När världen var min, jag vågade och kunde!

Saknar London! Frihet till tusen, världen och staden var min! Vilket jag även hoppas på att det blir i sommar! Smider underbara planer ska ni veta!




Saknar måndagarna man hängde på polen och skaffade sig blåmärken!




Saknar kärleken till att rita. Att engagera sig och verkligen försöka skapa fram något. Vill hitta inspirationen igen!

 


30 Januari 2011- Sh*t happens when you are partying naked

Jag gillar dagar man vaknar upp och faktiskt inte vet vad som kommer att hända? Sådana dära sponta dagar.

Jag och Lovisa köpte godis vilket vi (JAG) åt av medans vi bakade bullar. Smart drag? Nej! Kunde knappt få i mig två stycken sen när de var klara... Jag som hade tänkt att bullfrossa, men icke. Vi pratade mycket och bestämt att det troligast kommer bli våran sommar! Can't wait!

Sedan på kvällen (den spontana delen) tog Isabel med mig hem till Sara. Där var vi fem tjejer som hade en spelkväll! Riktigt kul! En härlig lördag helt enkelt! Kom inte hem förens sent, är lite trött idag. Fast det kan helt enkelt bero på att det är en vanlig söndag, vem är inte trött då egentligen?

Ska titta på film och äta bulle nu, för nu är magen tom igen haha!


29 januari 2011

Blev inte av att jag träffade Michelle. Blev istället att jag satt med datorn och försökte få igång synken mellan ipoden och itunes. Vilket jävla pyssel. Jag blev väldigt frustrerad ett tag. Men jag är duktig och fixade det sen.

Väntar på att Lovisa ska ringa och säga att hon är klar med träningen. Lite avis att hon vart på gymmet! Något jag blir tvungen att länkta till på månad för. Då ska jag köra! Berättade jag att jag (och Jossan) funderar på att vara med i vår ruset? 5 km och jag som vanligt brukar springa 2,5 km måste börja öva!

Bir en av de bästa dagarna på länge tror jag!


Skinande rent

Tiden går fort när man har roligt? Knappast... Blev en riktig städdag! Vilket i och för sig har behövts i hall, vardagsrummet och mitt sovrum! När jag flyttar hemifrån kommer jag vara riktigt redo, just bring it!

Längtar riktigt mycket tills mitt rum blir klart förresten. Kommer bli världens mysigaste rum. Ljus, en helkropps spegel, tavlor, kuddar och massor av fina prydnader och frossiga saker. Väldigt girly med stil... eller väligt min stil helt enkelt.

Ska gå och duscha bort allt damm som fastnat på mig nu. Imorgon ska jag ha en typ morgonfika med Michelle och sedan en härlig eftermiddag med Lovisa! Har typ längtat mega mycket! Kalas hela dagen helt enkelt!

Natti!


28 Januari 2011

Hoppas ni har haft en god morgon! Är ju ledig idag så jag tar allt i mitt eget tempo. Håller på att rensa i min garderob och plockar in tvättade kläder. Har kommit på ett väldigt bra system som jag ska ha kläderna, ÄNTLIGEN! Min garderob har varit väldigt stökigt så det var på tiden!

Har även lovat att jag ska städa där uppe. Kanske at man ska hinna gå ut lite när faktiskt solen skiner! Ska nog hinna träna också. Hej och hå! Saker som alltid bör göras...

Nu blir det lite mer Queen och en snygg garderob!


strömavbrott- vi hörs av när jag vaknar!

Idag har jag gått i skolan, var effektiv tyckte jag tills jag insåg att det enbart var på typ matten...(1/5 lektioner)

Jag har också dansat, tjoho! Typ riktigt afro-shake that ass- dans var det. Det är svårt att styra över götten* må ni tro...

Är ledig imorgon, aknske även lite piggare då, nu är jag trött!

*götten= rumpan

What happened to the good day?

Vaknade imorse och kände hur sliten jag var, världen snurrade nästan ill. Tog därför en sovmrgon. När jag åkte till skolan var det sol och det kändes varmt och vårigt, fast det var iskallt! Dagen gick bra till matten kom. Det var nog då lt började, jag blev ledsen. Ledsen för jag inser hur dålig jag är i matte.

Efter skolan fikade jag med Isabel! Väl behövt. Vi pratade om allt mjligt och jag fick skriva i hennes kompisbok om henne. Kul och svårt var det!

