplats och nu väntar jag på att pappa ska bli klar med Tacosmiddagen. Kanske att jag inte ska klaga men ärligt känns det lite konstigt att tänka så, det är inte alltid som man tänkt att det ska bli.

Hoppas att ni inte väntat er annat än klaga på Svergie och längtar tillbaka till London inlägg för det är nog de som kan ske imorgon också, men bör lägga sig. SÅ tjatig ska jag inte bli, jag lovar!



Btw kolla mitt låånga hår! Jag blir nästan shockad över att det växt så snabbt! Vackert värre. Dock funderar jag på att färga... svårt med färgval däremot!


avväjning till verkligheten

Hemma ... fyfan va tråkigt! I morse när jag vaknade i min säng (saknat den, hotellets fick min rygg att värka) och tittade ut igenom fönstret var det grått och trist! När jag vaknade igår var de färgglada löv på träden och bättre väder än här. nerköp att åka hit helt klart!

Jag och syrran vaknade själva hemma och gjorde varm choklad av toblerone. Vi bunkrade nämligen upp oss igår på taxfree'n!  Vi tittade även på prinsessan och grodan väldigt skönt att inte behöva gå upp tidigt till en härlig hotellfrukost... (??!) När filmen var klart ringde jag Jossan och sedan Frida, saknade människor!

Nu ska vi fortsätta med tisdagsmys och se Harry Potter 3, och sakna våran kära stad lite. Ska ladda in bilderna till datan idag också, så det kommer!


RSS 2.0