Därefter åkte jag till dansen och hade Eva först. Hon är typ asgrym. Dock kommer hon på läskiga övningar och kör turbodanser med oss (Om vi dansade fort!!!) Tyckte synd om Kajsa som vi hade efter. Hon fick trasor. För alla blev deppiga och det gick inte så bra för någon. Jag började dessutom gråta (ingen såg det dock, jag är diskret). Toppen...

Har efter det pratat med Lovisa i telefon. Satt någon timme och pratade om hur allt var! Väldigt skönt. Vi ska ses och baka bullar och käka godis på lördag. Kan typ inte bli bättre!

Från att gått från sprallig blv jag deppig och nu är jag lycklig. Livet är oförutsägbart!


16:26- inte det man förväntar sig

Ingen speciell dag egentlien... bara en vanlig Tisdag. Dock hände de två grejer värt att nämna.

1. Katerina använde väldigt fina (bokstavigen) ord på svenskan och byggde upp fina meningar till vår uppift. Jag blev riktigt förvånad! Hon är duktig den tjenen, lite ofrutsägbar!

2. Madde gick sjuuukt fort till bussen när vi skulle hem. Sen började hon springa, och jag kom inte ikapp...chock! Hon är också oförutsägbar!

(Här skulle det varit en bild på dessa tjejer, men jag har nog ingen...)

Nu ska jag fxa mig inför baletten, tåspet ska med!


20.51-My life is a revolver

Trodde att jag hade kommit ut ur det livet många unga lever. Det där livet med all stress och press. Allt äckligt som har något med skolan och göra allt privat med vännerna, familjen och allt annat man sysselsätter sig med på fritiden som man ibland nästan kan tycka blir en plåga. Trodde att jag hade kommit ut ur det där och aldrig skulle behöva tänka mer på det där. Men ärligt talat, stress , press och krav ligger kvar. Frågor som inte heller går att besvara har också börjat bubbla upp. Jag ligger kvar på samma level som jag var på i 9:an fast på ett mer moget stadie.

Frågor som: Vad ska jag bli när jag blir stor? Kommer jag ens bli något? Duger jag som jag är, behöver jag inte förändra mig på något vis? Dessa frågor ligger oftas och pyr dagligen hos mig. Kanske att de inte var samma frågor som jag hade när jag var 15 bast. Då var de mer: är jag tjock? Kommer någon kille vilja ha mig? tycker verkligen mina kompisar om mig? Ni vet frågor som var ytligare och osäkrare. Men alltid dessa obesvarade frågot. Kommer man aldrig bli av med dem?

Vissa faser i livet har kanske jobbigare frågr man måste svara på. Men det är fan i mig bara att ta tag i sig och se till att fixa det. Att de jobbiga frågorna blir besvarade tror jag. Det tar på krafterna, emn för att bli starkare måste man äta de äckliga grönsakerna oavsett om man spyr på dem. SOm föräldrarna sa: Du blir stark omd u äter dem! Kanske inte någon bullshit trots allt?!


Ni vet, det berömda OM:et

Sitter och funderar på hur det hade varit om jag ringt till mormor när jag gick upp vid 10 minuter över 7 i morse och sagt att jag inte ville åka och träna. Då kanske inte pappa blivit arg på mig och jag insett hur oförskämd jag kan vara. Då kanske inte syrran hade tagit fel mobil och tagit min som ser typ likadan ut och gått till skolan utan att märka sitt misstag.

Mormor hade inte kommit hem till mig klockan 08.00 och väntat på mig medans jag plockat ihop det sista av det jag skulel bejöva för dagen. För i så fall skulle jag inte kommit hem igen. Att åka till gymmet och satt ihop viktstänger och stepupbrädor. Hade inte slitit som ett djur heller. Mitt minne hade kanske varit bättre om jag skitit i det och så aknske jag inte hade glömt mina byxor hemma som jag skulle ha. Mormor hade inte behövt säga till mig att jag inte fick gå med rumpna bar.

Vi ahde inte åkt runt i bilen på olika ställen för att lämna och hämta saker och jag hade defenitivt inte kommit till skolan vid 11 när jag börjar 12.10!

Men nej jag ringde inte mormor i morse utan jag gick upp!













































































En soliga dag mellan de gråa

Fasiken vilken bra dag det har varit idag!

Åkte till Amandas fik och tog finfina bilder! Hoppas jag nu har gjort rätt och inte tänkt helt fel med fotouppgiften. Men det var riktigt roligt att fota där för det var verkligen ett mysigt café.

Åkte sedan vidare till centrum. Jag kände ett behov för at gå till H&M! Prövade blusen igen, en kavaj, en klänning, en till blus jag tittade på igår. Den första blusen och kavajen var så snygga men det slutade bara med ett kavajköp. Älskar de nya vårkläderna H&M börjar få in. Bik Bok ser också ut att fått in ett bra sortiment! Blusar snygga, lite kortare linnen. Lite allmänt cowboy, som jag även tolkat är trenden för i vår, gillart!

Blev dags för dans sedan. Dansade till en Buerlesque låt. Ni vet den nya filmen?! Åh vad jag ska se den. Känns lite Molange Rouge Fast i en mer modern tapning. Har som sagt inte sett den eller knappt något av tarilern så det är min gissning. Någon som vet lite mer om filmen? 

Imorgon ska jag vara cool och åka och träna med Mormor. Yepp vi ska gå på ett träningspass så hon hämtar mig 08.00. Punktlig dam! Frågan är dock om jag går och tränar med mormor, vem kommer orka mest? Spännande att se haha!


Himlen är oskyldigt blå

Rize and shine solen är uppe!
Fint väder idag vilket uppskattas. Ska iväg och fota lite repotage bilder i ett Café där Amanda jobbar! Fint att solen då akn lysa igenom fönstrena och ge ett fint ljus. Kanske att jag äter lite brunch där också, man får helt enkelt se.

Hade en mysig eftermiddag med Jossan igår förresten. Vi åkte in till stan och kollade i H&M. Snygga kläder hade det. Hittade en lovely blus som jag kanske spenderar pengar på idag trots mina skeptiska tankar till den igår.

Ska iväg och dansa senare idag. Lycka! Lite typ jazz och lite typ hiphop om inte förändringar sker. Saknat att dansa hiphop så det ska bara bli roligt!

Känns som en vanlig söndag men med glitter och kanske lite magi i luften. Om man ändå var sprudlande kär!


Om ni vet vad jag egentligen vill säga kan ni höra av er

Håller egentligen på att rita på väggen. Ska ju målas dit en fin text.. men jag tar en "paus". Igår kväll var jag för trött för att göra något. La mig på golvet och höll på att somna vid 8 tiden. Vilken partytjej! Värre blev det när jag skulle äta middag, höll på att krasha huvudet i min tacos! Fick gå och lägga mig och se på dödligt vapen istället. Tom Mel Gibson ser riktigt bra ut i den filmen faktiskt. Somnade i mitten av andra filmen och sov med datorn på hela natten.
Ska träffa Jossan om någon timme, längtar!

destiny is fun stuff

Tror ni på ödet? Jag kan nog garantera att ödet är på riktigt... 3 gånger har det hänt idag. TRE som är det magiska talet you know!

För det första skyndade jag mig till tågt, varför vet jag inte riktigt trodde endå att jag skulle missa den. När jag åkt min enda station och kliver ut på perongen står ingen mindre än Lovisa framför mig. Har inte sett tjejen och cirkus 3 veckor nu av anledningen att on varit botrest. Vilken slump tänkte jag först och kramade om henne lite chokat och stressat (var ju till gymmet jag skulle gå, dessutom skulle ju tåget gå.

När jag gått från tåget och kommit till centrum som ligger precis bredvid väljer jag en ny destionation. Nämligen mammas jobb. Jag åker upp till Clas Ohlsson känns det som att jag gör det av en mening. Vet ärligt inte varför jag ska besöka mamma. När jag väl träffar henne och stått och prtatat med henne kommer mormor plötsligt fram. Jag insåg då att det hade en mening med att jag skulle gått upp dit.

Slutligen tar jag mig upp till gymmet möter jag en (vad ska man säga...) bekant bakom disken på gymmet. Dock känner jag knappt personen, så kanske vra det inte exakt tre men 2,5 haha.


Som att sväva på moln

Jag har på riktigt precis landat från himlen. Tror ni mig inte? Men jooo det är sant! Har haft en underbar balettlektion! Blev nästan lite ledsen när det var dags att ta undan stängerna och gå hem för dagen! Kunde gärna ha haft en kvart till. Lazlo är en fantastisk lärare!
Innan det hade jag en modernklass. Har aldrig dansat den typen av modernt förut och det var riktigt spännande. Man fick improviser och dansa som man ville, men han gav instruktionerna på hur man skulle tänka och typ göra. Vi fick kräla på golvet som maskar. Leka att vi var kokande spagettis, egentligen var det för vi skulle försöka känna hur vi sprider energi. Hur som helst var klassen med Junior också väldigt inspirerad.
Borde sova nu for real. Upp tidigt och träna efter skolan, hoppas jag orkar!

vilsen i skolan

Min klass är borta ... Eller nu kommer de! Ha de bra så länge

Vad hände egentligen?

Nej detta är inte okej!! Min FEMTE BULLE är precis uppäten. Det måste väll finnas en gräns... Okej 5 bullar under en dag är väll mer okej än 5 på en gång. Men jag har ju tränat, det måste bli resultat. Fast det blir det inte idag i alla fall tydligen. Disiplin på mitt socker behov och sockerätande, ja tack! Nya tag imorgon

Att dansa idag var kul, mer imorgon!


Känner mig hel

Kanske att jag inte varit så aktiv med att skriva, ja troligen. men nu sitter jag framför tangenterna igen. Gjorde audition både i förrgår och igår. Jazz och balett, väntar bara på domen nu! Balettklassen var den bästa jag tagit i mitt hela dansande liv. Har aldrig känt så mycket som jag gjorde under denna balett tidigare. Då menar jag muskel och teknik mässigt främst. Himmelsk klass som Frida ville uttrycka sig! Ska om si och sådär en kavrt skutta mot dansen och ha två vanliga jazzklasser, vilket ska bli riktigt roligt. Mitt normala rutiner är tillbaka!

Juste, nu vet jag hur jag ska blogga på mobilen. Teknisk tjej den där Linnéa

 


En vanlig måndag morgon igen

Gick på yoga igår kväll typ, vilket känns idag. Steltjej med träningsvärk i armarna! Hur ska detta gå, har ju trots allt en dansaudition idag. Är väääldigt nervös...Dessutom att auditon(en?) är min första dansklass för 2011. Bra start måstste jag säga.

Börjar vid 12 idag, sovmorgon efter helgen känns bra! Vi ska få ny fotolärare, hoppas det är en bra sådan... annars har vi terminens första spanska idag också. Jahopp glädjen försvann lite...Nåväl dags att göra sig fin

see ya later lligater


Dröma sig bort från tenta

Har fått ett vårrus i kroppen. Vet inte om det är för att snön regnar och smälter bort eller för det känns närmre än förr med vår. Tänk er ett par ray-ban pilot (även Jossans vill ha!) högmidjade ljusa lite trasiga eansshorts, en lite oversized linne med stora armhålor med urigning på ruggen instoppade med en brun manolo-väsk. SJälvklart en lös fläta till! Åh så vill jag se ut, ska även ha cowboy boots. Fyfasiken va snyggt! Hade verkligen fixat en bild på allt detta om jag kunde redigera ihop det. Men ni får försöka föreställa er det så länge.

Vad jag vill ah snygga vårkläder NU! Längtar så efter våren. Alla passar lixom i det! Kanske att livet känns gladare än i detta slask!


Natten mot söndag 16 Januari 2011

Ska man sova och saknar det lilla extra för att bli trött (tänk er kanske en bok?) Läser man det nya numret av SOLO istället. Underhållande tänkte jag när jag öppnade den, av är det nya, avd för spännande har hänt? Bläddrar och kommer till sidor där man läser om hur man slipper slösa pengar på onödiga ting. Det står om kreativa entrepenörskvinnor och nya dieter och träning soms ka få en att bli het. Jag blädrade bara förbi. Kändes inte som rätt tillfälle att se dessa sidor.

Att få det uppsmackat i ansiktet och man känner hur oglamigt att ligga i sängen med bomullspyjamas. Smutsigt golv och med topp på det; En overhead apparat och målarburkar i rummet. Jag stängde igen tidningen och släckte lampan, det var dags för mig att sova!


Nej, jag känner ingen ånger

Idag har jag:

*Sprungit i 28 min
* Jag har fått 1 vattenflask på tån och 1 våffeljärn på min tumme
*Jag åt 2 våfflor med grädde och sylt
* Jag tog 1 dusch

Ikväll ska jag:

*Se 1 film
* Äta 27 godisbitar

Just nu:

*Målar jag 1 vägg
*Lyssnar på 1 låt med maskinen





Vissa människor tvärvänder man för och hoppas de inte såg inbromsningen

What a day!

Efter skolan åkte jag till centrum (yees åkte! Orkade inte gå 500 m hahah, tåg är bäst)! Där mötte jag Frida och Amanda. Vi kollade kläder och hade det trevligt. Vi träffade MASSOR av människor där inne. Typiskt att det ligger 3 gymnasium så nära centrumet så att alla samlas där som djur på savannen vid vattenhålet. Nåväl man mötte på folk man tycke det var kul och träffa och människor man lite mindre ville träffa. Mötte även lilleputt folket!!!

Efter att sagt hejdå till dem tog jag och Ellen som jag mötteupp, tåget mot stan. Hon shoppade på rean. Jag var för trött för rean och dessutom inser jag att jag har svårt att köpa kläder i Januari. Ska man börja köpa vårkläder då, tjustarta och göra sig redo? Eller är det en period man ska köpa vanliga baskläder man saknar i garderoben men som man aldrig köper? Ska tänka över det till nästa Januari! För i Februari börjar ju de riktiga vårkläderna komma, vilket man jagar efter!

Jag och Ellen gick senare till en Italiensk restaurang! Mysigt värre! Låg precis bredvid gallerian! Vi satt där länge och bara pratatde och skrattade. Sånt förgyller de trista dagarna!

Vid nio började vi rulla hemmåt!
Händelserik men bra dag!


Ett avbrott för att inte behöva plugga?

Sitter med Somalia konflikten och vet ärligt inte vad jag ska ska skriva. Det är för många inblandade för att ag ska förstå. Jag har omedvetet gjort det svårt för mig när jag valde att skriva om det där landet. Tröstar med chokladglass... Att försöka sluta med socker är svårt, har försökt sen i söndags om jag inte minns fel.
Försöker gaska upp mig med att det faktiskt är Fredag imorgon, hur bra kan det inte bli?? Jag ska träffa Ellen och måla i mitt rum. Sen börjar ju solsidan också. TOPPEN!! Helgen kommer lägligt, tuff vecka lite sådär efter lovet haha.

FBI knows better then fuck with me

Jag klarade det! Jag kunde vara med där de andra dissekerade, en äckel-intressant känsla var vad jag kände för uppgiften. Däremot använde jag inte verktygen själv utan jag tittade egentligen bara och gick ut då och då.
Dagen har i sin helhet varit bra. Jag har skrattat en hel del. Jag har även undrat var det har varit med bussarna idag. Varför mötte man en hel del människor man aldrig brukar se annars men just i dag på den där bussen, eller människor man är "buss-bekant" med satt där. Undrar varför det är så, för det har sina perioder då det alltid är sådär. Lite halvt roligt skämt får jag nog säga...
...jag ska fortsätta med mitt arbete...

Ser allt mycket klarare nu

Vilken dag... Eller egentligen trots att skolan har börjat är det inte det som är det jobbiga. Det är på kvällarna när jag har en grej att göra men tar det så lugnt för jag har inte kommit in i stressen ännu... krävs det för att jag ska jobba????

Var och tränade idag, kanske inte de smartaste då det var tätt inpå maten. När jag sprang i mina 9 km i timmen efter en kvarts springning var det inte nådig. Magont vill jag lova! Klev av bandet så fort jag kudne efter att jag hade fixat ihop mina 24 minuter! Fick sträcka ut magen men usch vad jag mådde illa haha. Där får man för att man är så studsig, spykänsla och kramp. Dock är jag väldigt trött nu vilket är posetivt. Kommer sova gott inatt!

Imorgon ska vi dissikera, jag tyckte det verkade spännande för någon månad sen, men nu är jag inte lika säker längre! Tror inte heller att alla i klassen är helt redo för det längre. Särskilt när de kan bli möss vi sprätter upp. Frågan är då, vem är det som går ut först? Kan hända att det blir jag, då jag är så galet nervös för jag bryr mig om djur för mycket. Vi får se hur det går helt enkelt...

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen!


Roligare kan de inte bli, eller

Sitter ihopkrypen i en filt, vet inte vad jag gör uppe. Borde  göra så mcyket, men jag tar det en annan dag och känner att jag inte har något att göra så länge, En skön känsla!

äsch té är klart och jag känner för sex and the city höres amigos 


Sömngångare

Steg upp inatt och trodde att jag stängt av väckarklockan. Gick därefter upp och drog upp rullgardinerna. Därefter skulle jag välja kläder för skolan och gå upp och byta om. Jag hör då mamma skratta lite och fråga vad jag gör upp då hon hör att et är jag som går. Jag svarar då att jag ska börja fixa mig för skolan... Mamma svarar då att jag ska gå och lägga mig istället, vilket jag gör!

Jag funderar nu på om jag gick i sömnen efetrsom jag minns ungefär det som hände. Har heller aldrig hänt förut, mysko! Obehaglig händelse som jag kanske vill uppleva igen...

Först dagen i skolan, tur att jag inte är lika trött som jag var i slutklämmen innan lovet. Men hallå? Har det ens varit lov?? Jag börjar undra egentligen....Dessutom att höra det första man gör om hemtentor känns inte lockande. Det kommer bli en häcktisk vår!


För att vara på den säkra sidan!

Nu är jag garanterad att jag kommer sova gott inatt! Jag har sprungit! Nej jag har inte någon jättebra kondis, men kör lite i alla fall, för jag ska få! Tänkte ju kanske springa midnattsloppet, så det är väll bara att börja öva!

Det brukr ju alltid vara jobbigt att somna när man ska börja i skolan igen efter lov. Så om man är trött i kroppen kanske det blir lättar. Hmm ska nog gå och äta något litet nu, är ju vrålhungrig!!

Sov gott!


Ja, jag är en dålig förlorare

Dagen har gått fort, sista dagen...
Blev klar med mitt CV och spelat memorie. Ingen vacker syn att spela sällskapsspel med mig inte. Har alltid varit en dålig förlorare och kommer alltid vara. Däremot handlar det mest om när jag spelar med familjen.


Ett försök med att göra sig mentalt redo

Idag är det faktiskt sista dagen på lovet. Kan inte rikitgt förstå det! Känns på något vis lite ovärkligt för under lovet har jag verkligen släppt verkligheten och bara gjort det jag velat.

Försöker hur som helst försöka komma tillbaks till verkligheten med att jg ska skriva det sisa på cv:t, ska försöka titta igenom och skriva ytterligare lite på min samhällstenta vi fick göra klart under lovet. SLutligen måste jag jobba med matten. Inte för at det är kul, men för att jag måste!

Sitter och lyssnar på Glee låtar, lovely!


Tar ett break från hemmet och sticker ut!

Det blev bestämt att jag ska åka in till till stan! et jag sa byta är ett armband och ett datorfodral. Det jag fick var lila (vilket jag tycker är en fin färg) men tyckte inte om materialet då jag hellre vill ha lite mer clasy om man säger så. Får se om vi dessutom tar en sväng förbi panduru, har väldigt stor lust att köpa saker att göra nya smycken av. Har en idé nämligen som skulle vara grymt snygg.

Vi hörs senare!


Joo man ska alltid vara uppkopplad

Goood Morgon gullungar!!!
Jag är inte uvilad om man säger så. Den där boken jag nämde för er igår är lite smått beroendeframkallande. Låg och läste flera kapitel. Tror att det kan ha att göra med att slutet på kapitlena är lite för händelsefulla för att man vill lägga bort den.

Nåväl, jag sitter och väntar på at Jossan ska ringa. Hon skulle egentigen vaa min personliga väckarklocka, men så blev det inte haha. Men hon ringer för hoppningsvis om ett litet tag. Det är nämligen tänkt att vi bl.a. ska in till stan (vilket jag måste göra idag oavsett vad) och byta två julklappar. Har försökt att göra det några ånger, emn altid så har det hänt något så det inte blir av.

Vi får se vad som händer med dagen!


När tiden börjar rinna ut i sanden

Känns lite konstigt att höra det speciella ljudet när det reganr efter jag vet inte hur länge. Det man har sett den sista tiden har ju enb art varit snöflingor som fallit vackert eller brutalt! Kanske att vi imorgon vaknar upp utan snö och istället av en flod med vatten? Jag skulle nog faktiskt bli lite ledsen då, för det betyder att vi måste vänta cirka 4 månader innan vi får en någorlunda värme så man kan ta ut de snygga kläderna och istället för jacka ha på oss en mysig stickad kofta istället (enbart för att vi inte ska bli förkylda).

Jag funderar på om man inte ska leta efter glass, göra té och läsa min bok. Som en typisk vanlig tjej jag är så läser jag en chic lit bok. Kan verkligen rekomendera "Elsas Mode". Lättsam och rolig, sådant man behöver för at roa upp sig själv lite.

Gick förresten till gymmet idag igen. Jag inser att det faktiskt är roligt att träna och jag mår dåligt av att inte träna, så det är perfekt! Man blir nsygg samtidigt som man är glad!

Inser även att lovet är slut snart och det gör mig lite ledsen. Jag tycker om att inte ha de krav man alltid har i vardagen. Den jobbiga vardagen som ger en klump i magen när man inser att man alltid har för lite tid och allt går överstyr. Samtidigt är det halva tiden kvar nu, vilket går fort. Jag vill ha sommar, snälla jag ändrade mig, låt det för i helvete regan så värmen kommer fram!


Vågar man chansa, nattidéer är luriga

JAG HAR EN FET IDÉ!!

Ni får höra imorgon!! Nu ska jag sminka av mig coh hoppas att John Blund kommer på besök!


Förvirrad och trött tjej

Jag är så galet trött! Somnade vid 3 inatt och gick upp vid halv 10.... Enbart för att få i mig frukost. Hade som mål idag att åka och träna. Jag lyckades därför sätta på mig kläderna och tagga till med massor av musik och fuldans... Sedan får jag pappa att skjutsa ner mig till träningen. När jag kommit upp till gymmet inser jag att jag faktiskt har glömt något, nämligen skorna! Man kan inte springa utan skor, kan se senariot framför mig när jag springer och halkar på bandet och rullar av! Haha något sånt fick inte hända så pappa fick åka tillbaks och ge mig skorna. Kan även säga att han fick hämta mig efetr träningen också, stackarn. Ibland kan det inte vara lätt att vara far till Linnéa Lindberg!

Nu ska vi åka iväg och köpa en bräda! "Aha" tänker ni nu. "Hon ska bli pro på snowboard". Men nix det ska jag inte, inte heller en sådan man surfar på, utan en riktig bräda man bygger med! Mitt rum ska bli finare än på ett hotell (tänk typ Hilton)!

Hoppas jag hittar de jag letar efter, see ya later alligater


Vilekn dag är det egentligen, Torsdag eller Söndag?

Är det bara jag som har fått för mig at det skulle kunna vara söndag idag? Tycker verkligen inte om den känslan när det egentligen är mitt i veckan...

Sitter och rita för fullt, eller fult... får se hur resultatet blir! Jag hoppas på något snyggt, men man vet ju aldrig! Helt plötsligt kan allt skita sig!


Göra det lite roligare

Sitter faktiskt och funderar å en ny header till denn blogg, så att det inte ser så jävla tomt ut... Kan egentligen inte vara så svårt att få att fungera... Har en idé om att jag ska rita och sedan scana in den till datan.
Har flera idéer handlar bara om att jag ska ta tag i det!


Glada tjejer i stora staden en tisdagskväll


Flyga iväg till drömmars land med vita vingar

Ibland inser jag knappt hur många drömmar jag har! Planer för framtiden som jag verkligen hoppas på sker, för det skulle vara magiskt!

* Leva min American Dream i N.Y (I allafall kanske 4-6 månader)
*Åka ner till Göteborg en hel sommar och jobba och bara civilisera mig
*Komma in på Balettakademin på deras yrkeslinje
*Bli en musikalstjärna
*Jobba som fotoassistent för en känd fotograf och senare skaffa en egen studio
*Kunna sälja egengjorda smycken
*Ha en 1,5:a eller 2:a i centrala stan (sthlm)
*Bo ett tag i London
*Resa en längre resa ner till Frankrike
*Åka till latinamerikanska länder (Tänk Dirty Dancing 2)

Ni förstår, aksnke att inte alla av dessa drömmar kommer slås in, men några skulle absolut kunna fungera!


Good Morning upper east siders

Jag är trött, joo det är sant. 6 timmars sömn är inte att skoja med. Jag vill in i badrummet men det går inte, det är occuperat av madre som duschar. Jaja tur att jag är världens snabbaste tjej... fast kanske inte idag för jag är osäker på mitt klädval...hmm... nåväl.

Idag ska jag som sagt vara kulturell och se "stadskungen". Bäst för den att den är bra nu! Men tydligen är den det, så det är lunch.

Nej nu är det väl dags och göra något åt situationen, i underkläer kan jag inte sitta resten av dagen!

Ytlig rybrik till ett ytligt inlägg


Barrunda eller för minderåriga; caférunda!

Får bli ett nattinlägg om dagen.

Träffade som sagt Frida för att få hjälp med matte. Matten funkade ett tag, men sen blev de killsnack och dags att göra sig i ordning för stan.

Jag skulle nämligen äta ute med Frida, Amanda, Isabel och hennes kompis Sara. Vi hittade något mysigt café som även hade olika former av pasta rätter. Där satt vi tills de stängde. Eftersom ingen ville hem och alla var fikasugna drog vi till det ökända café 60. där satte vi några timmar till och klockan tio åkte vi hemmåt.

Eftersom jag och Amanda br nära varandra så tog vi en kvällspromenix och sedan te:ade vi hemma hos henne. Hon har verkligen alla sorters téer... i allafall 18 st. Mysig tjej. Jag har därför suttit hos henne tills nyligen då jag kom hem för ett litet tag sen. Är det lov så är det!

Dock tycker inte mamma samma sak, vi ska nämligen upp tidigt imorgon för att åka och se när de repar för "stadskungen" på Stadsteatern! De ska ha nypremär snart, och vi får förhandstitta (då min farbror jobbar med teatern), superkul!! SÅ nu måste jag sova...

Bilder från kvällen slänger jag upp imorgon! Natti


Bra sällskap

Ska gå och hämta Frida vid bussen... tydlgen hittar hon inte. Konstigt vän man har! Hon ska hjälpa mig med matten, ängel som hon är. Det kan lixom behövas om man säger så!

 


Insnöat, hoppas plogbilen är på väg

Känns som att livet har stannat till lite, eller bara att det är händelselöst. Jag har inte gått till gymmet på 2 dagar och stora staden var länge sedan jag besökte. Kameran är dåligt använda och Desperate Housewives är min underhållning för tillfället om inte någon vän räddar ut mig till verkligheten.

Inte för att jag är missnöjd på något sätt. Anser bara att det är väldigt lugnt, när vardagen egentligen snurrar i 180. Äsch om cirka 2 veckor får jag dansa igen, bra känslor strömmar i kroppen.


Att göra eller inte göra, älska eller hata

Gör ett försök med att få ihop ett någorlunda bra cv. Känns näsan pinsamt att man inte är met erfaren än vad jag kan få ihop på pappret. Men det är nog kanske därfö jag försöker skriva ihop ett så att att jag kan söka erfarenheter.

kl 17.00 Börjar yogan jag tänkt gå på. Spännande, för jag har aldrig direkt gjort det förut. Antinge älskar eller hatar man det tror jag. Haha det är i allafall så jag fungerar. Sedan ska jag se Harry Potter på bio. Kommer dock vara tvungen att springa dit, så en fräsh tjej på bio:n kan ni inte räkna med!

Hade tänkt att gå ut och fota idag, men jag orkar eller hinner inte, så är det... 


Tänk posetivt det kunde ju varit -20 grader och regn

Nyåret blev enkelt, jag to det lugnt. Ja 17 och typ ett halvt och jag tog det lugnt.... så det kan gå! Kanske ångrar jag det lite idag. Men hallå det finns inte enbart en dag att festa på. Hela året ska bli en fest!

Alltså var det lugnt, men endå var jag helt svart under ögonen av sminket (inte för att jag grät utan för att snön bestämde sig för att fall!) och mitt hår blev dygsurt! Vi gick även hem mitt i natten senare och hasade i snö som minst var 30 cm. Vi gick i alla fall 7 km (inte kul!!!)

Idag vaknade jag klockan 1 och har i stort sätt legat i soffan sen dess. Är man trött så är man haha. Kollat massor av Desperate Housewives, vilken förvåning. Men nu är hela säsong 2 slut!

Imorgon ska jag gå ut igen, inte idag!

ps. gårdagens mitt i natten od blev fuck it! Vilket jag skrev på alla parkerade bilar med snö på jag såg!


RSS 2.0